Dodaj do ulubionych

OSIEDLE BAJKOWE 2

14.02.06, 00:07
Szukam kontaktu do osób, które kupiły (lub miały zamiar)mieszkanie na Osiedlu
Bajkowym 2.

Bardzo pilne.
Obserwuj wątek
    • lucy110 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 10:01
      my z mężem jesteśmy w trakcie zakupu. O co chodzi?
      • yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 11:54
        Moja siostra tez tam kupuje, jest jakis problem?
      • gooroo2 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 14:44
        Jedna z moich znajomych ma zamiar kupić - a co się tobie urodziło w zwiazku z
        tym? Z czym masz kłopot? O co w ogóle biega? Po co te wszystkie pytania?
        • darma11 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 21:31
          Coś mi się zdaje, że kręcą z terminem oddania.
          • gooroo2 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 15.02.06, 11:06
            A mi się zdaje, że jeszcze długo nie bedziemy mieli prostych dróg i uczciwych w
            miarę polityków :) Skoro poddajesz taką watpliwość moze napisz coś więcej -
            dlaczego ci się zdaje? Bo co tak cie natchnęło nagle, czy opierasz to o jakieś
            fakty? Tak wąłśnie tworza sie nieporozumienia i niepotrzebna panika - ale moze
            masz racje tylko nie zostawiaj w półsłowa takie kwestie bo tak robia sie plotki
            i zamieszanie niepotrzebne :) Pozdrawiam
            • emka791 Re: KUPIE MIESZKANIE 31.03.06, 14:27
              KUPIĘ MIESZKANIE 2 pokojowe, na osiedlu Bajkowym, powierzchnia 40-50m2,
              najlepiej z balkonem (nie na parterze). Kontakt 0606 664 164 lub
              aklimecool@yahoo.co.uk
          • niuta_s Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 31.03.06, 21:47
            jak nie chcesz developera który "kręci" polecem firmę Skanska, albo Catalina
            development, kończą przed terminem standard wykończenia wysoki - tylko cenę
            metra "bajkowego" pomnóż minimum razy 2...
            chcesz tanie mieszkanie??? to licz się z opóźnieniami, niedoróbkami etc...
            • athum Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 31.03.06, 23:05
              Akurat na Bajkowym to ani z terminami ani z jakością problemów nie ma...
    • wlodam Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 26.04.06, 23:41
      Trochę późno odpowiadam na to rozpaczliwe wołanie i zaciekawiony pytam - O co
      chodzi? - bo wkrótce, w co wierzę, będę mieszkańcem tego osiedla i chętnie
      porozmawiam z innymi przyszłymi Bajkowiczami.
      • wlodam Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 23.05.06, 23:38
        Po miesiącu głuchego milczenia w tym wątku postanowiłem ponownie zaapelować do
        przyszłych mieszkańców Bajkowego o odzew, bo z zazdrością obserwuję ożywioną
        wymianę zdań forumowiczów z Macplastu i zastanawiam się, czy tylko ja mam
        zamieszkać na Bajkowym 2 i nikt więcej? Napiszcie o swoich doświadczeniach z
        placu budowy, a może też o wątku radnego Stachery, który rzuca trochę światła
        na działalność władz miasta, w kórym przyjdzie nam żyć. Szczególnie
        interesująca jest zima w Ząbkach.Pozdrawiam.
        • yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 24.05.06, 08:46
          Siostra mi mowila ze developer przewiduje okolo miesieczne opoznienie w
          realizacji inwestycji. Zabki zima zamieniaja sie w zimowa stolice Polski.
          • fus7 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 24.05.06, 15:19
            Znacie może konkrety - który budynek zostanie oddany z opóźnieniem?
            • maagda78 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 01.06.06, 21:40
              na pewno B1, bo ten buduje sięjako ostatni, no i niestety to jest mój
              budynek....
              a czy w ogóle jest jakieś forum "specjalnie" dla bajkowego?
              byłobu bardzo fajnie...
              • roma48 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 21.06.06, 22:25
                Wszytskich chętnych do wzięcia udziału w dyskusji na temat Osiedla Bajkowego II
                zapraszam na nową grupę groups.google.pl/group/bajkowe2
                • gggosia7 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 11.07.06, 11:16
                  Witam. Kupię mieszkanie na osiedlu Bajkowe, metraz 40-50m2. 501626113,
                  gosiajka@tlen.pl
            • maagda78 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 01.06.06, 21:43
              a poza tym jak ostatim raziem rozmawiałam z deweloperem, to mówili o terminie
              styczniowym zresztą taki też mam wpisany w umowę przedswtępną.. dla budunku
              B1, ...
              • yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 01.06.06, 23:49
                Pare dni temu bylem obok Waszego osiedla, zrobilem pare fotek. Ze wzgledu ze
                bedzie tam mieszkac moja siostra zalozylem dla Was bloga z fotkami inwestycji:
                bajkowe.blox.pl/html
                W blogu mozecie komentowac fotki, a jezeli macie wlasne fotki osiedla to
                przyslijcie do mnie na adres gazety, powiesze na blogu.
                • wlodam Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 02.06.06, 23:02
                  Podziękowania dla Yapkovitza, fotki są fajne i cieszę się, że coś drgnęło.Byłem
                  na budowie przed kilkoma dniami i już oficjalnie w biurze dewelopera mówi się o
                  miesięcznym poślizgu.Najgorzej wygląda sytuacja na budynku B4, tam opóżnienia
                  są największe.Najbardziej zaawansowany jest B2,co widać na zdjęciach (zresztą
                  jest najmniejszy),zaś "mój" B3 ma być gotowy na koniec lipca i to solennie mi
                  obiecywano.Zamierzam wpaść na osiedle w jutrzejsze popołudnie i także wykonać
                  kilka fotografii.Jeśli będą znośne, wyślę do bloga.Pozdro.
                  • yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 03.06.06, 07:13
                    Czekam na fotki z Waszego osiedla.
    • sdarp Nowe forum o bajkowym 2 06.06.06, 23:56
      Chciałem poinformować że założyłem nowe forum poświęcone tylko sprawom osiedla Bajkowego 2
      forum znajduje się pod adresem
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40221
      Na razie jest nowiutkie i nie używane - proponuje tam przenieść dyskusjie na większość tematów związanych z tym Ząbkowskim osiedlem
      Zapraszam
      • aj7778 Re: Nowe forum o bajkowym 2 03.10.06, 08:26
        Witam nowy sąsiadów!!!
        jak to miło posłuchać, że nie tylko mnie coś trafia jak się pojawiam na
        budowie. Potwierdzam również słyszałam o terminie 15 października ale jakoś nie
        bardzo w to wierze bo ten 15 przywoływany był w lipcu sierpniu wrześniu.
        Wydaje mi się ,że liczniki gazowe i elektryczne można byłyłoby załatwić
        szybciej samemu w gazowni albo elektrowi. Pozostaje jeszcze kwestia odbiorów
        pieca, montażu progów, wizjerów wymiany wkładek :(
        Słyszałam, że podobno ktoś już w bloku mieszka, wiecie coś na ten temat
        pozdrawiam
    • kelikasia Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 03.10.06, 21:55
      polecam kiosk przy bajkowym 2 przy Skorupki- bardzo miła obsługa, dobrze
      zaopatrzony :) można nawet zamówić towar
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka