mabinkowski 20.07.06, 12:11 Czy ktoś może wie co się dzieje z oświetleniem w patio?, czy to tylko atrapa podobnie jak domofony ???? Pozdrawiam ] M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerson71 Re: Oświetlenie w patio 20.07.06, 23:04 hmmmmmm Patio to temat rzeka. Rzeka w "" i na serio. Bedzie zrywana kostka, robiona izolacja od nowa bo w garazu mamy sadzawke po opadach i potem zieleń i światło. Swiatło juz dzialalo kilka dni i nocy Odpowiedz Link Zgłoś
h_aracz Re: Oświetlenie w patio 21.07.06, 08:25 Myślę, że od przyszłego tygodnia zobaczymy w końcu poprawę Odpowiedz Link Zgłoś
mlody317 Re: Oświetlenie w patio 25.07.06, 21:39 No wlasnie co z tymi domofonami?? dostalismy wlasne kody do domofonu, aby nie trzeba bylo szukac klucza do drzwi. Wszystko bylo by ok, gdyby ie to ze te kody nie dzialaja. Czy ktos ma rowniez taki problem?? Pzdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Oświetlenie w patio 25.07.06, 22:59 A jak wstukujesz ten kod? Ja najpierw też nie wiedziałam jak po prostu i myślałam, że mi nie działa ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
h_aracz Re: Oświetlenie w patio 26.07.06, 08:25 Mi działał jakiś czas bez problemu. Teraz działa polowicznie tzn tylko przy klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody317 Re: Oświetlenie w patio 27.07.06, 19:57 a wiec wpisuje nr mieszkania/kluczyk/kod probowalem rowniez innej kombinacji nr mieszkania/kod oraz kod/nr mieszkania jaka kombinacje nalezy wpisac aby sezam sie otworzyl??? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Oświetlenie w patio 27.07.06, 23:04 No ja też się tak męczyłam, dopóki mnie pan elektryk nie uświadomił, że to jest nieco mało intuicyjny domofon: kluczyk i potem kod :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody317 Re: Oświetlenie w patio 31.07.06, 22:21 wczoraj wyprobowalem magicznej kombinacji. wszystko dziala jak nalezy. sliczne dzieki za pomoc pzdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś