yoma 16.04.12, 15:12 poszło, co pójść miało; Lampka nie dziękuj, a jeśli, to Horpynie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka_witoszowska Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 07:40 ale ja dziękuję, dziękuję, dziękuję - po stokroć! naprawdę dziękuję :) I Horpynie, i Tobie i forumowi całemu :) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 08:19 Ja tylko nie wiem, za co mnie. Bo to Yoma się napracowała - wiozła i wysyłała moje nadmiary. A częściowo nawet chwasty, jak pewna dzika róża. Aha, podobno za rośliny się nie dziękuje - taki przesąd. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 08:27 Ja tez nie wiem, za co forumowi całemu, bo to Yoma... ale proszę Cię bardzo ;) :) Ano, przesąd. Zawsze odpowiadam, że NIE dziękuję . Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 08:56 Ja to nawet lubię jak mi się dziękuje. Nawet jak nie ma za co. Dużo bardziej to wolę niż jak się mnie op... też jak nie ma za co :) A więc proszę bardzo. Na zdrowie i wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 09:04 Horpyno, dzikei róże to ja pół życia wymarzałam u siebie - więc jeszcze dziękuję :) i pukam w niemalowane, żeby się przyjęła jak to nei wiecie, za co całemu forumowi? gdzie ja bym Was po jednej sztuce szukała, hę? ;) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 09:41 Te róże mają rozłogi jak perz i niecnie wtargnęły do mnie zza płotu. Najlepiej sadzić je na granicy z jakimś wrogiem, zaczną mu wybijać z ziemi... Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Leloop i Lampka 17.04.12, 11:53 :D nie prowokuj :D moją sąsiadkę działkową załatwiam niechcący poziomkami - co ciekawe, wędrują w przeciwnym kierunku niż maliny, za co jestem malinom wdzięczna, a sąsiadka nie wierzy ani moim, ani swoim oczom ;) Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: doszło :) 20.04.12, 18:41 dzisiaj dziękuję Wam i sąsiadowi Horpyny :) wsadzone, podlane i czekam przebierając nóżkami na dziki gąszcz :) Odpowiedz Link