Dodaj do ulubionych

Ku przestrodze

19.08.17, 18:25
Urządzilam sobie samowolke lekowa. Było fajnie stabilnie i stwierdziłam że jest słońce woda urlop to mogę zredukować dawki leków. I owszem po glikemia była w normie, okres wrócił i była siła by ogarnąć mieszkanie po remoncie. I nastało bum od wczoraj już wiem że normy nie ma zdecydowanie.
Na własne życzenie mam teraz cyrk na kółkach amen.
Obserwuj wątek
    • megan.k Re: Ku przestrodze 20.08.17, 18:40
      Od wczoraj to nie tak długo. A jak bardzo zredukowałaś dawki leków? Jak czujesz się dzisiaj? Może to tylko chwilowy kryzys? Czy wróciłaś do zalecanych przez lekarza dawek leków?
      • martyna2525 Re: Ku przestrodze 20.08.17, 20:41
        Zredukowana o połowę. 2tyg temu. Było naprawdę ok. Głównym powodem był fakt braku miesiączki od momentu podwojenie dawki neuroleptyku oraz podwyższona glimemia na czczo. Miałam siły by ogarnąć mieszkanie po remoncie nie czując zmęczenia. Od pt już widocznie było że nie jest ok. Wrócił stan mieszany z lękiem i myśleniem autodestrukcyjnym. Po tym jak w kwietniu pierwszy raz w życiu dokonałam samouszkoszen gdzie zaopatrzony mnie chirurgicznie, nie mam hamulców. Wróciłam do dawek włączyłam też dodatkowe uspokajacze, które brałam w kwietniu i dziś jest lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka