rembert 22.03.06, 09:55 Wczoraj posadzono dąb pod zamkiem królewskim, jak sądzicie jakie inne drzewo i gdzie mógłby w najbliżej przyszłości posadzić Prezydent? A może tak na mniejszą skalę, co i gdzie mógłby posadzić Burmistrz Ząbek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooroo2 Re: sadzenie szanownych 22.03.06, 10:00 Mógłby np. posadzić swoją szanowną ...na Białołęce na. ul Ciupagi 1 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: sadzenie drzew 22.03.06, 10:06 a może coś na dziedzińcu Wawelu, ale jako, że Wawel starszy od Zamku Królewskiego, to drzewo musiałoby być też starsze, a może coś przed Katedrą w Gnieźnie, ale tam toby chyba trzeba było przesadzić dąb spod Przemkowa, który pamięta Chrobrego. A przy okazji na Krakowskim, może zagajnik brzuzek, chociaż te to raczej narodowo niepoprawne, nadają się bardziej pod Ambasadę Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: sadzenie drzew 22.03.06, 10:17 Sorry, poniosły mnie emocję, ale szlag mnie trafia, jak głównym problemem w naszym kraju jest posadzenie 60 letniego drzewa. Swoją drogą ciekawe ile to kosztowało i skąd pochodziły pieniądze. Problem bezrobocia i marazmu gospodarczego już nikogo nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: sadzenie drzew 22.03.06, 12:11 > A może tak na mniejszą skalę, co i gdzie mógłby posadzić Burmistrz Ząbek? Kilkanaście ładnych drzewek wzdłuż ulicy Powstańców? Na pasie zieleni między jezdnią a ścieżką rowerową i chodnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: sadzenie drzew 23.03.06, 11:53 Jak na razie to wycinają a nie sadzą! Zastanawia mnie co za Dureń wydał polecenie wycięcia dużego drzewa, które rosło przy stacji PKP, tym bardziej, że nie było wcale spróchniałe! Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: sadzenie drzew 23.03.06, 12:51 Moze dlatego że tam bedzie przystanek autobusowy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sadzenie drzew 24.03.06, 19:03 A już myślałem, że autor wątku wziął się za płodzenie syna, później posadzi drzewo, a nastepnie machnie 16-sto izbową chawierę. Odpowiedz Link Zgłoś