rembert 10.07.06, 11:56 Ja planuję wysokok, chociaż na tydzień nad morze. Jak zauważyłem część sąsiadów obkupiła się w baseny ogrodowe i z dziką rozkoszą udaje rekiny;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooroo2 Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 12:17 W tym roku lecę na zasłużone 3 tygodnie z dwoma pięknumi przyjaciółkami na Bora Bora (Polinezja Francuslka) Zainteresowanym podaje link www.bertur.pl/okno_polinezjafrancuska.html Polecam :) Może się ktoś dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 13:34 na trzy tygodnie wyrwać się z pracy - Takiemu to dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 13:52 A na taki urlop 3 tyg. trzeba było sobie zasłużyć, nic nie ma za darmo :) Trzeba robić to co sie robi najlepiej :) Się skacze, się pływa ciałko się ma, bajerka jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 14:13 Się skacze, się pływa ciałko się ma, bajerka jest :) czy mnie pamiec nie myli, czy to z Borewicza ? a co do urlopu to 3 tygodnie temu zaliczylem nurkowanie w Blue Hole w Dahab (przy okazji - ktos z Zabkowian lub Zabkowianek nurkuje moze ?). Za 3 miesiace jade na wyprawe do Indii. Co prawda to nie 5* hotel na Polinezji ale tez bedzie fun :) Robale, karaluchy, tanie hotele i pociagi z tubylcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 14:23 No cóż ja mam dwa etaty, praca i rodzina:) Zostawiamy Dzidzię u Dziadków, a sami odpoczywamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 14:21 Ja potrzebuję ochłody, walczę o wyjazd nad Bałtyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 15:09 no to Cie pewno schlodzi - temp. wody w Baltyku podobno w nieniektorych miejscach jest w okolicach 15C.... Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: gdzie na urlop? 10.07.06, 15:25 Super o niczym innym nie marzę, no może o odrobinie wiatru od morza i falach. Chm, może...kiedyś wyprowadzę się nad morze:) Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: gdzie na urlop? 18.07.06, 13:36 ja wlasnie wrocilem z urlopku... i od razu szukam nowej pracy.... ;) hehehe tydzien bylem w zakopcu (na kazdej wysokosci mnostwo cholernych much!!! ok. 200-300 szt. na jednego turyste....) a potem na mazurkach... niecierpie polskiego brudnego, zimnego morza.... ble.. bylem nad nim w dlugi weekend majowy i koniec na kilka lat.... co do tepm. w baltyku, to kiedys kapalem sie przy temp. 12 stopni... (jako jedyny na plazy)... a w dlugi weekend temp. w morzu byla ok. 4 stopni wiec wszedlem tyko do kolan... Pozdrawiam, Spider ps.jesli sa chetni, to organizuje wyjazd w przyszlym roku do chorwacji (dla odmiany piekne, cieplutkie i czyste morze!) Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: gdzie na urlop? 18.07.06, 14:07 Jeśli morze to wszędzie tylko nie nad Bałtyk. Wierzcie mi mieszkałem przez 26 lat w Trójmieście i znam te okolice. Ja w tym roku tylko do Egiptu na 2 tyg i Paryżewo też zamierzam we wrześniu zaliczyć. Wolę wypoczywać za granicą bo w naszym śmietniku drogo i do tego syfiasta baza turystyczna z epoki króla ćwieczka. Nie uwierzycie ale za 2 tyg w Jastrzębiej w hotelu ala późny gierek winszują sobie tyle za 2 osoby co w 4* wypasionym hotelu w Egipcie lub Turcji. Konkluzja nasuwa się sama! Odpowiedz Link Zgłoś