winiaa 12.04.07, 10:26 Witam, szukam w trybie pilnym zaufanej niani dla 15 miesiecznego, bardzo grzecznego chłopczyka - na cały etat. Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka0907 Re: szukam zaufanej niani 12.05.07, 15:48 Witam Nie wiem czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne,jeżeli tak to chętnie zaopiekuje się Państwa pociechą. Mam na imię Agnieszka. Od pazdziernika wybieram się na studia. Jestem odpowiedzialną, spokojną i komunikatywną osobą. Potrafiącą zorganizować maluchowi ciekawie czas.Potrafię przy dziecku wykonać wszystkie czynności pielęgnacyjne tj.przewijanie,karmienie,kompiel itp. Choć mam niewielkie doświadczenie zapewniam że potrafię otoczyć Państwa Pociechę opieką i miłością. Chętnie zajmę się dzieckiem półrocznym i starszym. Pozdrawiam :) kontakt do mnie: 504-342-976 lub aga_zych@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazikam Re: szukam zaufanej niani 12.05.07, 17:18 Witam! Przepraszam za wysłanie pustej wiadomości. Podaję kontakt do bardzo dobrej opiekunki w średnim wieku. Z wielką chęcią może się zająć pani dzieckiem na cały etat. Poprzednio opiekowała się chłopcem przez 16 miesięcy, jak zaczęła się opiekować to miał 10 miesięcy, lecz mama dziecka zaszła w ciążę i poszła na urlop. Nie pali i nie ma żadnych nałogów. Telefon: 517644625 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniapiotrzuzia Re: szukam zaufanej niani 14.05.07, 21:37 zapraszam do nowego klubu przedszkolaka z oddz. żłobkowym w Markach , otwarcie już 1 sierpnia przyjmujemy dzieci w wieku od 1,5 do 5 lat klub mieści się przy ul. Lisa Kuli 99 , jest to nowy, ładny dom z ogrodem godziny otwarcia 7-18 czesne 550 zł, wpisowe 250, 4 posiłki w cenie czesnego oraz wszystkie zaj. dydaktyczne, rytmika i gimnastyka w cenie czesngo kontakt: 668-663-425 lub aniapiotrzuzia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś