perla26 02.04.05, 01:23 Jedyną Matką ,którą masz,jest nadzieja.Glupia matkę masz! Wlasnie we mnie umarla(jako ostatnia z siostr). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: Matka_Nadzieja 02.04.05, 10:36 chcesz powiedzieć, że jeśli moją matką jest Nadzieja, która jest/była Twoją ostatnią siostrą, to Ty jesteś... moją ciotką? ;) a Nadzieja to znana w świecie stara figlara - niby to stutysięczny raz właśnie umiera/umarła, a potem zjawia się jakby nigdy nic z bananem na paszczy i człowiek znów zaczyna "głupieć" i wierzyć.. więc spoko, poczekaj, jeszcze wróci ;) tymczasem trzymaj się! pozdrawiam, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś
ania20055 Re: Matka_Nadzieja 02.04.05, 11:07 perla26 napisała: > Jedyną Matką ,którą masz,jest nadzieja.Glupia matkę masz! > Wlasnie we mnie umarla(jako ostatnia z siostr). och coz za "poetyckosc" szkoda tylko, ze to bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
torquemada Re: Matka_Nadzieja 04.04.05, 14:01 kiedyś słyszałam takie powiedzonko: "Nadzieja ? Ach ! Tak ! To ta k.. w zielonej sukience !" czasem jestem na siebie zła za to, że mam nadzieję kiedy wszystko się wali widzę jej cyniczny uśmiech.. strasznie to smutne ja w zasadzie wciąż tracę nadzieję.. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_nadzieja Re: Matka_Nadzieja 04.04.05, 17:32 torquemada napisała: > kiedyś słyszałam takie powiedzonko: "Nadzieja ? Ach ! Tak ! To ta k.. w > zielonej sukience !" Zazdrośnicy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
torquemada Re: Matka_Nadzieja 04.04.05, 18:02 przepraszam, ja nie wiedziałam, że to do Ciebie.. po prostu nie miałam pojęcia, że istnieje ktoś o takim nick'u.. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_nadzieja Re: Matka_Nadzieja 04.04.05, 23:25 torquemada napisała: > przepraszam, ja nie wiedziałam, że to do Ciebie.. > po prostu nie miałam pojęcia, że istnieje ktoś o takim nick'u.. Wątpiłaś we mnie? Matka_nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
matka_nadzieja Re: Matka_Nadzieja 04.04.05, 17:30 perla26 napisała: > Jedyną Matką ,którą masz,jest nadzieja.Glupia matkę masz! > Wlasnie we mnie umarla(jako ostatnia z siostr). Jeszcze żyję córo wyrodna jedna i mam się całkiem dobrze.Ale kurvva o spadku to zapomnij teraz po czymś takim.Widziedziczam cię! Odpowiedz Link Zgłoś