gusia18 02.09.06, 17:26 Szukam opiekunki do dziecka, dziewczynka 8 m-cy. Na 8 godzin dziennie. Najlepiej aby była to Pani z Ząbek. Prosze o kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetakm1 Re: OPIEKUNKA !!! 02.09.06, 18:25 Proszę poszukać na www.niania.pl - ja tam znalazłam opiekunkę dla mojego synka lub po prostu powiesić ogłoszenia - bardziej skuteczne i będzie więcej chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: OPIEKUNKA !!! 02.09.06, 21:07 zrobiłam tak, dalam w serwisie niania.pl i jeszcze w jednym, dałam ogłoszenie. Poprzednia niania była z www.niania.pl, ale zrezygnowała bo moje dziecko w ciagu dwóch m-cy miało dwa razy katar. Dzis miała przyjść kolejna Pani na spotkanie, która zajmowała się dzieckiem na naszej ulicy, tez z ww. serwisu i ani nie zadzwoniła ani nie przyszła. Więc szukam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2006 Re: OPIEKUNKA !!! 03.09.06, 12:29 Bardzo chętnie zaopiekuje się Pani córeczką. Mieszkam w Ząbkach i mam doświadczenie w opiece nad dziećmi. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.zabki Re: OPIEKUNKA !!! 04.09.06, 09:29 Szanowna Pani, Moja Babcia ma 72lata ale jest bardzo energiczną kobietą i chętnie zaopiekuje się pani dzieckiem, chciałbym aby Babcia podjęła pracę bo obiecała mi kupić aparat cyfrowy, a z jej renty niestety nie wystarczy na taki aparat. Ja jeszcze nie pracuję, bo dopiero jestem w gimnazjum, myślałem, że dorobię w wakacje ale na myciu szyb dużo nie zarobiłem. Niektórzy kierowcy nawet nie płacili, może i mieli trochę racji bo moja ścierka strasznie rozmazywała tłuszcz na szybie. Pewnie dlatego, że Babcia wcześniej wycierała nią garnek po frytkach. Bardzo panią proszę aby przyjęła pani moją Babcie do pracy, będę jej pomagał znosić wózek bo moja Babcia nie może juz dźwigać. Może 8 godzin to trochę za dużo bo Babcia musi sie przespać ale w tym czasie dziecko równiez może będzie spało. Serdecznie panią pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedź P.S. Proszę sie uśmiechnąć dziś poniedziałek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: OPIEKUNKA !!! 04.09.06, 09:31 Drogi kolego, Z checia zatrudnie Twoja babcie. O ile tylko nei znajde kogos mlodszego i sprawniejszego. Poza tym drogi sasiedzie z góry, moj post jest powazny a sprawa pilna bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś