yoma 19.04.12, 09:31 na haku a po drodze powybieram sobie trochę wody z zęzy. Mam normalnie deprechę zimową. Połączoną z wk...wem, i to solidnym... Marcela też ma deprechę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka_witoszowska Re: Idę się powiesić 19.04.12, 09:51 idę z Tobą Młoda ma alergię postępującą, jeszcze nie dużo, ale już dwa razy tyle, co półtora roku temu matka pomimo zerwanego kontaktu usiłuje manipulowac teraz Młodą - w imię miłości, tradycyjnie kto to jest Marcela? Odpowiedz Link
yoma Re: Idę się powiesić 19.04.12, 10:02 Kot. No to idziemy razem. Do zęzy też idziesz? Nawet ci nie będę prawić frazesów, że z alergią da się żyć. Kurna. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 10:11 Uspokoić mi się natychmiast! Histeryczki jedne, chorera jasna, kurna mać! Do roboty! Pazury brudzić, a nie pitolić głupoty. Ogłaszam koniec zimy i deprechy. To mówiłam ja - Generalissimus. Się słuchać, bo jak nie... No! Odpowiedz Link
yoma Re: Idę się powiesić 19.04.12, 10:20 Wczoraj brudziłam. I co mi zrobisz, zastrzelisz mnie? A zastrzel, co będę sznurek marnować, zapiszę go zstępnym w testamencie... Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 10:30 WIOSNA jest, obowiązkiem każdego ogrodnika jest brudzić pazury codziennie. To zbawiennie robi na ... zużycie sznurka, nabojuf i innych temu podobnych. Zużycie spada wprost proporcjonalnie do ilości ziemi wydłubanej spod pazurów. Odpowiedz Link
yoma Re: Idę się powiesić 19.04.12, 10:38 No to zaraz będę Leloop dary dołować, scindapsusa sadzonkować, bo chyba postanowił popełnić samobójstwo, wanilię rozsadzać i coś tam jeszcze miałam... Dzięki, Baby, że wy są. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 11:28 Chyba w zęzie jest za mało miejsca na wieszanie się. Co to jest deprecha? Odpowiedz Link
yoma Re: Idę się powiesić 19.04.12, 11:38 Dlatego najpierw się wybiera wodę z zęzy (bo to najbrudniejsza robota), a potem wiesza na bombramrei. Deprecha jest to zgrubiała depresja. Odpowiedz Link
asta6265 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 12:17 Ja też w nie najlepszym nastroju ostatnio. Przesilenie na mnie działa. Wszystko mnie wkurza. Muszę chyba magnez zacząć łykać. Poszłam pogrzebać do ogrodu to jak lujnęło i dooooopa, spowrotem do domu `rozpalić w piecu, bo zimno jak cholera:( Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 12:19 Każdego szarpie ten brak słońca. Ja się wczoraj wyspaaalam - w dzień usnęłam. Dziś doszłam do siebie. Jest cieplej a to już dobrze. Nie marnujmy sobie młodych lat depresją ;):) Odpowiedz Link
wadera3 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 12:25 Przecież lubisz brudne robote, no nie? Marcel też zawiesisz na bombramrei, ona o tym wie? Co to jest zgrubiała depresja? (i od razu zapytam, czemu ona zgrubiała?) Odpowiedz Link
yoma Re: Idę się powiesić 19.04.12, 12:39 Bo jest to depresja jak Rów Mariański, no! :DDD dzięki :) Marcel nie, w depresji wieszam tylko siebie, dla otoczenia nie jestem niebezpieczna. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 14:03 Widziałaś Rów Mariański??? I czy on jest zgrubiały? Jeśli powiesisz siebie, kto to wytłumaczy Marcel, że Ciebie nie ma? Kto będzie wsadzał i wysadzał na Twojej Wsi (no, chyba, że Wieś mi już zapisałaś, a zawszeć bliżej ona Warszawy niż moja Wieś) ? A jak nie zapisałaś, to albo zapisz, albo się nie wieszaj - wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 14:59 No, jak przychodzi do zapisów, to od razu lepiej;) Odpowiedz Link
yoma Re: Idę się powiesić 19.04.12, 15:07 Skąd wiedziałam, że to powiesz, Skorpioniszcze złośliwe :P Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Idę się powiesić 19.04.12, 17:07 Pewnie - ja też skorpion ;) ,,Najlepsza żona spod znaku skorpiona.,, ;) He, he. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: dojęczę i idę na spacer 19.04.12, 18:31 wiem, że z alergią da się życ, ale jak mogłabym wybierać, wolałabym bez po szkole tańca niemój zajechał mi drogę, wepchnął się najnormalniej głupia jestem, juz mu miałam przypierdzielić w zderzak i się powstrzymałam jak ostatnia, skończona, durna grzeczna dziewczynka naszą Młodą wiózł, może dlatego? idę z leśną na spacer Odpowiedz Link
lellapolella Re: dojęczę i idę na spacer 19.04.12, 18:55 lesna to Nuliśka Lampki, psica znaczy:) Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: dojęczę i idę na spacer 19.04.12, 21:03 Nuliśka, Nuliśka, bardzo się zgadza :) pewnie, że szkoda ukochanego auta a ten kretyn na dodatek napisał, że jest mułowate, bo wie, że to auto jest członką rodziny obraza majestatu po prostu Odpowiedz Link