Dodaj do ulubionych

Autobus X nie przyjechał

29.01.07, 21:31
Dziś na wileńskim czekałem na 15.39 ale się nie doczekałem
Obserwuj wątek
    • wasyl1978 Re: Autobus X nie przyjechał 29.01.07, 22:21
      no coz zdaza sie... ja akurat nie jestem zwolennikiem prywtnej komunikacji (w
      wykonaniu Burmistrza Ząbek jak i obecnego tak i byłego) ale uwierz ze w
      przypadku autobusu 145, MZA tez potrafi "zgubic" ze dwa kursy......
      • zanecin Re: Autobus X nie przyjechał 29.01.07, 22:39
        jasne tylko 145 jeździ co 15-20min a X co 40-60min
        • wasyl1978 Re: Autobus X nie przyjechał 29.01.07, 22:56
          no tak, ale brak dwoch kursow 145 = okolo 45-60 minut !
        • awawawaw Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 09:26
          X jeździ w szczycie co 20 minut!
          • ananam Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 14:37
            Nie wiem czy autobus X wogole jezdzi. Patrzcie na strone www.zielonka.pl (nowy
            przetarg wygrala firma Raf-bus)
            • netgater Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 14:56
              > Nie wiem czy autobus X wogole jezdzi. Patrzcie na strone www.zielonka.pl
              > (nowy przetarg wygrala firma Raf-bus)

Autobus X obsługiwany przez PKS Grójec, który jeździł w zeszłym roku, w tym
              również do Zielonki, faktycznie przestał kursować. Jednak linia X (potocznie
              zwana A3) pozostała, teraz w Ząbkach obsługuje ją firma TANDEM, a w Zielonce,
              po zmienionej trasie, bo przez Marki, Raf-bus.

Rozkład jazdy linii X:
              www.zabki.pl/teksty/info/komunikacja/rozklad_Zabki_caly_X.pdf
              • sperandeo Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 16:48
                Wczoraj też ludzie czekali po południu w pewnym momencie 40 minut, bo 3
                autobusy jechały po sobie. Korków i wypadku nie było,śnieg nie padała to o co
                chodzi? Rozumiem,że kursy godzinach szczytu mogą być realizowane z
                opużnieniem,ale bez przesady... To tyle jeśli chodzi o punktualność tandemowego
                X.
            • k0liberek Re: Autobus X nie przyjechał 31.01.07, 16:07
              X jeździ.
              Jeżdżę nim regularnie i nie mam specjalnych powodów do narzekania. 2-3 minuty
              opóźnienia w naszych warunkach to jak dla mnie czas absolutnie akceptowalny.
              Dodatkowo firma Tandem znalazła szybszy dojazd do mostu Śląsko-Dąbrowskiego od
              kretyńskiego objazdu, stosowanego przez poprzednią firmę i czas dojazdu z
              Warszawy do Ząbek skrócił się o dobrze 15 minut.
              Wpadki i wypadki zdarzają się każdemu. To oczywiście denerwujące jak się
              człowiek rano spieszy, a autobus akurat zakopie się w zaspie. Ale przypadki
              zepsucia się zdarzają się i ZTM i PKP. Nie podnośmy larum o każde spóźnienie -
              to nie Szwajcaria :-)
              • sibeliuss Re: Autobus X nie przyjechał 31.01.07, 20:31
                Szkoda tylko, że na odcinku Metro Arsenał - Wileński linia X nie ma przystanków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka