lech66 09.11.06, 17:03 lub zarządcy nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda125 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 09.11.06, 17:55 jestem z tego bardzo zadowolona: Lech.Kowalewski@gmail.com tel.: 512 277 710 www.zarządca.pl Powodzenia ! M Odpowiedz Link Zgłoś
marczef1 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 13.11.06, 16:22 matylda125 napisała: > jestem z tego bardzo zadowolona: [cut] Ja natomiast zdecydowanie odradzam. Osoba zupełnie niesolidna, niezaangażowana, bez inicjatywy, nastawiona na odsuwanie problemów a nie ich załatwianie. R Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 administrator wspólnot w Ząbkach 12.11.06, 17:02 ludzie z firmy atrium21 zarządzają kilkoma osiedlami w Ząbkach południowych (os. Kopernika, os.Słoneczne, os.przy Rejmonta, 2 osiedla przy Szwoleżerów) www.atrium21.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matmir Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 12.11.06, 21:55 www.adminarius.pl Możesz sprawdzić namacalnie: zarządza osiedlem Drewnicka. Zieleń, porządek na osiedlu, naprawy robione na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
magia44 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 12.11.06, 22:12 Strzez sie przed atrium 21!!!!!Bron Boze nie wybierajcie tej firmy. Jestem mieszkancem jednego z osiedli ktorym owa firma zarzadza, jedna wielka porazka. Pracuja tam osoby zupelnie nieodpowiedzialne,nie znajace sie na rzeczy, nie szanujace swojej pracy. Jesli chcesz wiecej informacji pisz na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wierny_1 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 12.11.06, 22:38 Witam. Potwierdzam. Mam znajomych na osiedlu Fos Pol na Reymonta. Gość już ponad miesiąc czasu wymienia żarówkę w halogenie. Dobry jest nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 13.11.06, 07:28 moje obecne osiedle administruje atrium. Nie podzielam zdania przedmowczyni, nasz poprzedni i obecny zarzadca sa kompetentni i szybko mozna u nich zalatwic rozne sprawy. Po poprzedniej firmie wprowadzili porzadek. Jest jednak wada- za ich zarzadzania znacznie podrozal nam czynsz, ale to nie jest w sumei ich wina do konca, bo zmienili na wniosek zarzadu sposob naliczania zaliczek. Mysle ze warto ta firme rozwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś