Dodaj do ulubionych

nowe biuro ubezpieczeniowe

20.02.09, 16:43
Czy korzystał ktoś z tej nowej agencji ubezpieczeniowej w bloku przy ul.
Piłsudskiego 103?
słyszałam, że jest tam kilka Towarzystw Ubezpieczeniowych i miła fachowa obsługa,
Kończy mi się ubezpieczenie mieszkania więc chyba się tam wybiorę.
Obserwuj wątek
    • yp125 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 20.02.09, 22:52
      Oszuści lubią tak się reklamować.

W środę (18-02-2009, 14:36:51) pisałaś, że tam byłaś a dzisiaj że dopiero się
      wybierasz ?

Ubezpieczenia I Biura Podróży (początek wątku)
      polecam to biuro mieści się na Piłsudskiego 103 zaraz za nowym salonem urody.
      Jestem bardzo zadowolona z obsługi i na pewno tam wrócę.
    • marzencja80 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 21.02.09, 13:43
      dałam ciała, przepraszam ale myślałam że może w ten sposób pomogę trochę
      znajomym. Głupota.
      • lila-76 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 25.02.09, 16:32
        spoko, nawet to rozumiem, teraz w dobie kryzysu każda reklama i pomoc znajomych
        jest dobra i potrzebna. Chetnie wybiorę się do tego biura bo akurat kończy mi
        się ubezpieczenie samochodu może dostanę jakąs atrakcyjną ofertę:)
        • tosia-25 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 25.02.09, 16:46
          a ja byłam i polecam ubezpieczyliśmy mieszkanie naprawdę bardzo tanio, Pani
          zaproponowała nam ubezpieczenie dużo tańsze niż płaciliśmy w zeszłym roku.
          • yp125 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 25.02.09, 20:31
            Wszystkie te posty pisane są bardzo podobnym charakterem pisma.
            Śmiem twierdzić, że pisała je jedna osoba.

Kombinatorom mówmy stanowcze NIE!
            • sibeliuss Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 25.02.09, 22:14
              Jako admin widzę IP, to żałosne, że ludzie w ten sposób piszą pod kilkoma nickami.
    • truskawka_w_smietanie Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 26.02.09, 18:07
      żenada...
      miała być reklama a jest anty-reklama,
      ja osobiście po takiej ,,wtopie,, nieskusiłabym się tam ubezpieczyć
      absolutnie nic,
      nie dość że oszukują potencjalnych klientów to widać że inteligencją
      nie grzeszą...
      wstyd!!!
      • jaskowa1 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 27.02.09, 09:25
        oj nie bądźmy tacy srodzy w dobie kryzysu każdy chwyta się czego może coby
        przyciągnąć klienta co prawda wystarczyłoby by zwyczajnie napisać, że np znajomi
        otworzyli ubezpieczalnie i serdecznie zapraszają a nie wymyślać nie mające
        miejsca sytuacje tym sposobem więcej szkody niż pożytku ;))
        • yp125 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 27.02.09, 10:29
          W dobie kryzysu każdy chwyta się czego może - np. biuro podróży wysyła turystów
          na inny kontynent i nie opłaca im hotelu ani powrotnego samolotu, albo biuro
          ubezpieczeniowe wystawia Tobie polisę ubezpieczeniową a nie informuje o tym
          ubezpieczyciela i nie przekazuje składki. Czysty zysk w ciężkich czasach.

