drobny911 01.11.04, 21:24 A ja miałem deresję i juz nie mam. Tak tylko zaglądnąłem czy jeszcze tutaj smucicie ale widzę że tak ................ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila551 Re: hehe 01.11.04, 21:30 uwazaj bo moze wrocic i sam bedziesz tu smucic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: ? 01.11.04, 21:54 drobny911 napisał: > A ja miałem deresję i juz nie mam. Tak tylko zaglądnąłem czy jeszcze tutaj > smucicie ale widzę że tak ................ nie wiem, co Ty miales na pewno nie depresję nikt, kto choć raz miał depresję, nie byłby zdolny by zrobic tu wejście, jak Twoje powyżej chyba, że prócz depresji, ma inne zaburzenia ale o tym nie będę pisać, bo nie wypada jesli zechcesz, sam opowiesz o, ewentualnych, innych swych zaburzeniach choc jestem dziwnie pewna, że jesli jeszcze na coś chorujesz, to sa to takie zaburzenia, ktorych chory się wypiera i nietaktem oraz chamstwem byłoby przyciskanie Cię, bys mówił o tym a. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: ? 02.11.04, 14:53 Interesują mnie znaczenia nicków przypisywane im świadomie lub nie przez właścicieli.Ty masz naprawdę fajny... Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
taaneta10ta Re: ? 03.11.04, 01:01 aidka napisała: > drobny911 napisał: > > > A ja miałem deresję i juz nie mam. Tak tylko zaglądnąłem czy jeszcze tuta > j > > smucicie ale widzę że tak ................ > > nie wiem, co Ty miales > na pewno nie depresję > nikt, kto choć raz miał depresję, nie byłby zdolny by zrobic tu wejście, jak > Twoje powyżej > chyba, że prócz depresji, ma inne zaburzenia > ale o tym nie będę pisać, bo nie wypada > jesli zechcesz, sam opowiesz o, ewentualnych, innych swych zaburzeniach > choc jestem dziwnie pewna, że jesli jeszcze na coś chorujesz, to sa to takie > zaburzenia, ktorych chory się wypiera > i nietaktem oraz chamstwem byłoby przyciskanie Cię, bys mówił o tym > a. > No jaka delikatna...jej jej jej A tom się wzruszyła Nie napisze chamowi, że cham Pozdrawiam Ta (prawdziwa)Aneta zmuszona do zmiany nicku przez złodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: hehe 02.11.04, 12:37 Depresja Drobnego objawiała się głównie tym, że wrzucał na to forum nekrofilskie zdjęcia nieboszczyków. Oraz podawał sposoby na leczenie się z depresji przy użyciu dragów. Ciekawe, których z tych sposób u niego podziałał? Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: hehe 02.11.04, 23:53 orlando10 napisała: > Depresja Drobnego objawiała się głównie tym, że wrzucał na to forum nekrofilski > e > zdjęcia nieboszczyków. Oraz podawał sposoby na leczenie się z depresji przy > użyciu dragów. Ciekawe, których z tych sposób u niego podziałał? nekrofila z po nawaleniu się dragami jak wór? Odpowiedz Link Zgłoś