wojraf 03.10.06, 11:05 Doradzcie mi gdzie sa jakies zaklady fotograficzne w Zabkach zeby mozna bylo zrobic"szybkie " zdjecie do dowodu Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eee.tam Re: gdzie zrobic zdjecie w Zabkach??? 03.10.06, 11:23 na orlej 4. koło dworca pkp, po przeciwnej stronie ulicy niz przychodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
siupasiupa foto Sitek 03.10.06, 17:41 na Orlej. Miły kompetentny, znający się na fotografii człowiek. Robiłem odbitki i mam jak najlepsze zdanie. Nie wiem jak wykonuje fotografie do dowodów et. ale osobiście bym zaryzykował. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
smycz66 Re: foto Sitek 03.10.06, 17:59 też go polecam, zrobił mi najładniejsze zdjęcie jakie miałam, robi trzy zdjecia, wybierasz jedno do wydruku za 8 sztyk płacisz 18 zł i 6 zł za nagranie wszystkich zdjec na płytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agaziela Re: gdzie zrobic zdjecie w Zabkach??? 22.06.13, 10:37 Ponawiam zapytanie. Gdzie można zrobić w Ząbkach zdjęcie do dowodu? Kiedyś robiłam u Pana Marcjaniaka, ale na stronie jest wpis, że nie robią już zdjęć do dowodu. Szukałam w google, ale znalazłam tylko fotografów plenerowych w Ząbkach. Czy moglibyście kogoś polecić? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: gdzie zrobic zdjecie w Zabkach??? 23.06.13, 09:35 Ja robiłam ostatnio na Piłsudskiego. Jadąc od Skorupki, po lewej stronie za kwiaciarnią. Mały zakład, wchodzi się po schodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
magzela Re: gdzie zrobic zdjecie w Zabkach??? 02.07.13, 11:15 Zdjęcie mozna zrobić na Kopernika. Pan fotograf na studio w swoim domu. Nie znam numeru domu. Jadąc od ulicy Powstańców mijamy fryzjera, pierwsze bloki i jest ślepa uliczka w prawo. Jest przy ulicy Kopernika mały szyld. Polecam niedrogo, sprawni, ale trzeba umawaić siena godz. telefonicznie. Telefon znajdziemy jak wrzucimy w google. Odpowiedz Link Zgłoś