grzegorzlubomirski 24.10.06, 17:20 bo zamierzam mimo antyreklamy i przygnebiajacej zabkowickiej rzeczywistosci wyskoczyc z 80 tysiakow za jakies fajne lokum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limptrader Re: Chyba bedziecie musieli sie do mnie przyzwycz 24.10.06, 18:04 ok ale myślisz, że kogoś to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski Oczywiscie w twardej walucie a nie w zlociszczach 24.10.06, 18:37 Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: Oczywiscie w twardej walucie a nie w zlociszc 26.10.06, 00:46 80 tyś. Aż tyle ?!? A co ty chcesz za to kupić? Kiosk czy budke z lodami... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski W eurakach lamusie, zarabiam w twardej walucie 26.10.06, 11:17 pomnoz se przez 4, inteligencie zoliborski Odpowiedz Link Zgłoś
robert8882 Re: Chyba bedziecie musieli sie do mnie przyzwycz 26.10.06, 22:16 Drogi Panie Grzegorzu Serdecznie witam w Ząbkach. Jedną mam prośbę - prywatną. Żeby miał Pan coś czasem do przekazania, a nie skupiał się wyłącznie na umiejętności pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
hankow Re: Chyba bedziecie musieli sie do mnie przyzwycz 27.10.06, 21:56 nie ma "zabkowickiej rzeczywistosci" jest tylko ząbkowska rzeczywistość. A to różnica, więc nie wiem, czy konicznie będziemy musieli się przyzwyczaić? Możemy to ....... . No chyba, Że ktoś grzecznie poprosi, to zaakceptujemy, tak to już jest w "ząbkowskiej rzeczywistości" Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: Chyba bedziecie musieli sie do mnie przyzwycz 28.10.06, 02:11 A z kąd ty jesteś inteligenciku??? Bo napewno nie z Milanówka, choć w postach tak pięknie opisujesz że z tamtąd jest taki dobry dojazd. Ja jestem z Milanówka. A ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
eee.tam Re: nie kupuj!!! 29.10.06, 00:35 popelnisz duzy blad, bo mieszka sie tu fatalnie. jesli pochodzisz z "tych" lubomirskich na 100 % nie bedzie ci tu wygodnie. - rano jedzie sie caly czas w korku, o 7.30 dojazd do pl. bankowego zajmuje 1 h 40 m. powrot jeszcze wiecej. chyba, ze jedziesz przez ogrodki to tylko 1 h 20 min:) - ogromne dziury w jezni, co 50 m. nieoznaczony "spiacy policjant" - czesto brakuje wody w kranach, - miasto jest brzydkie (co pewnie juz zauwazyles) - nikt nie sprzata ulic (zima trzeba brnac przez zaspy do osiedla) - wszedzie walesaja sie bezpanskie psy (moj sasiad zostal dotkliwie pogryziony) - mafia wolominska ma wciaz tu swoje dziuple, - wszedzie pelno menelstwa, stoja w gromadach, popijajac jabole, sikaja gdzie popadnie, az nieprzyjemnie isc ulica - umorusane dzieciaki zebrza o buleczke - sprzedawcy w (nielicznych) sklepikach kombinuja jak tu oszukac, wciskaja przeterminowany towar, - teraz plaga ziemniaczana - ciagle dzwoni rolnik, zeby sprzedac ziemniaki. w efekcie tego wszystkiego czlowiek jest niewolnikiem zamknietego osiedla. wydasz 80 tys. (i tak nic porzadnego za to nie kupisz)i jeszcze bedzie ci wstyd jak przyjada znajomi z warszawy. zabki to porazka, nie kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: nie kupuj!!! 30.10.06, 15:31 eee, tam! Ale nigdzie tak pięknie nie pachnie poranne powietrze, gdy wieje wiatr z południa, jak dziś... Może kolega Lubomirski ma skłonności koprofilne, wtedy powinien brać w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski A kto mowil ze ja chce tam mieszkac 30.10.06, 17:54 Urodzilem sie we Francji a mieszkam w Holandii i watpie zeby Warszawa (Radom Europy) sprostala moim wysokim wymaganiom. Pomyslalem sobie - jako ze mam jedno mieszkanie w Sopocie i jedno w Krakowie, nabyc cos w Warszawie, zeby czasem sie zabawiac a takze w celach spekulacyjnych. Poza tym chcialem sprawdzic od czasu do czasu czy dobrze uzywacie funduszy strukturalnych(jezeli wiesz o czym mowie), bo teraz to jestesie juz na naszym garnuszku. Poniewaz lubie spokoj (powiedziano mi ze w Warsawie strasznie kradna i rabuja - te kraty w oknach) tak wiec pomyslalem zeby cos kupic poza, ale z tego co widze w Polsce wszedzie taki syf, nie tylko w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl1978 Re: A kto mowil ze ja chce tam mieszkac 30.10.06, 19:30 >Urodzilem sie we Francji nie miej do nas pretensji > a mieszkam w Holandii tez nie jestesmy temu winni, ale jak lubisz cierpiec to Twoja sprawa > w Polsce wszedzie taki syf, nie tylko w Warszawie. to po co kupiles mieszkanie w Sopcie i krakowie (jesli wogole bylo by Cie stac - w co bardzo watpie) ale w Ząbkach mozesz wynajac tanio kwatere - w Drewnicy (chociaz mysle ze tam przyjmuja tylko lzejsze przypadki niż Twój) pozdrawiam Michal W. Odpowiedz Link Zgłoś