28.12.10, 10:03
Witajcie-czy brał ktoś z Was Stilnox w dzień?? Jakie doświadczenia? Dzięki z góry za odp.
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: stilnox 28.12.10, 12:38
      jesteś nocnym stróżem?
      • ania_i_ja Re: stilnox 28.12.10, 15:24
        nie- ale brałam kiedyś na noc- tzn brałam i nie kładłam się do łózka. Rano nie pamiętałam co robiłam wieczorem. Wiem tylko że czułam się po stilnoxie super. Przypuszczam więc że ryzykowne byłoby zażycie tego w dzień, ale tęsknie za tym "stanem" ;) Stąd moje pytanie.
        • ania_i_ja Re: stilnox 28.12.10, 16:41
          ... a po roku zażywania asentra chyba już nie działa :( Czy to możliwe??? Czeka mnie chyba zmiana leku.
        • lucyna_n Re: stilnox 28.12.10, 19:31
          tesknisz za tym żeby sobie przyćpać w majestacie prawa
          • ania_i_ja Re: stilnox 28.12.10, 19:39
            właśnie ;)
            • lucyna_n Re: stilnox 28.12.10, 20:11
              cytując niezapomnianego doktora Cwacha:
              gdyby głupota miała skrzydła latałabyś jak gołębica
              • ania_i_ja Re: stilnox 28.12.10, 21:18
                Ty masz naprawdę coś z głową. Jeśli nie zrozumiałaś mojego pytania w wątku i nie masz nic mądrzejszego do napisania to sie przymknij mądralo forumowa!
                • bananarama-live Re: stilnox 28.12.10, 21:27
                  Kolejne twoje watki będą - pomóżcie co mam zrobić, jestem uzależniona.Jak z tego wyjść.
                • lucyna_n Re: stilnox 28.12.10, 21:27
                  lepiej być forumowym mądralą niż głupolkiem.
                  • ania_i_ja Re: stilnox 29.12.10, 10:02
                    lucyna_n napisała:

> lepiej być forumowym mądralą niż głupolkiem.

Ja nikogo od głupków nie wyzywam.Ty to robisz kolejny raz.Nic innego nie potrafisz wymyślić? Czy naprawdę na tym forum są sami ludzie, którzy wiedzą jak brać, wiedzą jak odstawić, są rozsądni, regularnie odwiedzają lekarzy, nigdy nie pokusili się o "eksperyment" z jakimś lekiem,nie przedawkowali, ściśle stosują się do ulotek i rad lekarzy, regularnie robią morfologię, próby wątrobowe,i co tam jeszcze ....???!!!! Ja tylko spytałam o reakcje na stilnox! To takie bulwersujące? ? O co można tu spytać? Czym wybielić firanki???
                    • lucyna_n Re: stilnox 29.12.10, 10:29
                      chyba ci się depresja z hyperrealem pomyliła
        • tlenoterapia Re: stilnox 29.12.10, 02:46
          ania_i_ja napisała:

> nie- ale brałam kiedyś na noc- tzn brałam i nie kładłam się do łózka. Rano nie
          > pamiętałam co robiłam wieczorem.Wiem tylko że czułam się po stilnoxie super

Mnie film urwało po "stilnoxach" i uważam to za okropne.

Stilnox w reakcji z niektórymi psychotropami możne wywołać lunatykowanie ,amnezje .
          Jak można chcieć głupoty robić bez świadomości?
          Pomyśl, ze możesz coś zrobić czego się będziesz wstydzić i żałować następnego dnia .

Nie baw sie lekami ,bądź dorosła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka