sibeliuss 05.02.09, 01:21 www.dwukropek.pl/0,0,,0,Zabki,939.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bety111 Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 03.09.09, 22:46 Pomysł bardzo dobry, tylko strona mało czytelna - nie czepiam się, tylko wyrażam swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
laco75 Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 10.09.09, 10:54 też tak uważam ale czesto ludzie szukają ogłoszń na forum ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
2cymes Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 13.09.10, 19:35 laco75 napisała: > też tak uważam ale czesto ludzie szukają ogłoszń na forum ząbki to prawda jolik 3 to niepoważna osoba nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
2cymes Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 13.09.10, 19:37 2cymes napisał: > > > też tak uważam ale czesto ludzie szukają ogłoszń na forum ząbki > to prawda jolik 3 to niepoważna osoba nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktak-mozna Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 14.10.10, 23:39 2cymes napisał: > 2cymes napisał: > > > > > też tak uważam ale czesto ludzie szukają ogłoszń na forum ząbki > > to prawda jolik 3 to niepoważna osoba nie polecam. a ja polecam byłam zadowolona ktos jest tu zazdrosny lub boi sie konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
jaktak-mozna Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 14.10.10, 23:38 2cymes napisał: > laco75 napisała: > > > też tak uważam ale czesto ludzie szukają ogłoszń na forum ząbki > to prawda jolik 3 to niepoważna osoba nie polecam. a ja polecam ja byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
cassidesign Projektowanie i aranżacja wnętrz 31.01.10, 23:30 Cassi Design oferuje Państwu projektowanie oraz aranżację wnętrz mieszkalnych całych obiektów jak i wybranych pomieszczeń, konsultacje pomysłów, projekty mebli specjalnie na zamówienie. Współpracujemy z różnymi dostawcami i producentami. Mamy dla Państwa również usługę specjalną: „Lifting wnętrza na sprzedaż”. Nie możesz sprzedać mieszkania? Przygotujemy je tak, by pokazać jego zalety oraz zrobimy profesjonalne zdjęcia, które będą stanowić wizytówkę oferty. Zapraszamy na stronę www.cassidesign.pl. CassiDesign www.cassidesign.pl kontakt@cassidesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamadesign Rolety rzymskie, plisy, markizy 06.01.11, 18:52 Przepraszam, że tak komercyjnie, ale chciałabym przedstawić firmę, w której obecnie pracuję, a tym samym zaproponować zainteresowanym jej usługi. Zajmujemy się tematem systemów osłonowych począwszy od karniszy i zasłon, poprzez wszelkiego rodzaju rolety(m.in. rzymskie i austriackie), żaluzje, plisy, na roletach zewnętrznych i markizach skończywszy, gwarantując Państwu ogromny wybór produktów spośród wiodących na rynku producentów. Oferujemy sprzedaż, montaż i serwis ww produktów, a także bezpłatny pomiar i konsultację na terenie Warszawy i okolic. Jesteśmy mocno elastyczni zarówno jeśli chodzi o ceny jak i o terminy wykonywanych przez nas usług. Zapraszam zainteresowanych na stronę www.kamadesign.com.pl, gdzie znajdują sie dane kontaktowe, ewentualnie proszę o kontakt pod numerem tel. 22 610 32 92. Pozdrawiam serdecznie E. Siepska KONTAKT: www.kamadesign.com.pl kamadesign@kamadesign.com.pl tel./fax.22 610 32 92 tel. kom.511 506 826 gg 32636305 Odpowiedz Link Zgłoś
barbara-ka Angielski - godziny przedpołudniowe 01.12.10, 07:38 Lektor, 10 lat doświadczenia w nauczaniu dorosłych w firmach, szkołach językowych oferuje zajęcia z naciskiem na aktywizację do mówienia, naukę od podstaw lub po długiej przerwie, Business English również dla początkujących, zapewnia materiały i podręczniki. W godz 7.30- 15.00 40 zł/60 min Kontakt: 607 750 021, barbara-ka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dobryglazurnik KompleksoweE RemontY. 12.05.11, 10:23 Witam moja firma specjalizuje się kompleksowych remontach, jak również wykończaniem mieszkań, lokali tzw, " pod klucz". Wykonujemy również drobne prace, typu małe przeróbki, usuwanie awarii - naprawy po awarii. Na rynku warszawskim działamy od wielu lat. Prace prowadzimy głównie w Warszawie i okolicach. Oferujemy usługi w zakresie : - malowanie. - gładzie gipsowe - podwieszanie sufitów - zabudowy g/k - układanie glazury,( gres, terakota, kamień itp.) - układanie paneli podłogowych i ściennych - układanie parkietu - cyklinowanie - montaż drzwi i okien - elektryka - hydraulika + biały montaż OFERUJEMY PROFESJONALNE DORADZTWO, GWARANCJE NA WYKONANE PRACE ORAZ BARDZO KONKURENCYJNE CENY Zapraszam do współpracy. Piotr Kietliński 0 603 659 230 Zapraszam do obejrzenia wykonanych przez nas prac; www.remontglazurnik.republika.pl oraz linki do moich ogłoszeń; ale.gratka.pl/ogloszenie/2299241_remonty_wykonczenia_mieszkan.html ale.gratka.pl/ogloszenie/1014389_hydraulik_glazurnik_warszawa.html ale.gratka.pl/ogloszenie/877610_kompleksowe_remonty_panele_malowanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Powstał portal ogłoszeń dla Ząbek : 19.12.11, 13:33 Dla mieszkańców Ząbek3kc.pl . Nowy serwis z ogłoszeniami , tylko dla mieszkańców Ząbek . Odpowiedz Link Zgłoś
anetakm1 Niemiecki - prywatne lekcje 27.01.12, 09:38 Germanistka z doświadczeniem udziela lekcji języka niemieckiego. Kontakt: 508057062 Odpowiedz Link Zgłoś
adam-bronisz nadzory budowlane 04.09.09, 21:11 Warszawa- okolice. bbnieruchomosci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzego.rz594 Nadzory budowlane Warszawa i okolice 29.06.14, 22:25 Profesjonalne nadzory budowlane. www.nadzorbudowlany.info Tel. 503 073 395 Odpowiedz Link Zgłoś
adam-bronisz legalizacja samowoli budowlanej, 04.09.09, 21:11 bbnieruchomosci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adam-bronisz sprzedaż projektów domów , firmy BB 04.09.09, 21:12 z os. " Brzozowy gaj " lub zamawianie projektów indywidualnych. bbnieruchomosci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adam-bronisz odbiory techniczne mieszkań i domów 05.09.09, 13:25 Warszawa- okolice. bbnieruchomosci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzego.rz594 Re: odbiory techniczne mieszkań i domów 29.06.14, 22:52 Szanowni Państwo Oferuję fachową pomoc w odbiorze mieszkania. www.inspektorbudowy.com tel. 503073395 Odpowiedz Link Zgłoś
gino456 portal mieszkańców. 06.09.09, 10:00 przybywa portali dla mieszkańców. pl.myiooi.com/search/message/_/0/_/1/30/data/desc/3/14/3/0.html Odpowiedz Link Zgłoś
weinmann Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 04.11.09, 17:01 Jeżeli powstał portal ogłoszeniowy i likwidujesz wszystkie posty które zawierają reklamę, ofertę TO BĄDŹ KONSEKWENTNY W SWOICH DZIAŁANIACH. Usunołeś mój post a co z resztą???? np: tort w stylu angielskim, lub AUTO GAZ. może to nie są reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
o_linek ogłoszenia biznes bezpłatne, 22.12.09, 09:04 www.biznes2biznes.com//index.php?strona=ogloszenia&typ_id=19 Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1983 Wynajmę przsestronny parter pod dział. gosp. Zabk 07.01.10, 09:22 mam do wynajęcia przestronny parter w domu wolnostojącym w Ząbkach pod działalnośc gospodarczą np. przedszkole, biuro, zakład fryzjerski...więcej informacji pod nr tel 509 715 482 Odpowiedz Link Zgłoś
gino456 mapa inwestycji mieszkaniowych w Ząbkach i okolicy 25.01.10, 14:58 potrzebne, mapymieszkaniowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
veldska Angielski-lekcje, korepetycje, konwersacje 27.01.10, 21:57 Prywatnie, w bezstresowej atmosferze. Zapraszam, tel.791-950-145 Odpowiedz Link Zgłoś
k.kran Kupię działkę pod blizniak, tanio 19.02.10, 14:58 Niekoniecznie w samym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalzabki332 Re: Fachowiec drobne prace budowlano, stolarskie. 23.02.10, 11:12 Witam. Duża, lub nawet srednia firma budowlana, nie przyjedzie do wywiercenia dwóch, czy sześciu dziur, złozenia i powieszenia kilku szafek, albo wymiany listew przypodłogowych w pokoju, albo wezmie za to jak za zboże. Ja tak. Wykonuje wszelkie wiercenia, w płytkach, betonie, tanio, czysto i bez uszkodzen. Wykonuje tez wszelkie prace montazowo-wykończeniowe, jak i instalacje urzadzeń i mebli.(prace, przy około-zlewowe, montaz pralek, składanie i montaz zestawów meblowych typu IKEA, ale równiez projektuje i wykonuje meble na wymiar- kuchenne, szafy wnekowe, w bardzo przystepnych cenach, przy 100% jakosci.)Ostatnio u jednej pani składałem zestaw, z powieszeniem szafek i montazem zlewu, wszystko w poziomach i czysciutko( podcinałem wyzynarka blat pod rurki pionu i w plecah szafki otwory na kontakty,no i wnoszenia było troche) kosztowało Ja to 250 zł. Myślę, ze może to być ciekawa alternatywa i pomoc dla zapracowanych i oszczednych zabkowskich rodzin. Zapraszam. Technik bud. o specjaln. dok.bud. Michał 30 lat. 509-933-598 Odpowiedz Link Zgłoś
twazonka35 Re: Fachowiec drobne prace budowlano, stolarskie. 01.03.10, 17:39 witam,mam do zamontowania szafke jesli był by pan zainteresowany czekam goraco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalzabki332 Re: Fachowiec drobne prace -ogłoszenie nieaktualne 10.07.10, 11:09 Ogłoszenie nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
meble-am *****************Meble na wymiar - Kuchnie - Szafy 14.03.10, 13:58 www.meble-am.com zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
westamama Nowy sklep z obuwiem dziecięcym w Ząbkach 15.03.10, 17:29 Zapraszam do nowego sklepu z obuwiem dziecięcym, skórzanym i tekstylnym. Duży wybór do rozmiaru 36, atrakcyjne ceny. ZIBO Obuwie dziecięce ul. Piłsudskiego 31 Ząbki czynne pon-pt 11-18 sob. 10-14 Odpowiedz Link Zgłoś
luzka13 szceniak szuka domu 22.03.10, 22:55 Na ul. Złotej, pod samochodem znalazłam szczeniaka. Piesek, czarny na grzbiecie, biały brzuszek i łapki. 2 łatki na karku, i białą końcówke ogona. raczej dużej rasy bo łapki ma bardzo grube. Waży koło 4 kg. Jest wyraźnie zsocjalizowany, bardzo ufny, umie jeść suchą karmę, jest czysty i wygląda zdrowo. Właściciel albo osoba chętna do zaopiekowania się nim proszona jest o kontakt pod nr 668 175 751 lub luzka@vp.pl zdjęcie psa img263.imageshack.us/img263/8940/22032010001n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
macchiller PILAWA k.Garwolina**działka bud. 63zł/m2 (!) 28.04.10, 10:42 Najtaniej w całej PILAWIE,super lokacja oraz bliskie sąsiedztwo wszystkich mediów.Sprzedaję taniej z powodu zbliżającego się zawodowego wyjazdu. Dokładne szczegóły na otodom.pl/index.php? mod=show&insId=5340319 Wszelkie pytania:tel.0-513 44 88 58 Oferta prywatna i bezpośrednia Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 30.04.10, 18:50 Skoro Dwukropek już nie istnieje, to chyba ten wątek nie musi być tu przyszpilony? Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Prasowanie na telefon 30.04.10, 23:06 prasowanie na telefon -szybko-tanio-solidnie od 1,00zł itd... 604-310-406 Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 30.04.10, 23:20 Mycie okien 604-310-406 solidnie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 mycie okien.................... 30.04.10, 23:21 Mycie okien 604-310-406 solidnie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Sprzątanie........... 30.04.10, 23:22 chętnie pomogę przy pracach domowych sprzątanie - mycie okien 604-310-406 Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: Sprzątanie........... 05.05.10, 14:50 no niestety, do mnie Pani nie przyszła - mimo umówienia się, ani Pani nie zadzwoniła, że coś wypadło - choć podałam telefom mailem, czekałam jak idiotka całe popołudnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Sprzątanie........... 18.06.10, 18:44 anusia29 napisała: > no niestety, do mnie Pani nie przyszła - mimo umówienia się, ani > Pani nie zadzwoniła, że coś wypadło - choć podałam telefom mailem, > czekałam jak idiotka całe popołudnie... chyba pani osoby pomyliła,albo to jest anty reklama.????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Sprzątanie........... 18.06.10, 18:55 anusia29 napisała: > no niestety, do mnie Pani nie przyszła - mimo umówienia się, ani > Pani nie zadzwoniła, że coś wypadło - choć podałam telefom mailem, > czekałam jak idiotka całe popołudnie... dlaczego Pani twierdzi że byłyśmy umówione skoro nigdy do mnie Pani nie dzwoniła.ja jak się umawiam to zawsze jestem na czas i albo Pani pomyliła osoby,albo konkurencje chce Pani zlikwidować.ja w przeciwieństwie do Pani podałam nr telefonu i każdy może się ze mną skontaktować,więc bez sensu wypisuje Pani takie rzeczy i jeszcze zastawia się brakiem kontaktu, bo mój tel widnieje.po za tym mam referencje i każdy może poświadczyć że jak się umawiam to przychodzę.sądzę że jest to z Pani strony anty reklama ale to tylko o Pani świadczy.jeszcze z nikim nie umawiałam się emailem.emailem to można podać cenę i warunki ale na ostateczne spotkanie to umawiam się zawsze tel,więc nie rozumiem Pani.ale jestem przekonana ze Pani sama sprząta i w ten sposób likwiduje konkurencję.życzę powodzenia.ja tam z ludzmi którzy kłamią i są Pani pokroju nie chcę mieć doczynienia Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: Sprzątanie........... 05.05.10, 14:54 o niestety, chyba nie tak solidnie. Do mnie Pani nie przyszła - mimo, że byłysmy umówione. Czekałam jak idiotka całe popołudnie i sobotę. Nawet Pani do mnie nie zadzowniła, a telefon Pani miała - w przeciwieństwie do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
paula.1987 Re: Sprzątanie........... 13.05.10, 15:30 Szukam dorywczej pracy na poranne godziny. Od pon do piątku tak na 3- 4 godziny RANO. Mieszkam w Ząbkach i potrzebuje dorobić ponieważ mam synka i każdy wie ile dziecko wchłania pieniążków. Sprzątam dokładnie i jestem osobą wymagającą dla siebie u Mnie w domu wszytko ma swoje miejsce jest poukładane i posprzątane. Czekam na jakąś propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
michalzabki332 Re:Remonty, glazura, terakota, malowanie, gipsy. 18.05.10, 11:01 Odnawiam wątek. Wykonuję remonty mieszkań i domów. Glazura, terakota, malowanie, gipsy, podłogi. Możliwość wykonania kompleksowego remontu, również z zabudową kuchni. Ogrody, oczka wodne, trawniki, nasadzenia, murki klinkierowe, kamienne, systemy nawadniające. Tanio i solidnie, trzyosobowa ekipa. Wykonujemy również małe zlecenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
michalzabki332 Re:Remonty ogłoszenie nieaktualne 07.07.10, 22:40 Witam, ogłoszenie powyższe jest nieaktualne. Koniec dzialalności. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktak-mozna Re: Sprzątanie........... 18.06.10, 19:43 no niestety, do mnie Pani nie przyszła - mimo umówienia się, ani Pani nie zadzwoniła, że coś wypadło - choć podałam telefom mailem, czekałam jak idiotka całe popołudnie... Odpowiedz Link Zgłoś
joginka7 Sprzedam pieluchy Pampers w promocyjnej cenie 22.08.12, 21:54 Witam. Sprzedam w promocyjnej cenie 0,46 zł za sztukę pieluchy Pampers Active Baby 3 - około 180 pieluch oraz niemieckie pieluchy Pampers New Baby 3 – posiadam 124 sztuki. Moja pociecha tak szybko rośnie, że już muszę kupować większe. Dlatego zależy mi na szybkiej sprzedaży. Kontakt 506-683-862 Odbiór na terenie Ząbek lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Sprzątanie........... 18.06.10, 19:46 anusia29 napisała: > o niestety, chyba nie tak solidnie. Do mnie Pani nie przyszła - > mimo, że byłysmy umówione. Czekałam jak idiotka całe popołudnie i > sobotę. Nawet Pani do mnie nie zadzowniła, a telefon Pani miała - w > przeciwieństwie do mnie... po za tym nierozumiem...bo napisała Pani że miałam do pani tel w przeciwieństwie do pani...jak to jest możliwe skoro w ogłoszeniu jest podany mój nr tel.głupio Pani pogrywa ale to juz pani problemik.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lk-5 Re: Powstał portal ogłoszeń Dwukropek dla Ząbek : 20.05.10, 23:20 Witam! Zapraszam zainteresowanych kosmetykami AVON! Odpowiedz Link Zgłoś
mjaskolska Pamiątka na Chrzciny i Narodziny 30.05.10, 20:50 Polecam metryczki jako prezent na Chrzciny i Narodziny dziecka. haftowaneprezenty.blogspot.com/2010/05/pamiatka-na-chrzest-narodziny-czyli.html Odpowiedz Link Zgłoś