yoma 05.10.12, 10:57 kogoś będą interesowały, bo jak nie, to mu urżnę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newill6 Re: Czy oleandra nasiona 06.10.12, 07:05 ..to go rżnij jak lubisz......nie przepadam za nasionkami bylin,,,nie potrafię już czekać,preferuje wiekszy wydatek,szybszy efekt. to chyba tak z wiekiem przychodzi,,cóż 40 lat minęło :( Odpowiedz Link
leloop Re: Czy oleandra nasiona 06.10.12, 08:21 nie potrafię > już czekać,preferuje wiekszy wydatek,szybszy efekt. to chyba tak z wiekiem prz > ychodzi,,cóż 40 lat minęło :( ha, Newill. to mnie pocieszyłeś, ja mam odwrotnie, dużo radości mi sprawia wyrośnięcie z nasion, np. dumna jestem z moich nasionowych bodziszków. znaczy, ze młodnieję ? :D Odpowiedz Link
newill6 Re: Czy oleandra nasiona 06.10.12, 08:35 ...tak,oczywiście...to dobry znak,,,jeszcze tylko ... pst. .....:)))_ bawiłem sie kiedyś w nasionka ,pewnie że satysfakcja,obecnie lubię ukorzeniać krzewy .. Odpowiedz Link
leloop Re: Czy oleandra nasiona 06.10.12, 15:26 > Oleander to bylina? pewnie, ze krzew albo i nawet drzewo. ale w naszych warunkach może być postrzegana jak bylina, małe to, do niczego nie podobne ;) Odpowiedz Link
yoma Re: Czy oleandra nasiona 06.10.12, 16:13 Iiiiii, mnie do pasa to nie tak znowu mało :P Odpowiedz Link
newill6 Re: Czy oleandra nasiona 06.10.12, 20:52 zdecydowanie krzew...wspomniałem ogolnie o nasionkach... Odpowiedz Link