Dodaj do ulubionych

L4 depresja a kontrola ZUS

28.10.11, 21:06
Witam
Mam pytanie od 4mies lecze się na depresję. Od 2tyg przebywam na l4. Psychiatra ostrzegał mnie,ze zus lubi robić inspekcje czy chory jest w domu. Nie mam lezacego ale po zmianie lekow bardzo czesto zasypiam w dzien na 4-6godzin /mam bardzo silna depresje z lekami i poczatkami schiz./ boję się,ze oni przyjda a ja tego nie usłyszę i cofna mi l4 bo powiedza ze niby mnie w domu nie bylo a to nie prawda bo ja nie wychodzę nidzie od 4mies... Czy ktoś ma doswiadczenie na polu kontroli zusu?
Obserwuj wątek
    • zoliborski_goral Re: L4 depresja a kontrola ZUS 29.10.11, 14:32
      nie bój się. Obudzą cię. Martwego dobudzą...
      • kotapsota Re: L4 depresja a kontrola ZUS 08.11.11, 15:59
        Mnie nie dobudzili. Jakieś 5 lat temu byłam na L4 i spałam. Śniło mi się, że ktoś dzwoni do drzwi itd. (okazało się, że to jednak nie był sen). Zostawili w drzwiach wezwanie do stawienia się w ZUS z dokumentacją medyczną. Stawiłam się z dokumentacją. Nikt nie oglądał żadnego papierka.
    • hankam Re: L4 depresja a kontrola ZUS 09.11.11, 21:51
      Byłam na zwolnieniu z powodu depresji przez sześć miesięcy. Na zwolnieniu miałam zaznaczone, bodajże, "może chodzić". Psychiatra wręcz zalecał mi wyjazd na wakacje.
      Zmuszanie chorego z depresją do siedzenia kołkiem w domu chyba mija się z celem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka