red_joker 27.04.04, 11:05 Witam Czy ktoś sie leczył hipnozą (depresja lękowa)?. Czy ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigda Re: Hipnoza? 28.04.04, 10:18 Tak, ale efekty przyszły dopiero, kiedy nauczono mnie autohipnozy i moglem sam pracowac ze soba, kiedy byla potrzeba. Zadziwiajaco prosta metoda wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: Hipnoza? 28.04.04, 10:29 bigda napisała: > Tak, ale efekty przyszły dopiero, kiedy nauczono mnie autohipnozy i moglem sam > pracowac ze soba, kiedy byla potrzeba. Zadziwiajaco prosta metoda wbrew pozorom > . Kurczę, czemu nie włączyłaś sie do dyskusji wcześniej (jest tu już podobny wątek, dyżurny od jakiegos czasu), kiedy dostałam nieżle po głowie za próby obronienia tej metody? Cieszę się że pojawił się ktoś komu pomogło (dla odmiany ;) Pozdrwiam Greta_30 Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: Hipnoza? 29.04.04, 22:18 hm, odnalzłem to forumniedawno, ale w zasadzie pomimo mylącego nicku jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś