zanecin 29.01.07, 21:31 Dziś na wileńskim czekałem na 15.39 ale się nie doczekałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasyl1978 Re: Autobus X nie przyjechał 29.01.07, 22:21 no coz zdaza sie... ja akurat nie jestem zwolennikiem prywtnej komunikacji (w wykonaniu Burmistrza Ząbek jak i obecnego tak i byłego) ale uwierz ze w przypadku autobusu 145, MZA tez potrafi "zgubic" ze dwa kursy...... Odpowiedz Link Zgłoś
zanecin Re: Autobus X nie przyjechał 29.01.07, 22:39 jasne tylko 145 jeździ co 15-20min a X co 40-60min Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl1978 Re: Autobus X nie przyjechał 29.01.07, 22:56 no tak, ale brak dwoch kursow 145 = okolo 45-60 minut ! Odpowiedz Link Zgłoś
awawawaw Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 09:26 X jeździ w szczycie co 20 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
ananam Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 14:37 Nie wiem czy autobus X wogole jezdzi. Patrzcie na strone www.zielonka.pl (nowy przetarg wygrala firma Raf-bus) Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 14:56 > Nie wiem czy autobus X wogole jezdzi. Patrzcie na strone www.zielonka.pl > (nowy przetarg wygrala firma Raf-bus) Autobus X obsługiwany przez PKS Grójec, który jeździł w zeszłym roku, w tym również do Zielonki, faktycznie przestał kursować. Jednak linia X (potocznie zwana A3) pozostała, teraz w Ząbkach obsługuje ją firma TANDEM, a w Zielonce, po zmienionej trasie, bo przez Marki, Raf-bus. Rozkład jazdy linii X: www.zabki.pl/teksty/info/komunikacja/rozklad_Zabki_caly_X.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
sperandeo Re: Autobus X nie przyjechał 30.01.07, 16:48 Wczoraj też ludzie czekali po południu w pewnym momencie 40 minut, bo 3 autobusy jechały po sobie. Korków i wypadku nie było,śnieg nie padała to o co chodzi? Rozumiem,że kursy godzinach szczytu mogą być realizowane z opużnieniem,ale bez przesady... To tyle jeśli chodzi o punktualność tandemowego X. Odpowiedz Link Zgłoś
k0liberek Re: Autobus X nie przyjechał 31.01.07, 16:07 X jeździ. Jeżdżę nim regularnie i nie mam specjalnych powodów do narzekania. 2-3 minuty opóźnienia w naszych warunkach to jak dla mnie czas absolutnie akceptowalny. Dodatkowo firma Tandem znalazła szybszy dojazd do mostu Śląsko-Dąbrowskiego od kretyńskiego objazdu, stosowanego przez poprzednią firmę i czas dojazdu z Warszawy do Ząbek skrócił się o dobrze 15 minut. Wpadki i wypadki zdarzają się każdemu. To oczywiście denerwujące jak się człowiek rano spieszy, a autobus akurat zakopie się w zaspie. Ale przypadki zepsucia się zdarzają się i ZTM i PKP. Nie podnośmy larum o każde spóźnienie - to nie Szwajcaria :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Autobus X nie przyjechał 31.01.07, 20:31 Szkoda tylko, że na odcinku Metro Arsenał - Wileński linia X nie ma przystanków. Odpowiedz Link Zgłoś