21.01.05, 09:59
Skoro juz mowa o samochodach to mam pytanie czy ktos naprawial swoj samochod
w firmie Autoglob na Powstancow 15. Jakie opienie macie na temat tego serwsiu
czy warto ?
Sławek
Obserwuj wątek
    • marcin.be Autoglob 21.01.05, 14:17
      > Skoro juz mowa o samochodach to mam pytanie czy ktos naprawial swoj samochod
      > w firmie Autoglob na Powstancow 15. Jakie opienie macie na temat tego serwsiu
      > czy warto ?
      > Sławek

Ja od czasu do czasu korzystam i jestem bardzo zadowolony !
      Polecam !
      Marcin
    • czek_adka Re: Autoglob 21.01.05, 15:58
      tak ja tez korzystalem bardzo powazna firma !
    • wasyl1978 Re: Autoglob 22.01.05, 13:17
      ja tez czesto kozystam z ich uslug. Na pewno cenowo sa bardzo konkurencyjni, z
      jakoscia napraw bywa roznie - ale nie odbiegaja pod tym wzgledem od konkurencji

ogolnie warsztata (jak dla mnie) O.K
    • megi_r Re: Autoglob 23.01.05, 11:26
      Mialam okazje skorzystac raz wsyzstko bylo dobrze !
      Megi
    • yapkoo Re: Autoglob 17.02.05, 09:41
      po waszych naowach tez zostawilem tam swojego grata i daje im plus w porzo
      firma !
    • m.wojc Re: Autoglob 25.03.05, 12:13
      Ostatnio naprawiałem tam samochód - jak na razie żadnych zastrzeżeń. Chyba OK :)

Pozdrawiam,
      Marcin
    • arek_k Re: Autoglob 05.04.05, 10:10
      no do miana super serwisu to na pewno nie pretenduje ! drogo nie jest ale i
      jakosc analogiczna . powiedzialem co mieli zrobic a o polowie rzeczy
      zapomnieli . dzien stracony i musialem znowu im zostawiac samochod . daleko im
      jeszcze oj daleko ...
      • fordik Re: Autoglob 11.04.05, 20:39
        Witam..
        I tu sie z przedmówcą nie zgodzę!Może i nie jest to ,,super,,serwis ale nie
        wiem jak powinien wygladac super serwis w mniemaniu kolegi?Ostatnio tak sie
        złozyło że po sezonie zimowym musiałem troszke odświeżyc swoje autko i za
        namową sąsiada udałem sie do tegoż Serwisu.Miałem kilka usterek oraz jakies
        proste wymianki oleju czy innych filterków i naprawdę byłem miło zaskoczony!!!
        Przed naprawą zaproponowano mi różne alternatywy dostepnych części o bardzo
        róznych cenach i jakości,nie było jakiegos nacagania na jakies niepotrzebne
        wymiany czy robote...Zrobili wszystko co zleciłem i jeszcze dostałem opis z
        wyszczególnieniem naprawy,częsci po naprawie były zostawione do ewentualnego
        obejrzenia przezemnie.Warsztacik jak na nasze warunki jest czysty jest kawałek
        biura,naprawde jest ok!Z przyjemnością przyjadę nastepnym razem,polecam...
        • yapkoo Re: Autoglob 11.04.05, 21:35
          fordik napisał:

> Witam..
          > I tu sie z przedmówcą nie zgodzę!Może i nie jest to ,,super,,serwis ale nie
          > wiem jak powinien wygladac super serwis w mniemaniu kolegi?Ostatnio tak sie
          > złozyło że po sezonie zimowym musiałem troszke odświeżyc swoje autko i za
          > namową sąsiada udałem sie do tegoż Serwisu.Miałem kilka usterek oraz jakies
          > proste wymianki oleju czy innych filterków i naprawdę byłem miło zaskoczony!!!
          > Przed naprawą zaproponowano mi różne alternatywy dostepnych części o bardzo
          > róznych cenach i jakości,nie było jakiegos nacagania na jakies niepotrzebne
          > wymiany czy robote...Zrobili wszystko co zleciłem i jeszcze dostałem opis z
          > wyszczególnieniem naprawy,częsci po naprawie były zostawione do ewentualnego
          > obejrzenia przezemnie.Warsztacik jak na nasze warunki jest czysty jest
          kawałek
          > biura,naprawde jest ok!Z przyjemnością przyjadę nastepnym razem,polecam...

to strzela auto ... reklama ... na kilkometr
          • fordik Re: Autoglob 12.04.05, 11:43
            Witam
            Czy jezeli ktos jest zadowolony z czegos i chce sie podzielic tym z innymi to
            jest jak to pisze yapkoo ,,auto...reklama,,?Nikt mnie nie prosil abym napisal o
            nich ani dobrze ani zle..opisalem moje odczucia i tyle...
            Pzdr
            • paladyn7 Re: Autoglob 17.04.05, 22:33
              Warto !
              Nie obiecują "gruszek na wieżbie"...:))

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka