Gość: Julia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 20:02 Mam pytanie - od dwu tygodni biorę bioxetin (raz dziennie rano) - czy mogę się napić od czasu do czasu alkoholu np. 1 piwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziula1 Re: Bioxetin 03.10.04, 21:43 Nie radze.Przeczytaj ulotke. Poza tym alkohol pogłębia stan,którego przecież chcesz sie pozbyc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Bioxetin 03.10.04, 22:08 iziula1 napisała: > Nie radze.Przeczytaj ulotke. > Poza tym alkohol pogłębia stan,którego przecież chcesz sie pozbyc. > Pozdrawiam. Bzdura!Oczywiście że możesz nawet więcej niż jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Bioxetin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 13:36 No to teraz zupełnie już nie wiem czy mogę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Bioxetin 04.10.04, 14:48 do niedawna brałam Seronil [też fluoksetyna - to to samo] i zdarzało sie czasem wypić piwko świat sie id tego nie zawalił :) i żadne to wielkie halo :) tylko uważaj - niektórzy po flu stają sie ekonomiczniejsi [mniej im trzeba] pozdrawiam, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krucha Re: Bioxetin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.04, 18:41 hejka, Ja bym uwazala na ten Bioxetin. To jest polski odpowiednik Prozacu i Seronilu, pamietam, ze kiedy go bralam (lekarz zmnienil z Seronilu), to mialam uczucie, ze nie kontroluje tego co mowie. Narobilam sobie troche problemow i wrocilam potem do Seronilu. Pozdrawiam Cie. I nie lekaj sie!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś