Dodaj do ulubionych

koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach

15.03.17, 18:33
Zapraszam na spotkanie z Radnymi z rejonu ul. Powstańców,
które odbędzie się w dniu 22 marca 2017 roku, od godz. 19.00
- w stołówce Szkoły Podstawowej nr 3 przy ul. Kościelnej 2

Na spotkaniu między innymi o koncepcji Zespołu Szkół nr 4
planowanej do realizacji w rejonie ulic Andersena i Dzikiej
więcej na www.powstancow-zabki.pl/#sp4
oraz powstancow-zabki.pl/kontakt
Obserwuj wątek
    • hchandersen Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 16.03.17, 10:59
      Tak patrzę na mapę i zdaje mi się, że nowa szkoła ma być bardzo blisko istniejącej 3. Nielepiej byłoby zlokalizować ją gdzieś bardziej na wschód - np. też przy Andersena, ale za Calineczki?
      • hugo43 Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 16.03.17, 15:30
        Szkoła będzie tam,gdzie miasto ma działkę😁innej możliwości nie ma.
        • hchandersen Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 17.03.17, 11:39
          Dobrze,że nie ma działki w Świnoujściu :)
          a na poważnie: działkę można sprzedać, działkę można kupić
          • peysti Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 17.03.17, 15:01
            Przecież tą działkę Ząbki dało kościołowi, a potem kupiło od kościoła.
            • walach2 Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 18.03.17, 20:03
              trudno dyskutować z powyższą bzdurną tezą, której autor pokazał jedynie że kompletnie nie wie o czym pisze
              ... najłagodniej mówiąc pesti pomylił granicę opracowania koncepcji SP4 z południową granicą miasta

z faktem jest że uchwałą z 15.04.2004 roku Rada Miasta Ząbki wyraziła zgodę na sprzedaż działek przy ul. Powstańców/Kościelnej za symboliczna cenę, dla erygowanej 15.05.2002 roku nowej parafii, (po sąsiedzku z obecna Szkołą Podstawową Nr 3),
              natomiast dwie działki nr 6 i 16 pod Szkołę Podstawową nr 4, położone są przy ul. Andersena/Dzikiej.

A
              • marek_greda Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 20.03.17, 12:12
                No widać, że pan radny ostro traktuje swoich przedmówców. A może by tak pan słoik Wałachowski będący na garnuszku burmistrza z większym szacunkiem odnosił sie do mieszkańców. Pamiętaj człowieku, że radnym się bywa, a nie jest się nim do końca życia. A pan w nastepnych wyborach nie masz szans. Nic pan nie robisz dla powstańców. Tfu.
                • walach2 Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 23.03.17, 22:55
                  W kwestii traktowania przedmówców, to powinna być zastosowana przez Pana forma pojedyńcza - przedmówcę

po prostu nie mogę zrozumieć jak można pomylić Wojskową Agencję Mieszkaniową KWATERA z kościołem
                  chyba że komuś wszystko się z jednym kojarzy, co złe to na literę k ... :0)
    • luzka13 Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 21.03.17, 08:09
      A ja mam pytanie z innej beczki.
      Co z dojazdem do starej szkoły przy Kościelnej, kiedy gmina ma zamiar naprawić komunikacyjny chaos na tejże ulicy i zrealizować plany sprzed dwóch lat, czyli Kościelna, budowa ulicy pod lasem i Złota z rondem do Powstańców
    • mikolax2 Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 27.03.17, 22:45
      Panie Radny, niestety nie każdy mógł być na spotkaniu. Forum to dobre miejsce do podzielnia się informacjami. Stąd też proszę o informacje jakie inwestycje i kiedy będą realizowane w Ząbkach.
      • mikolax2 Re: koncepcja Zespołu Szkół nr 4 w Ząbkach 03.04.17, 21:26
        Pan Radny nie chce podzielić się wiedzą,... nie dobrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka