31.01.09, 10:26
Witam,
Pilnie poszukuję opiekunki do dziecka 2 letniego - dziewczynki.
Opieka tylko na 1 lub max 2 miesiące. Praca na 10 godz dziennie, od
godz 7 do 17. Jeśli ktoś będzie zainteresowany lub może kogoś
polecić to proszę o maila na agagol10@wp.pl lub tel. 784 048 064
Obserwuj wątek
    • moniak03 Re: opiekunka 01.02.09, 18:42
      ...tylko proszę uważaj na taką jedną panią z Ząbek o imieniu Jadwiga...gadanę to
      ma cho cho...ale nic poza tym...nie potrafi zaopiekowac sie dzieckiem...i to nie
      jest tylko moje zdanie ale i innych którzy ja zatrudniali...żałuję że tak późno
      poznałam opinię tych ludzi...
      • agagol10 Re: opiekunka 02.02.09, 08:29
        Dziękuje za ostrzeżenie, czy mogłabyś podać więcej danych tej osoby.
        Z góry dziękuję i pozdrawiam.
      • ewb11 Re: opiekunka 02.02.09, 14:03
        Powiedz coś więcej. Moi sąsiedzi właśnie zatrudnili panią Jadzie do opieki nad
        dzieckiem.
        • moniak03 Re: opiekunka 03.02.09, 20:43
          ...Pani Jadzia to kobieta po 50-tce...włosy ufarbowane na blond, stara panna,
          zniszczona cera..myślę że od papierosów bo pali...a na pierwszej rozmowie od
          razu wypierała się w żywe oczy że nie pali ale u mnie w mieszkaniu nikt nie pali
          więc najpierw wyczułam jej odzież a potem znalazłam na balkonie pokrywkę z
          petami i zapytana przyznała sie...a na pytanie dlaczego skłamała na pierwszej
          rozmowie wyparła sie że ona przecież nie kryła sie że pali...no właśnie ciągłe
          kłamstwa to była codzienność tej pani...w wielu sprawach wciąż
          kłamała...szczerze mam takie wyrzuty sumienia wobec mojego dziecka że musialo
          zostawac z tą kobietą bo ja dopiero po kilku miesiącach łacząc fakt po fakcie
          zorientowałam się co jest na rzeczy...nie chce podawać nazwiska tej pani i
          adresu bo znalazłam jej ogłoszenie właśnie na tym forum więc nie chce mieć z jej
          strony nieprzyjemności bo jest to specyficzna osoba...teraz nasze życie się
          odmieniło...moje dziecko chodzi do żłobka w Ząbkach i zupełnie się
          zmieniło...nie jest nerwowa, rozhisteryzowana...nie robi scen kiedy ją tam
          zostawiam...myślę że ta kobieta nie powinna zajmować się dziećmi i taką opinię
          słyszałam od wielu...i nie piszę tego wszystkiego żeby jej zaszkodzić a jedynie
          że pomóc matkom które stoją przed wyborem niani...moje zdanie po tych
          przejściach jest jedno: NIGDY WIĘCEJ NIANI...!!!no chyba że z polecenia...pozdrawiam
          • ewb11 Re: opiekunka 04.02.09, 20:41
            Czy może Pani wysłać mi jakieś informacje na temat pani Jadzi ponieważ sąsiedzi
            są bardzo zaniepokojeni na maila ewb11@gazeta.pl lub ewabac1@wp.pl. Będę bardzo
            wdzięczna Z góry dziękuję Ewa
          • fifi_fi Re: opiekunka 05.02.09, 16:46
            Witam,
            ja również poproszę troszkę więcej informacji na temat pani Jadzi na
            maila fifi_fi@gazeta.pl
            Właśnie jestem na etapie poszukiwania opiekunki i boje się trafić na
            tę kobietę.
          • moniak03 Re: opiekunka 12.02.09, 21:41
            oczywiście maargolcia28 masz racje że powinnam podać dane tej osoby jednak jak już pisałam nie chce mieć z jej strony nieprzyjemności zwłaszcza że swoją ofertę umieściła na tym forum. To specyficzna osoba i tyle już namieszała w moim życiu że nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Rzeczywiście być może wiele kobiet o imieniu Jadwiga ubiegając sie o prace niani może mieć trudności ale zapewniam iż od razu zorientujecie się po moim wcześniejszym opisie tej pani że to ona jeśli będzie chciała sie u was zatrudnić.dodam jeszcze że pani Jadzia chyba ze względu na swój wiek nie nadaje się do pracy w roli niani. Na pierwszy rzut oka to pogodna osoba i na pewno dziecku nie zrobi krzywdy "fizycznej" nigdy bym ją o to nie posądziła jednak z uwagi na fakt iż nie miała nigdy swoich dzieci po prostu nie umie się nimi zajmować.
    • agagol10 Re: opiekunka 08.02.09, 18:35
      Witam ponownie,
      Okazuje się, że poszukuję opiekunki napewno powyżej roku, nie na
      zstępstwo, jak pisałam wcześniej. Osoby zainteresowane lub mogące
      polecić kogoś, to proszę o telefon 784 048 064 lub maila
      agagol10@wp.pl

Pozdrawiam

• agagol10 Re: opiekunka 11.02.09, 12:03
      sprawa nadal aktualna
    • maj1791 Re: opiekunka 11.02.09, 14:02
      Moniak03 możesz mi wysłać dodatkowe informacje o Pani Jadzi. Ta pani
      (o ile o tej samej myslimy) pilnowała również moje dziecko - rok