Dodaj do ulubionych

2 foteliki :)

27.01.11, 19:28
Proszę o radę w zakupie fotelika- jeden do mojego golfa III z 92r, drugi dla dziadków do starego Audi 80 z 90r. Corka ma 10 miesiecy, wazy 10kg i ma ok. 75 cm. Myslalam dla siebie o Maxi Cosi Priori XP 9-18kg,choc podoba mi sie Pearl, tylko nie wiem,czy da sie zapiac w moim golfie, a dla dziadkow chcialam z przedzialu 9-36kg, tylko znow nie wiem ktory pasuje do audi 80. Mala jeszcze sie miesci w nosidelku 0-13, ale jako ze musze kupic 2 to powoli juz szukam,zeby rozlozyc sily portfelasmile Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: 2 foteliki :) 27.01.11, 20:01
      Pearl potrzebuje Isofix więc odpada. Mam troszke doświadczenie w montażu w starym golfie i powiem Ci że nic lepszego od Prioriego XP nie znajdziesz. Co do samochodu dziadków nie wiem ile chcesz wydać pieniędzy na fotel. Jeżeli na zasadzie super wypas to Recaro Young Sport jeżeli tanio to fotele Nania lub Ferrari z przedziału 9-36kg np. Beline SP
    • ilhenny Re: 2 foteliki :) 27.01.11, 20:03
      Pearl się nie zamontuje, ale Tobi jest z takimi samymi bajerami i się da, Priori XP również, koncepcja dla dziadków 9-36 jak najbardziej słuszna, niestety ale nie uda się z tanimi fotelikami Nani, bo jest za krótkie dziecko, musi mieć 85 cm, Recaro Young Sport
      • ilhenny Re: 2 foteliki :) 27.01.11, 20:04
        ale się zgraliśmy
    • gosc-2010 Re: 2 foteliki :) 27.01.11, 20:20
      Super wielkie dzieki za szybka odpowiedz! Cena wazna, ale bezpieczenstwo wazniejsze- zostane przy Priorim i Recaro w takim razie. Pozdrawiam smile))
      • ilhenny Re: 2 foteliki :) 27.01.11, 20:44
        dzisiaj moje dziecko dostało kolejny fotelik właśnie Recaro Young Sport 2,0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka