blue_a 16.09.04, 13:24 Oświećcie mnie. Od ponad roku wpadam tu czasem i na chwilkę. Co się stało? Przecież wielu ludzi czekało na czwartki (wtedy Pani Doktor odpowiadała na posty) niemal jak na zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Dlaczego F Depresja funkcjonuje bez lekarza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:22 Mnie to nie dziwi. To forum od dawna przypomina farsę. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Dlaczego F Depresja funkcjonuje bez lekarza? 16.09.04, 14:47 E tam :) Co prawda kociol tu mamy niezly, ale i posmiac sie mozna z niektorych postow :D Smiech to zdrowie! ---- O ren Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Dlaczego F Depresja funkcjonuje bez lekarza? 16.09.04, 16:33 > Smiech to zdrowie! < Ale co za dużo to nie zdrowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gilraena Re: Dlaczego F Depresja funkcjonuje bez lekarza? 16.09.04, 17:50 zgadzam sie z przedmowczynia. jest czesto wesolo jak trafi sie jakis prowokator, choc moze wlasnie te wyglupy i czasami nieprzyjemne sytuacje sprawily, ze pani doktor sie po prostu zniechecila. pewnie zrobilabym to samo na jej miejscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: Dlaczego F Depresja funkcjonuje bez lekarza? 16.09.04, 15:33 Gość portalu: Marta napisał(a): > Mnie to nie dziwi. > To forum od dawna przypomina farsę. Lecz pomimo to, zaglądasz:-) Czy tematyka forum ma się sprowadzić tylko i wyłącznie do zdrowia?. Depresja to można rzec jest chorobą „umysłu” Wymiana informacji, otwarcia się na świat i swobodne wątki, które powodują zapomnienie chociaż na chwilę o chorobie są jak najbardziej na miejscu. Forum o depresji, medycznych czy psychologicznych jest wiele – można wybierać bez obrażania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWA Re: Dlaczego F Depresja funkcjonuje bez lekarza? IP: *.crowley.pl 16.09.04, 14:46 Witam serdecznie ! Od bardzo niedawna zaczęłam tu zaglądać. Czy możesz mi podać nazwisko (albo jakieś bliższe informacje) o Pani Doktor ? Będę niezmiernie wdzięczna, bo szukam dobrego specjalisty. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Hurtowo 16.09.04, 16:24 Pani Iwona Grobel. Nie znam jej osobiście, ale wydała mi się przyzwoitym człowiekiem. Proponuję wrzucić w wyszukiwarkę iwona.grobel i zaznaczyć 2003. Być może pisała wtedy, gdzie przyjmuje (Warszawa). Nie zgadzam się z tym, że to forum może sensownie istnieć bez specjalisty. Hop, hop! Czy tu jest jakiś moderator? Proszę mi powiedzieć, dlaczego zjadłeś specjalistę :) Tak se tu wpadłam teraz. Przygnębia fakt, że większość wątków to nazwy leków. Przestaje się chcieć wnikać w treść. Pozdrawiam też. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Hurtowo 16.09.04, 17:28 A może NFZ już nie ma pieniędzy, żeby płacić za posty fachowca na forum? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWA Re: Hurtowo IP: *.crowley.pl 17.09.04, 18:30 Dzięki ! Już "namierzyłam" Panią Doktor. To naprawdę wielka szkoda, że forum pozbawiono opieki specjalisty !!! Zdrówka życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś