marand3 03.01.06, 08:05 czy istnieją jakieś szkoły w Ząbkach lub okolicy? Czy ktoś z Was trenuje i może jakąś szkołę polecić - szczególnie coś związanego z kung - fu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooroo2 Re: sztuki walki 03.01.06, 09:30 A wiesz coś na temat Kung Fu czy ostatnio oglądałeś "Wejście smoka" i tak cię nakręciło? Wiesz ile odmian tego jest w ogóle? W Ząbkach to chyba ludzie chodzą z nożami albo klamkami - tak że taka to sztuka walki tutaj nie zda egzaminu. A zresztą po takim kursie to co ty chcesz robić? Nie wyszkolisz się jak w tym filnmie Ninja zapomnij - to bajdy - wiem bo kiedyś ćwiczyłem Wu Shu - kung fu. Wex ty sie za jakiś sport w stylu pływanie, bieganie, piłka - o wiele wartościowsze niż robienie za worek treningowy i polerkę do parkietu dla Ninjów i Bruce Leech :) Odpowiedz Link Zgłoś
marand3 Re: sztuki walki 03.01.06, 11:26 kolega widze jest mistrzem cietej riposty. przez 7 miesiecy trenowlem w szkole nan bei, zajecia na bitwy warszawskiej- styl shaolin quan, potem urodzilo mi sie dziecko i musialem przerwac, teraz chce wrocic do trenowania tyle ze lokalizacja na ochocie nie jest zbyt szczesliwa gdy mieszka sie w zabkach Odpowiedz Link Zgłoś
jola_79 Re: sztuki walki 11.05.06, 11:18 ja chodze na sztuke walki a inaczej na system kombat do maximusa i tam są dobre treningi trener bierze pieniądze i za to masz dobry trening a ty kolego nie czytaj gazet dla aferowiczów bo tam przyjeżdzają do tego trenera ludzie z innych stron wawy i to chyba oznacza szacunek koleżko mniej czytania faktu i innych szmatławców, moze zapisz sie do samoobrony i poszukasz terrorystów z alkaidy w ząbkach albo może siedż w domu bo sie tam posrasz ze strachu mąż joli Odpowiedz Link Zgłoś
lwiontko0 Re: sztuki walki 17.05.06, 19:09 A ile kosztuje taki trening?? Ile razy w tygodniu?? I o których godzinach?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panbert Re: sztuki walki 03.01.06, 10:35 W Ząbkach to se mozna potrenowac street fighting z 2,3,4 przeciwnikami. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: sztuki walki 03.01.06, 13:36 ...na ul.Legionów jest sobie taka siłownia maXimus(i mały "pubik") i tam miały być jakieśtreningi sztuk walki(nie pamiętam jakich...) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
woland1 Re: sztuki walki 04.01.06, 09:30 Dobra sekcja Aikido jest na Białołęce, ale to chyba nie podrodze i nie po towich zainteresowaniach. Myślę, że w przypadku tego typu zajęć nie za bardzo można sugerować się niestety miejscem zamieszkania, bo sama organizacja treningów i idei takich sztuk walki bywa na bardzo różnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Tai Jutsu Jiu Jitsu 04.01.06, 14:06 Przeszukalem stronke mojej sieci i znalazlem nastepujacy artykul: "Trzy pokolenia wojowników" ....Doskonałym przykładem jest szkoła Tai Jutsu Jiu Jitsu działająca od lat w Ząbkach: na matach spotykają się dzieciaki z najmłodszych klas szkoły podstawowej ćwicząc obok młodych zawodników startujących regularnie w zawodach oraz kilku „oldboyów” w wadze ciężkiej..." wiecej na: www.zabki.net.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=943 oraz na: www.mistrzowie.com/mistrzowie/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: Tai Jutsu Jiu Jitsu 04.01.06, 17:16 Cwicze od pocz listopada - chodze razem z synem (8 lat) :) jest sympatycznie. Wczesniej cwiczylem Kung fu - najpierw w Szczecinie, pozniej w Wawie (jak sie przeprowadzilem - zeby nikt nie ponyslal, ze dojezdzalem :))) ). Polecam - dzieciaki cwiczace w tej szkole zgarniaja wiekszosc medali na zawodach :) Odpowiedz Link Zgłoś
marand3 Re: Tai Jutsu Jiu Jitsu 05.01.06, 08:10 moglbys mi podac jakis namiar - gdzie i kiedy odbywaja sie treningi, chcialbym przyjsc i zobaczyc - mam troche obawy co do swojej formy bo od sierpnia jedyny wysilek fizyczny jaki mialem to wykanczanie i urzadzanie mieszkania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: Tai Jutsu Jiu Jitsu 05.01.06, 12:49 Skorzystaj z linku ponizej i formatki kontaktowej: www.mistrzowie.com/mistrzowie/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=2&Itemid=43 tel mam gdzies w mailach... Zajecia odbywaja sie w Szkole podst. chyba nr 1? Przy skrzyzowaniu Pilsudskiego/Ks Skorupki Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Półobrotowi Norrisa i tak nikt nie dorówna 11.05.06, 11:30 Półobrotowi Norrisa i tak nikt nie dorówna. Ja tam czuję sie bezpiecznie tylko ze swojim 4 calowym S&W 586 nie potrzebuje sie katować i nikt nmi nawet nie pierdnie gdy tylko uchylę lekko klapę marynarki i unosi się zapach prochu i błysk lufy mojego przyjaciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
yangsheng Re: sztuki walki 18.05.06, 13:09 To nie w Ząbkach, ale do ronda Wiatraczna jest chyba stamtąd w miarę rozsądny dojazd, a w okolicy ronda Wiatraczna jest yiquan - chiński system (czyli kung- fu). Szczególy na www.yiquan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: sztuki walki 20.05.06, 15:23 Moją sztuką walki jest zmuszenie samego siebie to porannego i wieczornego podciągania się na drążku i robienia brzuszków. Oj różnie to bywa zwłaszcza z rana. Ostatnio dopadło mnie nie wiem, dlaczego pytanie czy w wieku 30 lat, z przerwą 10 letnią w w-fie jestem wstanie zrobić fikołka. Nie było tak źle rozłożyłem materac i udowodniłem Żonie, że potrafię do przodu i do tyłu. A co mi będzie gadać, że nie dam rady:) Odpowiedz Link Zgłoś