Jak ktoś zaczyna kombinować to trzeba go unikać i ostrzec innych potencjalnych
          klientów.
          • mardo_zabki Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 28.02.09, 12:30
            może nie potrzebnie się w trące ale widzę że osoba o nicku yp125 jest specem od
            charakteru pisma, gratulacje, a tak na prawdę może być kimś z konkurencji i
            "dobrze życzyć" innej firmie i z dużym zainteresowaniem neguje wszystkie
            pozytywne komentarze- dziwne? coż za szlachetność w wykrywaniu kłamstw tylko
            ciekawe dla czego najłatwiej nam oskarżać kogoś o kłamstwa a oczywiście samemu
            wzór cnót i prawy obywatel. Szkoda, że tak bardzo cieszy nas czyjeś
            niepowodzenie- a co jeszcze kopnąć leżacego!! Niech mu się za dobrze nie
            powodzi. Szkoda też że tak mało w nas tolerancji i sympatii a dużo złości i
            niechęci, może należało by zacząć od oceny samego siebie YP125?
            • yp125 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 28.02.09, 15:14
              Nie da się ukryć, że jakimś tam specem jestem. W końcu od 20 lat w tym siedzę :)

> Szkoda, że tak bardzo cieszy nas czyjeś niepowodzenie -
              > a co jeszcze kopnąć leżacego!!

A co w tym dziwnego, że cieszy mnie jeśli złodziejowi się nie uda czegoś ukraść albo oszustowi kogoś oszukać ? Ty martwisz się jak komuś takiemu podwinie się noga ? Zastanów się czy po właściwej stronie barykady stoisz.
              • jaskowa1 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 28.02.09, 23:26

• mardo_zabki Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 02.03.09, 11:57
                chyba ktoś tu za bardzo wczuł się w rolę i robi jakieś dziwne zamieszanie. Jaka
                strona barykady- to nie wojna! A z twoich postów wynika duża niechęć i złość do
                całego świata i ludzi- to przykre i smutne, współczuje i nie zamierzam wiecej
                wdawać się w dyskusje bo to nie ma sensu, a swoją drogą to jeszcze nikt tu nic
                nie ukradł a już został posądzony cóż za szybki osąd- faktyczne widać te 20 lat
                praktyki
                • yp125 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 02.03.09, 20:01
                  Dokonujecie oszustwa. Wprowadzacie w błąd potencjalnych klientów. Klienci mają
                  prawo tym wiedzieć, że nimi manipulujecie.

Zalecam omijanie tych firm szerokim łukiem. Tu jest więcej o tym co oni uprawiają:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html
                  • mardo_zabki Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 03.03.09, 10:22
                    zostawię to bez komentarza. Życzę wszystkiego dobrego YP125
    • s.czechowska Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 27.02.09, 22:57
      A ja chętnie służę pomocą w ubezpieczeniach samochodów i mieszkań.
      Między innymi HDI i Compensa. Pozdrawiam. Sylwia Czechowska - 668
      407 983
    • 1joszi Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 02.03.09, 12:37
      zgadzam się z mardo-zabki i również uważam, że ktoś tu się za mocno wczuł w rolę
      obrońcy swiata. nie widze nic złego w tym że ktoś chce zareklamować swoją
      działalność, żeby tak wszystkie reklamy jakie widzimy i oglądamy np w tv były
      zawsze prawdziwe, niestety bez koloryzacji nikt by nigdy nic nie sprzedał- tak
      to już jest z reklamą i nie doszukujmy się od razu najgorszego. Sam od paru lat
      prowadzę własną firmę i wiem, że początki są trudne i nie powinno się sądzic
      książki po okładce. A takie negowanie jest typowe dla kogoś komu w życiu nie
      wyszło i próbuje się odegrać na innych.
      Osobiście trzymam kciuki i życzę sukcesu:)
      • yp125 Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 02.03.09, 20:03
        To klienci wybiorą czy chcą być oszukiwani.
        • 1joszi Re: nowe biuro ubezpieczeniowe 03.03.09, 10:17
          a w jaki sposób do tej pory są oszukiwani bo jakoś nie widzę żeby ktoś tu
          proponował cos a później tego nie miał w swojej ofercie albo wcisnął coś innego,
          jak na razie to jeszcze nikt tu nikogo nie oszukał bo faktycznie biuro istnieje
          i może na prawdę mają dobrą ofertę na ubezpieczenie mieszkań- zanim wyciągnie
          się takie oskarżenia warto by było to sprawdzić a nie od razu osądzać o
          oszustwa, krętactwa itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka