dorkasz1 16.03.11, 18:06 Że nikogo dzisiaj nie ma? Wiosna? Pomidory posiałam :) 25 odmian :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Co jest? 16.03.11, 18:16 25?? Sporo. Zimno, a wróciłam właśnie z działki. Jak mi ktoś powie, że działka jest po to, żeby na niej odpoczywać... Odpowiedz Link
asta6265 Re: Co jest? 16.03.11, 19:37 Ja dzisiaj coś bolejąca jestem. Żołądek mnie boli chyba złapałam grypę jelitową. Już się boję, bo ostatnio jak mały zachorował, to tak po kolei szło. Mąż ja i na końcu nawet nasza psina złapała wirusa. Oj jak nie urok to sr....:) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Co jest? 16.03.11, 20:50 Trochę uprzątnęłam i padłam na pysk. ja też i coś rozgrzać się nie mogę... żal, że wszystkie naleweczki wytrąbione:/ Odpowiedz Link
leloop Re: Co jest? 16.03.11, 21:04 > Że nikogo dzisiaj nie ma? tęskno ? ;) ja wprawdzie nie po chorobach ale powróciła mi wiosenna dolegliwość a mianowicie nagle osłabienie, trzęsące się kolana i ręce. to chyba jakieś nagle spadki cukru, choćbym nie wiem na jakiej diecie była muszę zeżreć coś słodkiego i po 10 minutach wszystko wraca do normy. robiłam różne badania na poziomy cukru i w ogóle, wszystko w normie, widać felerna jestem. ja mam wrażenie, ze to związane jest z ciśnieniem atmosferycznym, podobnie miewam w górach. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Co jest? 17.03.11, 09:28 Bakali :):):) Podniosłaś mnie na duchu tym ,,wyznaniem,, :) Jestem taka klapnięta, że zastanawiałam się, testament pisać, cy cuś?? 2 godziny na działce, parę razy ruszyłam grabiami (liście) i dosyć! Oj, trzeba sił nabrać . Dobrze, że chęci są ;) Odpowiedz Link
yoma Re: Co jest? 17.03.11, 17:37 Dziewczyny przykro mi, że się tak czujecie, ale fajnie, że się tak czujecie, bo już zaczynałam sobie wyobrażać choroby wszelkich narządów wewnętrznych, które mogłyby spowodować, żem zdechlak :) Znaczy przesilenie wiosenne i jak przyszło, tak i pójdzie. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Co jest? 17.03.11, 18:06 Ja na wiek zganiam ;) Swój. Tfu, tfu o chorobach nie myślę, ale leniwiec mi się przypomina hi, hi . Odpowiedz Link