Dodaj do ulubionych

Kradzieże

05.12.05, 16:44
Witam szanownych sąsiadów. Nie przebrzmiała jeszcze historia obrobienia
piwnic a już wyszła nowa sprawa.... Dziś przed godz. 15:30 ktoś przywłaszczył
sobie wózek mojego dziecka. Przoszę Was o informację czy nie widział ktoś
osoby wyprowadzającej wózek "Hauck", granatowo-żółty, na dużych pompowanych
kółkach, z obrazkiem Misia Puchatka na oparciu. Jak to się mogło stać skoro
drzwi wejściowe są już zamykane....
Obserwuj wątek
    • adamklejny Re: Kradzieże 06.12.05, 11:32
      ... i kontakt do mnie jakby koś coś widział... 0-22-799-73-89
    • frogman1 Re: Kradzieże 06.12.05, 13:17
      No cóż - wychodzi na to, że będziemy musieli zainstalować kamerę rejestrującą
      ruch osobowy. W sumie nie duży koszt.

Adam
      • niuta_s Re: Kradzieże 06.12.05, 14:56
        a co myślicie o ochronie!?
        zainstalowanie kamer oraz postawienie płotu nic nie zmieni. Pamiętam że w
        budynku obok za każdym razem jak przyjeżdżaliśmy do Ząbek to brama była
        otwarta... obawiam się, że jeżeli z naszej strony developer założy płot z bramą
        która nie jest sterowana elektoronicznie będzie dokładnie to samo... niestety
        (bez urazy dla posiadaczy samochodów) nikomu po wyjeździe z pod budynku, nie
        chce się ruszyć szanownych 4L żeby wyjść z samochodu i zamknąć bramę....

Ania
        • frogman1 Re: Kradzieże 06.12.05, 15:34
          Kurcze, słyszałem od p. Ani z Okrzei, że ma być zainstalowana brama otwierana
          automatycznie. Swoją drogą p. Ania dużo rzeczy obiecywała.....

Myślę, że ochrona to dobry pomysł ! Pytanie ile trzeba będzie płacić ?
        • marand3 Re: Kradzieże 07.12.05, 08:17
          ochrona na osiedlach to fikcja - koledze w zabkach w bialy dzien ktos wyniosl 2
          rowery - zostawil je na klatce na 15 minut, ochrona nic nie widziala i
          oczywiscie nie ponosi finansowych konsekwencji. Znacie kogos kto pracowal lub
          pracuje w ochronie - prirytetem dla nich jest znalezc przytulny kat zeby sie
          przespac.
          Mysle ze jak bedzie ogrodzenie i blizej sie poznamy bedzie lepiej
          • niuta_s Re: Kradzieże 07.12.05, 12:40
            nie wiem jak w ząbkach, ale w wa-wie moi znajomi sobie chwalą - przy
            ostrobramskiej, kolega przez przypadek nie zamknął mieszkania - ochroniarz
            siedział pod drzwiami do momentu powrotu do domu. znajomi z bemowa mają taras
            na parterze i trzymaja tam stolik, krzesła z ratanu przez cały okres letni -
            nie ukradli im tego... meble maja od 3 lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka