Dodaj do ulubionych

Włamanie na konto

10.02.20, 08:55
Cześć,

wczoraj ktoś włamał się na moje konto na gazeta.poczta.pl (krzysiek_93). Straciłem dostęp do konta i do facebooka. Nie mogę odzyskać konta, bo nie ma pytania pomocniczego - albo zostało usunięte, albo nie ustawiałem, nie pamiętam. Czy jest jakiś sposób aby odzyskać to konto? W tym momencie nie mam możliwości żeby zalogować się na fb albo na pocztę

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Włamanie na konto 17.02.20, 09:49
      Należy skontaktować się z naszym działem pomocy pomoc@agora.pl
      • Gość: Magda Re: Włamanie na konto IP: 95.160.158.* 25.03.20, 13:51
        Mnie również dziś rano włamano się na konto na Gazecie (maggiar) i zmieniono hasło. Utraciłam dostęp do bardzo ważnych wiadomości. Wysłałam do Państwa maila na podany adres. Jak długo będę czekała na odpowiedź? W tym momencie ktoś ma dostęp do moich danych.
        • bagienny Re: Włamanie na konto 25.03.20, 16:08
          Otrzymałem informację, że odpowiedź została wysłana.
    • kami_ol23 Re: Włamanie na konto 05.05.20, 16:43
      Witam. Mnie również spotkał problem, że ktoś włamał się na moje konto. Hasło zmienione, miałem ustawione pytanie pomocnicze które również zostało zmienione i nie mam możliwości zalogowania się na pocztę. Konto m.in. na fb miałem powiązane z tą pocztą więc również nie mogę się zalogować. Pisałem do administracji iniestety odpowiedź była taka, że nie mogą mi odblokować dostępu do konta. Jedyną możliwością odblokowania konta byłoby podanie kodu bezpieczeństwa, którego nie pobrałem, gdyż uważałem, że pytanie pomocnicze wystarczy. Także niestety konto na gazeta.pl i na fb przepadło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka