narazka 11.01.04, 17:13 Czy ktoś używa? Jakie wrażenia? Narazka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutka Re: Trittico 12.01.04, 08:16 Ja uzywalam przez jakis czas. Niestety mi nie pomogl i do tego w ciagu pierwszych 6 tygodni zazywanie przybralam 3 kg. Niutka Odpowiedz Link Zgłoś
niutka Re: Trittico - jeszcze cos 12.01.04, 08:20 Jeszcze cos mi sie przypomnialo. Jednym z objawow ubocznych tego leku jest zmniejszenie liczby bialych krwinek. U mnie wlasnie to wystapilo i w ogole wyniki morfologi krwi mialam ponizej normy. A efektem tego byla utrata przytomnosci w najmniej spodziewanych momentach. No ale Z Toba moze byc przeciez zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
allvo Re: Trittico 12.01.04, 12:16 bralam ok 8 tygodni (przytylam w tym czasie 5 kg)...na poczatku lepiej mi sie po nim spalo, ale pozniej juz zadnych konkretnych pozytywnych efektow Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_25 Re: Trittico 13.01.04, 11:48 Wczoraj lekarz mi przepisał właśnie ten lek. Przyznam się, ze jeszszcze nie zaczęłam brać bo mam pewne wątpliwości. Byłam u lekarza prywatnie. Była to moja pierwsza i ostatnia u niego wizyta. Chwilę mnie posłuchał i wypisał leki i wypad. Zawsze wydawało mi się, ze mam nerwicę lekową, a on przepisał mi ten lek (na ulotce jest napisane, ze działa przeciwdepresyjnie i przeciwlękowo). No i jeszcze te wasze niepochlebne opinie o tym leku. Samam już nie wiem. Brac czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Trittico 25.03.04, 20:34 to lek dla tych ktorzy mysla oni ze trzeba im wmaiac ze roja bo za duzo wiedza.. w skrocie..ubocznych brak, poza przyspieszeniem czytaj . Odpowiedz Link Zgłoś