Dodaj do ulubionych

xanax a zomiren

16.05.17, 09:05
to niby to samo ale czy może na mnie gorzej i inaczej działać? Po xanaxie jestem wyciszony i lęk moja, wczoraj na noc wzięłam zmień i nie dosyćze całą noc nie spałam to byłam dziwnie poruszona i sięcała trzęsłam.
Obserwuj wątek
    • mardaani.74 Re: xanax a zomiren 16.05.17, 10:22
      chyba za dużo bierzesz prochów, nie idzie rozczytać
      • agidl Re: xanax a zomiren 16.05.17, 11:10
        oj tam literówka się kradła.
        Chodzi mi oto czy xanax i zomiren powinny tak samo działać, mają tą samą substancję. Po xanaxie lepiej się czuję, mam wrażenie że zomiren działa na mnie gorzej i nie uspokaja mnie.
        • mardaani.74 Re: xanax a zomiren 16.05.17, 12:37
          jest to dowód na to, że to Twoja psychika a nie depresja generuje te lęki, skoro w zależności od nazwy i opakowania albo je masz albo nie. Założę się że jakby Ci podać placebo w opakowaniu xanaxu też byś się uspokoiła.
      • potangaa Re: xanax a zomiren 26.05.17, 01:31
        za dużo...zdecydowanie..
    • wiktoria22o Re: xanax a zomiren 23.05.17, 13:44
      Skoro mają tą samą substancję aktywną więc poza nazwą niczym się nie różnią.
      • heartnoir Re: xanax a zomiren 16.07.17, 22:34
        Biore Xanax od 2004 roku , Nie spamuje, to jest lek ktory uratowal mi zycie. Nie naduzywam, 50 tabletek starcza mi na okolo 3-4 miesiace. Zawsze mam przy sobie i biore w awaryjnych sytuacjach.
        • mardaani.74 Re: xanax a zomiren 17.07.17, 09:23
          Biorąc go tak długo robisz sobie więcej krzywdy niż pożytku.
          • heartnoir Re: xanax a zomiren 19.07.17, 22:39
            No tak, i to robie zle.
            Wiec pytam co mam brac? Ja czasami musze wziac cos na uspokojenie. Pozytku z tego nie ma ale nie wiem co mialoby mi pomoc na atak paniki zalozmy hmm. Na mnie jogi i inne medytacje nie dzialaja.
            U nas xanax jest refundowany tylko w przypadku, gdy zazywa sie 2 razy dziennie- wiec sa ludzie ktorzy to robia. Dlatego nie wiem skad niby ta krzywda ma sie dziac. Z 3 tabletek na tydzien?
            • mardaani.74 Re: xanax a zomiren 20.07.17, 10:01
              Xanax niczego nie leczy, działa na mózg podobnie jak alkohol (te same receptory) branie go regularnie przez tak długi czas to błąd, nie wierzysz spróbuj go odstawić na miesiąc i zobaczysz co się będzie działo.
              Ataki paniki leczy się inaczej, xanaxem się ich nie pozbędziesz, długo stosowany spłyca sen, pogłebia stany lękowe, wręcz je generuje, jest depresjogenny. Biorąc go co kilka dni jesteś wciąż na "miniodwyku". To błędne koło.
              • martyna2525 Re: xanax a zomiren 20.07.17, 17:11
                ja biorę Cloranxen w syt dużego niepokoju jak już psychologiczne działania zawodzą. To tez lek uzależniający, ostatni raz brałam w kwietniu.
                heartnoir a Tobie pomaga xanax mimo tak długiego stosowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka