manufaktura.waw.pl 06.03.09, 08:58 Szukam towarzystwa do do biegania kilka razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justig16 Re: Partner/-ka do biegania 06.03.09, 12:24 mi też przeszła przez głowę myśl o bieganiu - w jakiej okolicy mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
moniak03 Re: Partner/-ka do biegania 06.03.09, 12:32 ...witam...ja chętnie pobiegam..kiedyś biegałam sama ale ja okrutnie boję się bezpańskich psów i zrezygnowałam z tego sportu bo w Ząbkach mnóstwo tych psów i sama boję się biegać po okolicy... ja czasami mam czas dopiero po 20.00 ale czasami już od 18 mam trochę czasu no i nie we wszystkie dni tygodnia ale myślę że dojdziemy do porozumienia i pobiegamy... Odpowiedz Link Zgłoś
manufaktura.waw.pl Re: Partner/-ka do biegania 09.03.09, 17:50 pon - pt wracam do domu ok 22:30, tak wiec moglabym zaczynac kolo 23:30 latwiej byloby sie zgrac rano, kolo 7 biegam 10 -15 km podczas jednego treningu, ale jestem potwornie wolna mieszkam z zabkach pld, nie znam tras bo dopiero sie tu wprowadzilam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.fr Re: Partner/-ka do biegania 27.03.09, 10:19 Hej, Szukam kogos do biegania:) Jesli nadal jestes zainteresowana to chetnie umowie sie na wspolne bieganie. Musze jednak przyznac ze jestem raczej poczatkujaca wiec 10-15 km to dla mnie wyczyn;) ale kiedys trzeba zaczac wiec czemu nie! Najbardziej odpowiadaja mi poranki pn/wt. Czekam na jakas wiadomosc i pozdrawiam! justka Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.fr Re: Partner/-ka do biegania 27.03.09, 11:35 Hej, Mieszkam na Powstancow wiec tamte rejony sa mi najblizsze:) a tak naprawde mieszkam tu od kilku miesiecy wiec Zabki sa dla mnie nadal tajemnica;) Pozdrawiam j. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_d_13 Re: Partner/-ka do biegania 07.03.09, 21:36 ja również mogę biegać kilka razy w tygodniu, ale dopiero około godz. 21:00 Jeśli komuś pasuje to proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
ra_mol Re: Partner/-ka do biegania 08.03.09, 01:12 Również z chęcią bym pobiegał w jakimś towarzystwie (niestety trochę brakuje motywacji do biegania samemu ), ale gdzie tu biegać, skoro - przykro to mówić - Ząbki to syf (mówię tu nie o ludziach, ale powszechnym brudzie, błocie, psich kupach, wystających z ziemi kawałkach szkła i prętach...). Włodarze Ząbek powinni się za to spalić ze wstydu!!! Jeśli ktoś ma jakąś fajną, bezpieczną i czysta trasę, to z chęcią ją poznam. Tak więc niech ktoś rzuci jakiś pomysł co do miejsca i godziny. Sam ustalam godziny moich zajęć, wiec godzina nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś
justig16 Re: Partner/-ka do biegania 08.03.09, 15:46 to może okolice 20.00? ja jestem z Warszawskiej. co powiecie na początek na zbiórkę np pod Urzędem i kółko wokół parku? Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Partner/-ka do biegania 29.03.09, 22:54 wokół parku? po dziurwawym chodniku? Może narzekam, ale najlepiej to biega się po lesie... Odpowiedz Link Zgłoś
rifley Re: Partner/-ka do biegania 30.03.09, 10:17 Cześć, trudno widzę się zebrać. Proponuję jutro o 6:30 koło szkoły za kościołem przy Powstańców. Jest już na tyle jasno, że można biegać po lesie i jest teraz w miarę sucho. Kto chętny? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
olkapps Re: Partner/-ka do biegania 31.03.09, 09:59 Hej ja zaczynam biegac w Zabkach (wczesniej bieznia)Może macie jakies sposoby na to jak ustrzec sie bezpanskich psow? Odpowiedz Link Zgłoś