leloop 04.12.14, 09:10 na DOMO+ i na YT kolejny angielski serial ogrodniczy robiony przez te sama ekipę co Gardener's World Great British Garden Revival odc 1 np. "Dzikie rośliny i przedogródki" Great British Garden Revival. Episode 1. Wild Flowers And Front Gardens Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: seriale, seriale, seriale 04.12.14, 13:40 Jeśli można, to rzuć linką do YT, obejrzę przy lepszych wiatrach:) Na Viasat History skończył się angielski serial "Farma w czasach wojny" ( Wartime Farm) - dla mnie kompletny odlot :) Uwielbiam takie, jak zrobić coś z niczego i przeżyć o garstce mchu i paproci;P Też pewnie jest na YT Odpowiedz Link
leloop Re: seriale, seriale, seriale 04.12.14, 14:21 zestaw 10 odcinków www.youtube.com/playlist?list=PLTYPv_2bX-iterwqjDj1HA84eAghuZlID ja sobie powoli ściągam bo bbc lubi wkroczyć i pousuwać. jakby co to mam i mogę podesłać. Odpowiedz Link
leloop Re: seriale, seriale, seriale 04.12.14, 14:22 dzięki za podpowiedz, bo pogoda jak najbardziej na siedzenie przed tv Odpowiedz Link
lellapolella Re: seriale, seriale, seriale 04.12.14, 16:12 Proszę bardzo:) Wcześniej leciała "Farma w czasach edwardiańskich" a teraz się zaczęła "Farma w czasach Tudorów" ale ta wojenna tak mnie urzekła, że nie wiem, czy znów się wciągnę;) Odpowiedz Link
leloop Re: seriale, seriale, seriale 04.12.14, 23:14 niestety farmy trudno dostępne :( Odpowiedz Link
leloop Re: seriale, seriale, seriale 04.12.14, 23:31 w sobotę (6.12) o 15 na DOMO+ "Brytyjskie ogrody na przestrzeni wieków" (British Gardens in Time), powtórka 7.12 o 21.55 Odpowiedz Link
lellapolella Re: seriale, seriale, seriale 05.12.14, 19:06 Co to znaczy "trudno dostępne"? Ewentualny link Cię ratuje? Dziś w Farmie Tudorów było uzyskiwanie ołowiu z rudy i produkcja witraży- nie jest taka zła;) Odpowiedz Link
leloop Re: seriale, seriale, seriale 06.12.14, 22:33 link zawsze mile widziany. trudno dostępne bo na yt tylko jakieś szczątki, bbc lubi usuwać swoje programy. szukając, wdepnęłam w kopalnie angielskich programów ogrodowych niejakiego Alana Titchmarsh'a. tez niezłe. Odpowiedz Link
lellapolella Re: seriale, seriale, seriale 07.12.14, 15:07 spróbuj tutaj www.youtube.com/playlist?list=PL59GlH-H0rGGl7RUe5T7XzT4_ToqqNL5R u mnie znów obstrukcja internetowa:( Odpowiedz Link
leloop Re: seriale, seriale, seriale 07.12.14, 20:02 ten akurat znalazłam ale nie ma z czasów Tudorów, itd. Odpowiedz Link