zdich 26.05.06, 14:17 W dniu dzisiejszym rozpoczęła sie akcja usuwania spowalniaczy na ulicy Szwoleżerów. Nie mam pojęcia dlaczego ? Mogły mi ktoś wytłumaczyć. A może planuje sie na tej ulicy jakąś inwestycje? P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrzj1 Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 26.05.06, 14:31 Informacja przekazywana z ust do ust mówi, że mają wymieniać nawierzchnię na Szwoleżerów, ale nie wiem czy na całości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wstachera Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 26.05.06, 15:55 Ma to zapewne związek z uruchomieniem przez Urząd Maista autobusu na trasie Ząbki Płd. - Szwoleżerów - Batorego - Bystra - Radzymińska - Plac Bankowy W.Stachera Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 26.05.06, 16:30 fiu fiu.... no nie mowcie, ze ZTM bedzie na szwolezerow!... :):):) OD KIEDY??? Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl1978 Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 27.05.06, 17:26 nie wydaje mi sie zeby to był ZTM. Gdzie zatoki przystankowe ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wstachera Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 28.05.06, 15:21 To nie będzie autobus ZTMu. W.Stachera Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 29.05.06, 09:32 a mógłby Pan uchylić rombka tajemnicy???.... tylko prosze nie pisac, ze bedzie to nadal ta samam firma, ktora obsluguje A1 i A2 do tej pory..... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
zdich Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 29.05.06, 10:20 No właśnie. Autobusy po Szwoleżerów juz jeździły ale spowalniaczy dla nich nie usuwano. To musi być jakaś duża sprawa. Szkoda że nie ZTM. Eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 29.05.06, 14:48 mogliby zmienic trase 345... do tej pory od radzyminskiej az do marsa dubluje 145... a moglaby skrecac w szwolerzerów, potem w żołnierska, potem w czwartakow (rembertow), potem paderewskiego, potem wieczorkiewicza i przez przejazd (obok PKP rembertow), potem ul. marsa i dalej juz normalna trasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 27.05.06, 20:40 wstachera napisał: > Ma to zapewne związek z uruchomieniem przez Urząd Maista autobusu na trasie > Ząbki Płd. - Szwoleżerów - Batorego - Bystra - Radzymińska - Plac Bankowy > > W.Stachera Teraz już wiem czemu zniknęły spowalniacze na Batorego (na odcinku stacja-zespół szkół). Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 27.05.06, 23:56 hmmm przechodze tamtędy codziennie a nie zauwazylem :P Odpowiedz Link Zgłoś
zdich Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 28.05.06, 12:44 Może dlatego że przechodzisz a nie przejeżdżasz Odpowiedz Link Zgłoś
gral74 Re: Spowalniacze na Szwoleżerów 31.05.06, 14:34 Właśnie pojawiły się słupki przystankowe na Sikorskiego, przy os. Bajkowym, oraz nowe znaki regulujace pierwszeństwa na okolicznych skrzyżowaniach ulicy Sikorskiego - z Kwiatową i Stefczyka sensowne, na skrzyżowaniu z Tulipanową idiotyczne :) PG Odpowiedz Link Zgłoś