23.04.12, 20:01
ja sobie walnę tę Himalayan Musk, trudno!

Lella ty mówiłaś, że ona na dwuletnich, tak?
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: Trudno! 23.04.12, 21:01
      tak na zdrowy rozum, bo to rambler ale stuprocentowej pewności nie mam i pewnie nie będę miała, bo zmarzła mimo okrycia do kopca:(
      Poczytaj sobie tu, to dziwna róża
      www.roses.webhost.pl/2008/05/pauls-himalayan-musk-rambler/
      jakby Ci się chciało czekać, to ona się bardzo łatwo ukorzenia, ja nawet mam jedną czy dwie sadzonki, do jesieni pewnie byłyby do wysłania z gołym, bo paczka nie warto- są w dużych donicach. Rośnie pięknie ale sprawa kwitnienia to zupełnie inksza inkszość
      • leloop Re: Trudno! 24.04.12, 08:05
        a jak ja bym ja sobie u Ciebie zamówiła ?
        mam jedno drzewo, które mało do drzewa podobne, ale serca nie mam ciąć, mogłaby sobie po nim śmigać a u mnie to ma szanse kwiść ;)
      • yoma Re: Trudno! 25.04.12, 19:56
        To Lella ty daj Leloop, a ja sobie wezmę z Rosarium, bo pewnie coś jeszcze będę brała.

BTW po zimie, tej zimie najlepiej się mają róże z Rosarium, wszystkie Coverki i takie trzy, co je dostałam na imieniny jako "różowe parkowe", ale mi Fairy przypominają. Te są w ogóle nie do zdarcia.
        • lellapolella Re: Trudno! 25.04.12, 20:44
          Jak chcecie, to jedną odkładam:) Trochę straciłam serce do niej ale za to helenka moja kochana, jak nowo narodzona, to jest róża, co się zowie! Mam taki plan, żeby z niej drzewko zrobić i chyba zrobię, też mam dwie sadzonki, będę pleść:)
          • yoma Re: Trudno! 25.04.12, 21:44
            Taka dobra?
          • leloop Re: Trudno! 25.04.12, 21:53
            > Jak chcecie, to jedną odkładam:)
            ja nie chce Wam od gęby odbierać, druga byłam w kolejności ...
            • lellapolella Re: Trudno! 25.04.12, 21:58
              jutro postaram się do nich przedostać i powiem wam, ile dokładnie jest:)
            • yoma Re: Trudno! 26.04.12, 09:12
              No to mówię, że dobrowolnie rezygnuję :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka