mysha4 08.08.04, 22:41 Czesc!! Chciałam sie zapytac czy od asentry mozna sie uzaleznic?? Moj chłopak bieze go ale najgorsze jest to ze ukrywa to przede mna ( a obiecalismy mówic sobie o wszytkim). Nie wiem co mam zrobic??porozmawiac z nim o tym?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Asentra 08.08.04, 22:43 mysha4 napisała: > Czesc!! Chciałam sie zapytac czy od asentry mozna sie uzaleznic?? Moj > chłopak bieze go ale najgorsze jest to ze ukrywa to przede mna ( a > obiecalismy mówic sobie o wszytkim). A ty zdajesz mu dokładne relacje ze swoich wizyt u ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha4 Re: Asentra 08.08.04, 22:47 No pewnie ze zdaje mu relacje po wizycie u ginekologa Nie ma przed nim tajemnic Odpowiedz Link Zgłoś
kika20 Re: Asentra 09.08.04, 21:34 raczej nie.Chociaz ja juz sie chyba uzalezniam od tych diabelnych skutkow ubocznych.Powaznie:rozumiem ze ci smutno ; nie powiedzal ci a powinien.Ja powiedzialam bo szukam wsparcia u mojej polowki.Jezeli przezywacie razem wspaniale chwila to masz prawo tez dzielic z nim te najgorsze.Ps. nie porownujcie zdawanie relacji u ginekologa z nie mowieniem prawdy olykaniu leku (no i ba jakiego).Czy jak kobieta lyka pigulki antykonmcepcyjne to tez ma nie mowic o tym partnerowi???CIAO Odpowiedz Link Zgłoś