Dodaj do ulubionych

OPIEKUNKA !!!

02.09.06, 17:26
Szukam opiekunki do dziecka, dziewczynka 8 m-cy. Na 8 godzin dziennie.
Najlepiej aby była to Pani z Ząbek. Prosze o kontakt na @ gazetowego.
Obserwuj wątek
    • anetakm1 Re: OPIEKUNKA !!! 02.09.06, 18:25
      Proszę poszukać na www.niania.pl - ja tam znalazłam opiekunkę dla mojego synka
      lub po prostu powiesić ogłoszenia - bardziej skuteczne i będzie więcej chętnych.
      • gusia18 Re: OPIEKUNKA !!! 02.09.06, 21:07
        zrobiłam tak, dalam w serwisie niania.pl i jeszcze w jednym, dałam ogłoszenie.
        Poprzednia niania była z www.niania.pl, ale zrezygnowała bo moje dziecko w
        ciagu dwóch m-cy miało dwa razy katar.
        Dzis miała przyjść kolejna Pani na spotkanie, która zajmowała się dzieckiem na
        naszej ulicy, tez z ww. serwisu i ani nie zadzwoniła ani nie przyszła.
        Więc szukam na forum.
    • megi2006 Re: OPIEKUNKA !!! 03.09.06, 12:29
      Bardzo chętnie zaopiekuje się Pani córeczką. Mieszkam w Ząbkach i mam
      doświadczenie w opiece nad dziećmi.

Pozdrawiam Magda
    • babcia.zabki Re: OPIEKUNKA !!! 04.09.06, 09:29
      Szanowna Pani,

Moja Babcia ma 72lata ale jest bardzo energiczną kobietą i chętnie zaopiekuje
      się pani dzieckiem, chciałbym aby Babcia podjęła pracę bo obiecała mi kupić
      aparat cyfrowy, a z jej renty niestety nie wystarczy na taki aparat. Ja jeszcze
      nie pracuję, bo dopiero jestem w gimnazjum, myślałem, że dorobię w wakacje ale
      na myciu szyb dużo nie zarobiłem. Niektórzy kierowcy nawet nie płacili, może i
      mieli trochę racji bo moja ścierka strasznie rozmazywała tłuszcz na szybie.
      Pewnie dlatego, że Babcia wcześniej wycierała nią garnek po frytkach.
      Bardzo panią proszę aby przyjęła pani moją Babcie do pracy, będę jej pomagał
      znosić wózek bo moja Babcia nie może juz dźwigać. Może 8 godzin to trochę za
      dużo bo Babcia musi sie przespać ale w tym czasie dziecko równiez może będzie spało.
      Serdecznie panią pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedź

P.S. Proszę sie uśmiechnąć dziś poniedziałek :-)
      • gusia18 Re: OPIEKUNKA !!! 04.09.06, 09:31
        Drogi kolego,
        Z checia zatrudnie Twoja babcie. O ile tylko nei znajde kogos mlodszego i
        sprawniejszego.

Poza tym drogi sasiedzie z góry, moj post jest powazny a sprawa pilna bardzo.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka