16.03.11, 18:06
Że nikogo dzisiaj nie ma? Wiosna?
Pomidory posiałam :) 25 odmian :)
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: Co jest? 16.03.11, 18:16
      25?? Sporo. Zimno, a wróciłam właśnie z działki. Jak mi ktoś powie, że działka jest po to, żeby na niej odpoczywać...
      • asta6265 Re: Co jest? 16.03.11, 19:37
        Ja dzisiaj coś bolejąca jestem. Żołądek mnie boli chyba złapałam grypę jelitową. Już się boję, bo ostatnio jak mały zachorował, to tak po kolei szło. Mąż ja i na końcu nawet nasza psina złapała wirusa.
        Oj jak nie urok to sr....:)
        • horpyna4 Re: Co jest? 16.03.11, 20:02
          Trochę uprzątnęłam i padłam na pysk.
          • lellapolella Re: Co jest? 16.03.11, 20:50
            Trochę uprzątnęłam i padłam na pysk.

ja też i coś rozgrzać się nie mogę... żal, że wszystkie naleweczki wytrąbione:/
    • leloop Re: Co jest? 16.03.11, 21:04
      > Że nikogo dzisiaj nie ma?
      tęskno ? ;)
      ja wprawdzie nie po chorobach ale powróciła mi wiosenna dolegliwość a mianowicie nagle osłabienie, trzęsące się kolana i ręce. to chyba jakieś nagle spadki cukru, choćbym nie wiem na jakiej diecie była muszę zeżreć coś słodkiego i po 10 minutach wszystko wraca do normy. robiłam różne badania na poziomy cukru i w ogóle, wszystko w normie, widać felerna jestem. ja mam wrażenie, ze to związane jest z ciśnieniem atmosferycznym, podobnie miewam w górach.
      • bakali Re: Co jest? 17.03.11, 09:04
        A mnie się po prostu nic nie chce :P :D
        • se_nka0 Re: Co jest? 17.03.11, 09:28
          Bakali :):):) Podniosłaś mnie na duchu tym ,,wyznaniem,, :) Jestem taka klapnięta, że zastanawiałam się, testament pisać, cy cuś?? 2 godziny na działce, parę razy ruszyłam grabiami (liście) i dosyć! Oj, trzeba sił nabrać . Dobrze, że chęci są ;)
          • yoma Re: Co jest? 17.03.11, 17:37
            Dziewczyny

przykro mi, że się tak czujecie, ale fajnie, że się tak czujecie, bo już zaczynałam sobie wyobrażać choroby wszelkich narządów wewnętrznych, które mogłyby spowodować, żem zdechlak :)

Znaczy przesilenie wiosenne i jak przyszło, tak i pójdzie.
            • se_nka0 Re: Co jest? 17.03.11, 18:06
              Ja na wiek zganiam ;) Swój. Tfu, tfu o chorobach nie myślę, ale leniwiec mi się przypomina hi, hi .
              • yoma Re: Co jest? 17.03.11, 18:10
                Cóż leniwiec? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka