gosia1976 04.02.09, 19:59 Dzisiaj widziałam darmową gazetkę Netkonkret, ale niestety tylko mi ktoś pokazał, nie wiecie gdzie ją można znaleźć w Ząbkach? A może w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1976 Re: Gazeta netkonkret 05.02.09, 15:27 no tak ale na www.netkonkret.pl nie ma nigdzie wydania papierowego, ani tekstów ani jakiegoś PDFa. Może pojawi się z opóźnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
monic18 Re: Gazeta netkonkret 06.02.09, 20:32 Na ich stronie nic o wydarzeniach w Ząbkach nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zosinek2 Re: Gazeta netkonkret 07.02.09, 14:33 Jak to nic o Ząbkach? Przecież aż kapie z niej niejaki Piotr Uściński z ząbkowskiego PiS-u. A tak na pierwsze wrażenie - gazeta ma linię propisowską (ząbkowską) i antypisowską (wołomińską)czyli swoi będą dowalać swoim (bo ich akurat bardzo nie lubią). Niejako przy okazji będą obrywac ci wszyscy, których PiS jako taki też nie lubi czyli starosta i burmistrzowie niewłasciwych opcji. I tak to się będzie (mało obiektywnie) toczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Gazeta netkonkret 07.02.09, 18:51 Ciekawe artykuły o Uścińskim oraz powiatowym PiS'ie i PO - strona 13 w wydaniu pdf'owym. Szczerze mówiąc chyba jakoś nie czuję całej tej powiatowej polityki. Właściwie to nie czuję się też wogóle mieszkańcem powiatu wołomińskiego... -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zulek3000 Re: Gazeta netkonkret 10.02.09, 11:32 netgater napisał: > Właściwie to nie czuję się też wogóle mieszkańcem powiatu > wołomińskiego... A mieszkańcem Ząbek czujesz się? Czy może wpisujesz we wszelkich formularzach: Warszawa-Ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Gazeta netkonkret 10.02.09, 16:32 Mowa. Oczywiście że czuję się Ząbkowianinem. Żadnym tam przyszywanym "Warsiawiakiem". Chodzi mi o to, że Wołomin i cała ta powiatowa polityka wydaje się jakoś taka odległa i obca. Jak ta polityka z telewizora... -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zulek3000 Re: Gazeta netkonkret 11.02.09, 14:26 netgater napisał: > Mowa. Oczywiście że czuję się Ząbkowianinem. Wydaje mi się, że w Ząbkach mieszkasz dopiero kilka lat. Mylę się? To nie jest oczywiście żaden zarzut. Ale mieszkańcy Ząbek mówią na siebie "Ząbkowiacy" a nie "Ząbkowianini". W każdym razie cieszę się, że czujesz się mieszkańcem Ząbek Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Gazeta netkonkret 11.02.09, 16:32 > Wydaje mi się, że w Ząbkach mieszkasz dopiero kilka lat. Mylę się? Trochę. O jakieś kilkadziesiąt lat... Właściwie to od urodzenia. A o tym jaka jest prawidłowa forma Ząbkowianin czy Ząbkowiak - nie jestem polonistą, ale moja wersja jest chyba właściwsza. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zedytka Re: Gazeta netkonkret 07.02.09, 16:36 Witam, gazetkę Netkonkret znajdziesz np w cukierni na Powstańców. Odpowiedz Link Zgłoś
kamera2005 Re: Gazeta netkonkret 07.02.09, 19:33 Rozumiem, że Gosia1976 próbuje w ten sposób zareklamować jakieś nowe piśmidło kogoś ze swoich znajomych. Bardzo subtelny w istocie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1976 Dobry Znak 09.02.09, 10:11 Jeśli miałabym reklamować, a co mi tam, to chętnie zareklamuję gazetkę Dobry Znak. Zobaczcie sami na www.gazetadobryznak.pl, takich lokalnych gazetek potrzeba. A jakich felietonistów mają, np. Korwin-Mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: Dobry Znak 10.02.09, 09:58 To Korwin-Mikke pisze o lokalnych sprawach w Ząbkach i okolicy?.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś