Dodaj do ulubionych

Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!!

14.06.07, 17:39
Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!!
Mamy teraz okazję - jest zebranie.
Ja bym to chętnie zorganizowała, ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać :-
( Przecież nasz zarządca jest beznadziejny. Jest tyle firm porządnie
podchodzących do sprawy.
Czy ktoś jest za? Czy może tylko ja jestem jakaś za bardzo wymagająca?
Obserwuj wątek
    • sar82 Re: Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!! 03.06.08, 22:34
      No i stało się :-)))))
      • wstachera Czy są Państwo zainteresowani ofertą na administro 05.06.08, 13:56
        Czy są Państwo zainteresowani ofertą na administrowanie?

Jesteśmy firmą z Ząbek.

Nasza strona internetowa www.eadministrator.pl

Pozdrawiam
        Waldemar Stachera
        PRO-SYSTEM RP sp. z o.o.
    • your.sasiadka Re: Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!! 04.06.08, 10:39
      Jestem za!!! Kiedy zebranie?
      Nie wiem jednak czy można coś z tym zrobić, bo przez 3 lata zarządza
      max&art-a. A tu ręka rękę myje.
      • almondo_5 Re: your.sasiadka 04.06.08, 11:32
        Halo??? Już po zebraniu a zarządca zmieniony ...
        • your.sasiadka Re: your.sasiadka 04.06.08, 12:07
          Jakto po zebraniu???
          A dotyczyło bajkowego I czy II, którego bloku???
          • almondo_5 Re: your.sasiadka 04.06.08, 15:45
            Na bajkowym II, zielony budynek. A chodziło Ci o I ?
            • your.sasiadka Re: your.sasiadka 04.06.08, 19:07
              Mieszkam też na bajkowym II, Czy ta zmiana dotyczy całego osiedla? A
              kto teraz będzie zarządzał, firma z zewnątrz, czy inna osoba z grona
              max&art-a?
              • sar82 Re: your.sasiadka 04.06.08, 22:40
                Zarządca został odwołany dla bloku B-3. Zielony blok. Każdy blok jest oddzielną
                wspólnotą.

Panie Boksznajder - sajonara!!! :-)
                • your.sasiadka Re: your.sasiadka 05.06.08, 11:34
                  Jaka firma zarządza? z zewnątrz?
                  • almondo_5 Re: your.sasiadka 05.06.08, 13:43
                    Ta sama co na Bajkowym I.
                    • ociecd Re: your.sasiadka 05.06.08, 16:02
                      O, mam deja vu. Mieszkam na bajkowym I i zestaw aktywistow zrobil ten sam numer
                      wczesniej. Max Art be, zmienmy zarzadce, hura!. Nie pomysleliscie, nie
                      wybraliscie opcji. Daliscie sie omamic. I co? Czynsze pojda w gore, pan zarzadca
                      zacznie wyczyniac dziwne numery, dziwnie wzrosna rachunki za naprawy. Ale sami
                      tego chcieliscie. Taku mamy jakis narod glupi, ze owczym pedem zmieniaja
                      siekierke na kijek.
                      • loka.tor Re: your.sasiadka 05.06.08, 18:32
                        Posiadanie takiego zarządcy jak Pan Boksznajder (Max&Art-a) urągało mojej godności osobistej. I ten jeden powód był już wystarczający dla mnie, żeby zmienić zarząd. Jestem gotów płacić więcej, żeby móc normalnie porozmawiać z zarządcą osiedla. Bełkotu tamtego Pana nawet nie można nazwać rozmową. Generalnie Max-Art-a ma swoich klientów w głębokim poważaniu...

Były również inne,... istotniejsze powody.
                      • almondo_5 Re: your.sasiadka 05.06.08, 22:50
                        ociecd napisał:

> O, mam deja vu. Mieszkam na bajkowym I i zestaw aktywistow zrobil ten sam numer
                        > wczesniej. Max Art be, zmienmy zarzadce, hura!. Nie pomysleliscie, nie
                        > wybraliscie opcji. Daliscie sie omamic. I co? Czynsze pojda w gore, pan zarzadc
                        > a
                        > zacznie wyczyniac dziwne numery, dziwnie wzrosna rachunki za naprawy. Ale sami
                        > tego chcieliscie. Taku mamy jakis narod glupi, ze owczym pedem zmieniaja
                        > siekierke na kijek.

Prawdopodobnie nawet nie masz zielonego pojęcia dlaczego został wybrany nowy
                        zarządca na Bajkowym I (na którym też mam mieszkanie) dlaczego płacisz teraz
                        większe zaliczki po to aby pozwać wspaniałego dewelopera , przez którego gniją
                        budynki na Bajkowym I i przez wspaniałego zarządcę który nie zgłaszał żadnych
                        usterek... Długo by wymieniać, więc nie pisz głupot o mamieniu kogokolwiek bo to
                        między innymi dla Ciebie obecny zarządca z , jak ich to nazywasz aktywistami,
                        zdobyli 140 tysięcy od dewelopera za niepłacone zaliczki ale według Ciebie chyba
                        lepiej płacić grosze i niech się wali, niech zgnije przecież to nie Twoje ale
                        jak przyjdzie co do czego to obarczysz całą resztę co ? Albo najlepiej nie
                        płacić za nic bo przeciez już zapłaciłeś za mieszkanie...? Tak właśnie
                        prezentuje się zaściankowa małomiasteczkowość. Nie powiadaj bzdur , że czynsze
                        wzrosły DZIWNIE, że ktoś robi DZIWNE numery, za jakie naprawy wzrosły rachunki????
                        Wszystko to co piszesz świadczy o Twojej niewiedzy tematu a wystarczy zadzwonić
                        i zapytać ale po co, co? Lepiej siedzieć na dupie , nie robić nic w temacie a
                        później mieć pretensję do garbatego, że ma dzieci proste.
                        Zajeżają mnie takie durne, nie podparte faktami posty takich ludzi jak Ty...
                        • nordea29 B1 też chce zmienić zarządcę 19.06.08, 08:15
                          Czy ktoś może nam podpowiedzieć jak zmienić tego zarządcę. Chyba
                          dobrze by było gdyby i na naszym osiedlu panował jeden zarządca.
                          Proszę podpowiedzcie jak się zorganizowaliście.
                          • andisow Re: B1 też chce zmienić zarządcę 31.08.08, 10:46
                            Popieram i proponuje zarządcę z bloku zielonego będzie łatwiej i
                            pewnie chętnie pomogą się z tym wszystkim uporac. Jedną z ważnych
                            rzeczy którą trzeba się zając to powołać komisję specjalistów która
                            się zajmie oceną stanu budynku (usterki i wady). Oczywiście nie
                            chodzi mi o usterki drobne jak urwana płytka z cookołu.
    • andisow Re: Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!! 31.08.08, 11:10
      sar82 napisała:

> Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!!
      > Mamy teraz okazję - jest zebranie.
      > Ja bym to chętnie zorganizowała, ale zupełnie nie wiem jak się za
      to zabrać :-
      > ( Przecież nasz zarządca jest beznadziejny. Jest tyle firm
      porządnie
      > podchodzących do sprawy.
      > Czy ktoś jest za? Czy może tylko ja jestem jakaś za bardzo
      wymagająca?

KIEDY JEST ZEBRANIE ? ? ?
      • bikoz55 Re: Proszę !!! Zmieńmy zarządcę!!! 16.11.08, 21:40
        Jeśli chcemy zmienić zarządcę na tego z zielonego bloku,to wystarczy pójść do tego bloku,wziąc numer telefonu i umówić się na jakieś spotkanie czy zebranie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka