Dodaj do ulubionych

szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbkach

09.11.06, 17:03
lub zarządcy nieruchomości.
Obserwuj wątek
    • matylda125 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 09.11.06, 17:55
      jestem z tego bardzo zadowolona:

Lech.Kowalewski@gmail.com
      tel.: 512 277 710
      www.zarządca.pl

Powodzenia !

M
      • marczef1 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 13.11.06, 16:22
        matylda125 napisała:

> jestem z tego bardzo zadowolona:
        [cut]
        Ja natomiast zdecydowanie odradzam. Osoba zupełnie niesolidna, niezaangażowana,
        bez inicjatywy, nastawiona na odsuwanie problemów a nie ich załatwianie.
        R
    • walach2 administrator wspólnot w Ząbkach 12.11.06, 17:02
      ludzie z firmy atrium21 zarządzają kilkoma osiedlami w Ząbkach południowych
      (os. Kopernika, os.Słoneczne, os.przy Rejmonta, 2 osiedla przy Szwoleżerów)
      www.atrium21.pl
    • matmir Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 12.11.06, 21:55
      www.adminarius.pl
      Możesz sprawdzić namacalnie: zarządza osiedlem Drewnicka. Zieleń, porządek na
      osiedlu, naprawy robione na bieżąco.
      • magia44 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 12.11.06, 22:12
        Strzez sie przed atrium 21!!!!!Bron Boze nie wybierajcie tej firmy. Jestem
        mieszkancem jednego z osiedli ktorym owa firma zarzadza, jedna wielka porazka.
        Pracuja tam osoby zupelnie nieodpowiedzialne,nie znajace sie na rzeczy, nie
        szanujace swojej pracy. Jesli chcesz wiecej informacji pisz na gazetowego.
        • wierny_1 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 12.11.06, 22:38
          Witam.

Potwierdzam. Mam znajomych na osiedlu Fos Pol na Reymonta. Gość już ponad
          miesiąc czasu wymienia żarówkę w halogenie. Dobry jest nie :)))
        • bergamotka11 Re: szukam dobrego administratora wspólnot w Ząbk 13.11.06, 07:28
          moje obecne osiedle administruje atrium. Nie podzielam zdania przedmowczyni,
          nasz poprzedni i obecny zarzadca sa kompetentni i szybko mozna u nich zalatwic
          rozne sprawy. Po poprzedniej firmie wprowadzili porzadek. Jest jednak wada- za
          ich zarzadzania znacznie podrozal nam czynsz, ale to nie jest w sumei ich wina
          do konca, bo zmienili na wniosek zarzadu sposob naliczania zaliczek. Mysle ze
          warto ta firme rozwazyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka