28.01.16, 11:32
Mam pytanko , poszukuję w miarę taniego OC , jestem posiadaczką prawka od roku, ale to będzie mój pierwszy samochód . Chciałabym zrobić to jak najszybciej , ale kompletnie nie znam się na tym co te wszystkie firmy oferują i czy to co faktycznie mi oferują jest mi tak naprawdę potrzebne . Poza tym ostatnio wyczytałam że w 2016 Roku te składki OC mogą pójść drastycznie w górę przynajmniej tutaj tak napisali www.mfind.pl/akademia/raporty-i-analizy/6-powodow-wzrostu-cen-oc-w-2016/
Obserwuj wątek
    • mfind Re: OC 28.01.16, 11:37
      Hej :)
      Dzięki za zainteresowanie naszym artykułem :) Najszybciej będzie jeśli wypełnisz nasz kalkulator (link w podpisie) i dzięki temu otrzymasz porównanie kilkunastu firm. W razie pytań lub problemów podczas wypełniania formularza zawsze możesz zapytać na czacie po prawej stronie lub poprosić o kontakt telefoniczny, wtedy agent pomoże przebrnąć przez formularz i dobierze jednocześnie tanie i dobre OC (czyt. z bezpłatnymi dodatkami typu assistance, BLS). W razie pytań możesz także śmiało pisać tutaj.

Pozdrawiam,
      Łukasz
    • maggx Re: OC 07.12.19, 14:52
      Sprawdź na Cuk.pl, to kalkulator który porównuje polisy OC i pomaga znaleźć najtańsze ubezpieczenia.
    • oekspertcompensa Re: OC 16.12.19, 10:08
      Na pewno warto rozważyć dołączenie NNW do ubezpieczenia samochodu, bo dzięki niemu ubezpieczyciel wypłaci kierowcy i pasażerom odszkodowanie, gdy ucierpią w wypadku komunikacyjnym w Polsce i za granicą. Podobnie jest z assistance, które zapewnia przede wszystkim pomoc w momencie nieplanowanego unieruchomienia auta (np. holowanie lub pomoc w „odpaleniu” silnika, gdy rozładuje się akumulator). Co do AC – ta polisa nie jest obowiązkowa, ale zdecydowanie warto zastanowić się nad jej zakupem. AC pozwala na naprawę tych uszkodzeń auta, które powstały z winy jego właściciela (np. zniszczony przedni błotnik w wyniku „parkowania” na znaku drogowym) lub zostały spowodowane przez niezależne czynniki, takie jak warunki atmosferyczne (m.in. silny wiatr, obfite opady deszczu) czy atak wandali. Polisa AC umożliwia również otrzymanie rekompensaty w przypadku kradzieży samochodu. Warto wspomnieć, że assistance w razie wypadku dodajemy w Compensie gratis do ubezpieczenia AC.
    • darunio4444 Re: OC 02.02.20, 19:24
      Najlepiej złożyć wniosek i przedstawiciel oddzwoni z różnymi opcjami. ostatnio fajne porównywarki itp znalazłem na www.maxoferty.pl/
    • sa8882 Re: OC 09.03.20, 03:43
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
    • aleksandra.onlineubezpieczenia Re: OC 03.04.20, 17:10
      Witam, zapraszam do kontaktu mamy w ofercie ubezpieczenia wszystkich towarzystw ( m.in. PZU, Allianz, Generali, Axa, Warta itd.) , z chęcią porównamy dla państwa oferty. Mamy duży budżet zniżek więc oferty są najkorzystniejsze na rynku, dużo lepsze niż w direct i porównywarkach. Zapraszam : Telefon: 514 088 771 Mail: a.gladysz@dom-ubezpieczen.pl . Ubezpieczenie można załatwić online bez wychodzenia z domu.
    • aleksandra.onlineubezpieczenia Re: OC 17.04.20, 18:13
      Witam, zapraszam do kontaktu mamy w ofercie ubezpieczenia wszystkich towarzystw ( m.in. PZU, Allianz, Generali, Axa, Warta itd.) , z chęcią porównamy dla państwa oferty. Mamy duży budżet zniżek więc oferty są najkorzystniejsze na rynku, dużo lepsze niż w direct i porównywarkach. Zapraszam Telefon: 514 088 771 Mail: a.gladysz@dom-ubezpieczen.pl . Ubezpieczenie można załatwić online bez wychodzenia z domu.
    • kozamat Re: OC 14.05.20, 14:00
      Koszt ubezpieczenia OC uzależnione jest od wielu czynników: wieku kierowcy, historii, miejsca zamieszkania, pojemnosci silnika czy nawet takich drobnych rzeczy jak posiadanie lub nie posiadanie dzieci - co jest czynnikiem który wpływa akurat korzystnie. Ktoś kto ma dzieci, jeździ ostrożnie.
      Jak już decydujemy się na jakąś polisę, to najlepiej z towarzystwa ubezpieczeniowego o ugruntowanej pozycji na rynku. Proponuję w związku z tym sprawdzić jeszcze pod niniejszym linkiem: www.compensa.pl/ubezpieczenie/oc/
    • blogus2000 Re: OC 11.09.20, 19:07
      Moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem w przypadku polis ubezpieczeniowych jest zastosowanie porównywarki ubezpieczeń. Choćby takiej jak namierzpolise.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka