Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w ząbkach

15.07.08, 17:32
szukam dobrego fryzjera w ząbkach
Czy możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • ranoma Re: dobry fryzjer w ząbkach 15.07.08, 21:58
      ja polecam panią z budki przy sklepie bybek na ul. powstańców... bardzo
      sympatyczna i widać że wie co robi :))
    • anita.anita80 Re: dobry fryzjer w ząbkach 16.07.08, 10:52
      a ja polecam panią ze Swoleżerów 111
      świetnie ścieła dobrała odpowiedni kolor farby ( jestem bardzo zadowolona z
      nowej fryzury)
      • lula8-8 Re: dobry fryzjer w ząbkach 27.12.08, 23:06
        moją fryzjerką jest pani ze szwoleżerów111 i zawsze jestem
        zadowolona.wie co robi a pozatym jest sympatyczna .długo takiej
        szukałam co zna się na swoim fachu
      • bublle100 Re: dobry fryzjer w ząbkach 03.01.10, 13:58
        p.Kasia z Kopernika to fryzjerka którą mogę polecić wszystkim panią,które cenią sobie dobre cięcie oraz niebanalny sposób farbowania,b.sprytna i miła,fajne podejście,widać że lubi to co robi.Poprawiła mi samopoczucie po nieudanym eksperymencie jaki zafundowała mi pani ze stanowiska obok...
    • agagol10 Re: dobry fryzjer w ząbkach 16.07.08, 11:41
      a ja polecam Panią Kasię z salonu róg Kopernika i Powstańców, tuż
      naprzeciw Bajecznej Krainy
      • tiger1978 Re: dobry fryzjer w ząbkach 16.07.08, 13:07
        hm to mam problem z wyborem
        może zapytam się o baleyage na długie włosy gdzie najlepiej zrobić?
        • ranoma Re: dobry fryzjer w ząbkach 16.07.08, 13:11
          ja właśnie ostatnio robiłam w tej budce przy bybku :)
          • tiger1978 Re: dobry fryzjer w ząbkach 16.07.08, 16:02
            ranoma napisał:

> ja właśnie ostatnio robiłam w tej budce przy bybku :)

czy można prosić jakiś namiar telefoniczny
            a koszt ?
            • ranoma Re: dobry fryzjer w ząbkach 16.07.08, 16:07
              nie mam niestety numeru do tej pani do salonu...ja poszłam się zapisać na
              następny dzień i w sumie to od razu mi zrobiła co chciałam bo miała akurat
              wolne...:) ja płaciłam 90 zł
              • ketym1 Re: dobry fryzjer w ząbkach 17.07.08, 22:45
                Polecam p.Kasię z salonu Powstańców/Kopernika.Super
                dziewczyna,zawsze gdy nie wiadomo czego chcemy znajdzie takie
                rozwiązanie z którego jest się zadowolonym.Bardzo miła i
                sympatyczna.Zawsze wychodzę od niej zadowolona.Polecam.
                • ranoma Re: dobry fryzjer w ząbkach 17.07.08, 23:22
                  kochane a gdzie Wy na tym rogu macie salon fryzjerski? bo jakoś namierzyć nie
                  mogę...
                • tiger1978 Re: dobry fryzjer w ząbkach 18.07.08, 08:19
                  a jak mam takie pytanko do ketym1
                  Jeśli chodzi o p. Kasię z salonu naprzeciwko bajecznej krainy to czy chodziłaś
                  do niej wcześniej?
                  bo z tego co się orientuje to ten salon powstał niedawno i zdanie"Zawsze
                  wychodzę od niej zadowolona" wydało mi się dziwne
    • lena14789 Re: dobry fryzjer w ząbkach 20.07.08, 01:15
      Ja również polecam Panią Kasię z salonu przy ul.Kopernika, korzystam
      z usług pani Kasi od ok.1,5 roku i jestem bardzo zadowolona.
      Pani Kasia pracowała wcześniej w salonie przy ul.Powstańców.
      • tasiolot Re: dobry fryzjer w ząbkach 18.12.08, 19:16
        czy ma ktos telefon do owej pani Kasi, zeby sie umowic na obciecie?
        rog Powstancow i Kopernika? chodzi o ten salon urody Prestige - to tam jest ten
        fryzjer?
        • gilka1975 Re: dobry fryzjer w ząbkach 19.12.08, 08:41
          022- 435-43-25, pn-pt:10:00- 20:00, sob. 8:00-15:00.
          A.
        • katrem Re: dobry fryzjer w ząbkach 19.12.08, 17:26
          bylam dzis u p.Darka w Prestige i wyszlam bardzo zadowolona (strzyzenie + balejaz)

polecam!
    • marisyl Re: dobry fryzjer w ząbkach 19.12.08, 14:26
      ja polecam zakład fryzjerski na osiedlu bajkowym w galerii tego osiedla.Robiłam
      tam balejaż po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona.
    • channah0 Re: dobry fryzjer w ząbkach 19.12.08, 19:11
      Osobiście polecam salon na Powstańców Trendy. Mój mąż zawsze zadowolony ze strzyżenia.
      Ja chciałam polecić panią Agnieszke u której robie paznokcie. Coś niesamowitego co ona potrafi zrobić!:) Podobno wygrała mistrzostwa Polski w zdobieniu. Wcale mnie to nie dziwi...
      • malgos724 Re: dobry fryzjer w ząbkach 28.12.08, 13:34
        Mam pytanie ile panie płacą za balejaż,i dobrze zrobiony.
    • attiya Re: dobry fryzjer w ząbkach 04.01.10, 13:03
      ja tam tylko mogę podpowiedzieć, że zakład przy dawnej Strzeleckiej - teraz
      chyba JPII to miejsce gdzie raczej nikt twych włosów poważnie nie potraktuje
      • bublle100 Re: dobry fryzjer w ząbkach 10.01.10, 13:54
        NIE POLECAM!!!niejakiej p.Kingi z salonu przy Kopernika,wyszłam z nietrafionym kolorem,pomimo wcześniejszych ustaleń(żółty odrost),strzyżenie mocno przeciętne,niejest to chyba jej powołanie...aha zapłaciłam 170pln SZOK!!
    • lalamido28 Re: dobry fryzjer w ząbkach 11.01.10, 17:09
      A ja polecam Panią Ewelinę z salonu przy ul. Reymonta. Ma dziewczyna
      i rękę i glowę na karku!
      • aneta232 Re: dobry fryzjer w ząbkach 19.01.10, 11:52
        witam polecam studio urody na ul. reymona bardzo mila obsluga a
        jesli chodzi o podpiecia i upiecia włosów to pania Ewelina robi
        rewelacyjnie bardzo mile wspominam czas tam spedzony .
        • beatar9 Re: dobry fryzjer w ząbkach 21.01.10, 22:13
          witam,miałam zaufanie do fryzjerek z salonu na Reymonta do momentu
          gdy właśnie p.Ewelina nie ociapała mnie masakrycznie...efektem było
          takie cięcie,że bez gumki do włosów i spinki nie zaglądałam w lustro-
          fryzurą była kępa wycieniownych włosów na czubku głowy jak od
          linijki-klasyczna "palemka"z lat 80-tych,balejage był po takim
          strzyżeniu robiony drugi raz tego samego dnia oczywiście-jeszcze
          nigdy dotąd nie miałam tak złego strzyżenia-byłam wściekła...w
          rezultacie już dobrze zapuszczone włosy musiałam obciąć,wyrównać ale
          już nie u p.Eweliny na szczęście...teraz po raz pierwszy byłam na
          Kopernika u p.Kasi-usiadłam,p.Kasia wypytała jaki mam typ włosów,jak
          się układają a w efekcie wyszłam z fajnie dobraną fryzurą-szczerze
          polecam p.Kasię...pozdrawiam
          • kosmat21 Re: dobry fryzjer w ząbkach 25.01.10, 10:11
            jaki jest koszt podcięcia włosów długich u Pani Kasi?
            • beatar9 Re: dobry fryzjer w ząbkach 27.01.10, 17:03
              za podcięcie i modelowanie,prostownica 45zł
    • ewpad Re: dobry fryzjer w ząbkach 29.01.10, 22:21
      a zna ktoś fryzjerki z pasażu na Orlej lub na przeciwko PKP?Bo o Nich nikt nic
      nie pisał...
      • evitta30 Re: dobry fryzjer w ząbkach 31.01.10, 20:00
        ewpad napisała:

> a zna ktoś fryzjerki z pasażu na Orlej lub na przeciwko PKP?Bo o Nich nikt nic
        > nie pisał...

podcinałam ostatnio włosy w salonie Bolero na pasażu na Orlej, trafiłam na p. Emilkę, za podcięcie bez modelowania zapłaciłam 30 zł. Byłam mile zaskoczona, bo za podcięcie włosów w salonie na Kopernika zapłaciłam 55 zł. Następnym razem też skorzystam z salonu Bolero (w cięciu różnica niewielka a jednak różnica w cenie spora)

Zainteresowanym podaję tel na Orlą:
        022 - 744 - 86 - 55

i do salonu Prestige (na kopernika) - 022 - 435 - 43 - 25

pozdrawiam i życzę udanych fryzur :-)
      • ewpad Re: dobry fryzjer w ząbkach 11.02.10, 20:53
        ewpad napisała:

> a zna ktoś fryzjerki z pasażu na Orlej lub na przeciwko PKP?Bo o Nich nikt nic
        > nie pisał...
        Podnoszę,bo w przyszłym tygodniu muszę iść do fryzjera a żadnego tu nie znam:(
        Z góry dziękuję za opinie:)
        • hubertus339 Re: dobry fryzjer w ząbkach 12.02.10, 16:07
          Moja siostra chodzi do fryzjera na Poniatowskiego i sobie chwali :)
    • ewpad Re: dobry fryzjer w ząbkach 19.02.10, 23:13
      Byłam w Bolero po raz pierwszy i mogę polecić,ja trafiłam na p.Emilkę-którą mogę
      polecić-naprawdę dobrze strzyże.
    • e-olenka Re: dobry fryzjer w ząbkach 09.03.10, 09:42
      a może zrobimy mały ranking, co wy na to ...
      • okudynuw Re: dobry fryzjer w ząbkach 10.03.10, 12:29
        www.uroda-zabki.pl/aldona/aldona.php?page=kontakt
        może tutaj.
        • andzi-a1212 Re: dobry fryzjer w ząbkach 02.09.10, 21:51
          Proszę pomóżcie. Szukam fryzjerki Pani Eweliny. Pracowała w Kameleonie na Reymonta. Kiedy
          chciałam się do niej zapisać okazało się, że już tam nie pracuje. Tylko ona potrafiła zrobić coś z mojego
          marnego owłosienia. Wydzwaniam po wszystkich salonach w Ząbkach i nigdzie jej nie ma:( Będe
          bardzo wdzięczna za wskazanie jej nowego miejsca pracy.
    • martyna90_1 Re: dobry fryzjer w ząbkach 20.10.10, 18:55
      Polecam salon Organic Hair przy ulicy Narutowicza 47 ( jak się jedzie do MAKRO).Wreszcie trafiłam na fryzjerkę, która dobrze mi podcięła włosy oraz dobrała kolor farby.Pracują na Fanoli, i co ważne, nie trzeba zbyt długo czekać na wizytę.
      • mksta Re: dobry fryzjer w ząbkach 22.10.10, 17:51
        Witam, a ja chodzę do fryzjera na Powstańców, przy sklepie chyba Bybek, albo coś podobnego.
        Pomimo że nie jest to salon, ale atmosfera naprawdę super. Ja osobiście chodzę do Pani Ali.
        Polecam
        • meggy.kotka Re: dobry fryzjer w ząbkach 22.10.10, 22:44
          Przechodząc Kopernika weszłam do salonu. Strzyżenie włosów sięgających połowy pleców 50-60zł, farbowanie (jeden kolor) ze strzyżeniem 170zł. Jednym słowem bez rewelacji. Jak nie będę cierpieć na brak gotówki to może kiedyś się do nich przejdę...
          • delma77 Re: dobry fryzjer w ząbkach 23.10.10, 11:53
            Ja mogę tylko odradzić zakład fryzjerski "u aldony" ,bylam tam 2 razy i wiecej nie pojde,powiem ze za pierwszym razem jak bylam to w miare bylam zadowolona,chodz nie dokonca ale tlumaczylam sobie ze właśnie p.Aldona (bo u niej robilam wlosy, )musi poznac je ,ale za drugim razem jak poszlam to przeżyłam SSSZZZOOOKKK,robilam balejaż i podcielam same koncowki ,wlosy mam o glugosci do ramion,zapłacilam 230zl :000000000000,kolor byl nie taki jak chcialam,chcialam zeby byly jasniutkie a kolor byl taki jak mam swoje wlosy naturalne,wogole nie bylo widac ze robilam balejaż i po dwoch tygodniach musialam isc do innego fryzjera .WIECEJ TAM JUZ NAPEWNO NIE POJDE ,bo wywalilam 230zl za nic.
            • marygg Re: dobry fryzjer w ząbkach 23.10.10, 14:40
              dolaczam sie do grona niezadowolonych klientow pani Aldony.
              Tez bylam dwa razy. Za pierwszym razem nie do konca bylam zadowolona z koloru - za ciemny, ale tlumaczylam sobie, ze pani miala trudne zadanie dobrac kolor i zrobic odrost, bo nie wiedzialam jaki mialam wczesniej robiony kolor u innego fryzjera. Za drugim raze byl jeszcze ciemniejszy a pani Aldona mowila, ze to ten sam kolor. Do tego stwierdzila, ze nie ma juz czasu mnie obciac, bo za dlugo farbowanie wyszlo!!!!
              Zaplacilam 195 zl, a wlosy mam do ucha. Juz wiecej tam nie pojde
              • obiektywna1-1 Re: dobry fryzjer w ząbkach 01.12.16, 16:19
                To jest wprost zadziwiające
                Hmm wydają mi się te sytuacje mocno naciągane,. Jak można być nie zadowolonym ale zapłacić i nic nie powiedzieć rzadajac poprawki, albo nie poradne życiowo te panie albo cierpią na nadmiar pieniędzy
                Tez mało wręcz nie wykonalne jest ze po położeniu produktu rozjasniajacego włos kompletnie nie reaguje zostawiając naturalny kolor, cud.
                Co drogie panie zyskalyscie pisząc to tu jeśli rzeczywiście byliście wogule w tym salonie
                Więcej zyskać można zgłaszając reklamacje niż pod osłoną anonimowości kogoś oczerniac mając chyba tylko satysfakcję z czynienia,"dobra "
                Nasuwa mi się jedynie myśl że prawdopodobnie nie uczciwa konkurencjia drży i sięga po takie środki
                Skoro aż tak nadzwyczajnie wzbudza zainteresowanie ten salon to z przekory odwiedzę p.Aldone przekonując się jak jest naprawdę,
                • obiektywna1-1 Re: dobry fryzjer w ząbkach 01.12.16, 21:43
                  obiektywna1-1 napisał(a):

> To jest wprost zadziwiające
                  > Hmm wydają mi się te sytuacje mocno naciągane,. Jak można być nie zadowolonym a
                  > le zapłacić i nic nie powiedzieć żadajac poprawki, albo nie poradne życiowo te
                  > panie albo cierpią na nadmiar pieniędzy
                  > Tez mało wręcz nie wykonalne jest ze po położeniu produktu rozjasniajacego włos
                  > kompletnie nie reaguje zostawiając naturalny kolor, cud.
                  > Co drogie panie zyskalyscie pisząc to tu jeśli rzeczywiście byliście wogule w t
                  > ym salonie
                  > Więcej zyskać można zgłaszając reklamacje niż pod osłoną anonimowości kogoś ocz
                  > erniac mając chyba tylko satysfakcję z czynienia,"dobra "
                  > Nasuwa mi się jedynie myśl że prawdopodobnie nie uczciwa konkurencjia drży i si
                  > ęga po takie środki
                  > Skoro aż tak nadzwyczajnie wzbudza zainteresowanie ten salon to z przekory odwi
                  > edzę p.Aldone przekonując się jak jest naprawdę,
        • joanna-35 Re: dobry fryzjer w ząbkach 08.11.10, 20:32
          Witam wszystkie kobitki:) Niedawno wprowadziłam się do Ząbek, poczytałam forum i odwiedziłam kilka salonów (dokładnie 3) opisane powyżej. Mi osobiście odpowiada najbardziej Salon Studio Urody U Aldony. Zrobiono mi rewelacyjną rekonstrukcje włosów (zapłaciłam 70zł ale efekt szok-było warto) , następnym razem odważyłam się na kolor i wyszedł super:) Pracują na Lorealu , obsługa jak w salonach warszawskich więc już czuję się "bezpiecznie" w Ząbkach że mam dobrego fryzjera tak jak miałam w Warszawie :)
          • elic1 Re: dobry fryzjer w ząbkach 09.11.10, 21:13
            u Aldony to cen z kosmosu,w warszawie w dobrych salonach ciut niższe ceny,ja osobiście nie polecam ze względu na ceny p.Aldony,ale za połowę ceny na dobrych środkach i zręczną ręką polecam zakład na Rembertowskiej
            zakład przejęła nowa kobitka i naprawdę,ceny nie wysokie,rękę ma super do cięcia,a mam bardzo gęste włosy i nie każdy umie je ścinać,w dodatku jest przemiła i przesympatyczna.nikomu nie narzucam,ale z czystym sercem polecam
            (obok pierogarni)

joanna-35 napisała:

> Witam wszystkie kobitki:) Niedawno wprowadziłam się do Ząbek, poczytałam forum
            > i odwiedziłam kilka salonów (dokładnie 3) opisane powyżej. Mi osobiście odpowia
            > da najbardziej Salon Studio Urody U Aldony. Zrobiono mi rewelacyjną rekonstrukc
            > je włosów (zapłaciłam 70zł ale efekt szok-było warto) , następnym razem odważył
            > am się na kolor i wyszedł super:) Pracują na Lorealu , obsługa jak w salonach w
            > arszawskich więc już czuję się "bezpiecznie" w Ząbkach że mam dobrego fryzjera
            > tak jak miałam w Warszawie :)
            • obiektywna1-1 Re: dobry fryzjer w ząbkach 01.12.16, 16:33
              Musi być naprawdę dobrą fryzjerką ta p.Aldona. Skoro bezpodstawnie jest szkalona . Sprawdziłam cenniki wielu salonów w Ząbkach, nic trudnego poklikac w necie, cennik tego salonu dokładnie jest na podobnym poziomie co inne. Zresztą nie płacimy tylko za miejsce i koszty z tym związane ale chyba za pracę jaka została wykonana W Zielonce jest nawet drożej
    • monika24.24 Re: dobry fryzjer w ząbkach 14.11.10, 15:42
      A ja polecam fryzjera nie w Ząbkach tylko na ul.Emilii Plater 47
      Spoko klimat,fyzura jaką tylko sobie wymyślisz i kolorki odjazdowe firmy Framessi

Leon – mistrz fryzjerstwa, zdobywca Złotych Nożyczek podczas sopockiego ...

www.lustraleona.pl/stylisci.html

Pozdrawiam -właśnie jestem po koloryzacji .Super ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka