bruce-wayne33 15.09.05, 18:57 czy pomogła komuś na doła i zniechęcenie?? bo wiem że to lek przeciwlękowy ale nie wiem czy dobry na doła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: amitryptylina 15.09.05, 19:03 "na doła" to dobre jest piwo,ew. co kto woli mocniejszego. Amitryptylinum, to lek antydepresyjny z grupy TLPD. Nie działa natychmiastowo,jak wszystkie antydepresanty zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: amitryptylina 15.09.05, 19:16 Za to jest jednym z najskuteczniejszych leków dotstępnych.Nieco podobny do imipraminy tyle że trochę mocniejszy.Objawy uboczne będą ale tym radzę się nie przejmować.Bardzo skuteczny ale czy na lęki to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce-wayne33 Re: amitryptylina 15.09.05, 19:23 między innymi na doła. a pytam się bo biore już 1.5 miesiąca i dół jak był tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: amitryptylina 15.09.05, 19:30 jaką dawkę bierzesz i jakie są te objawy uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
bruce-wayne33 Re: amitryptylina 15.09.05, 19:25 a czy te objawy uboczne mogą zostać na stałe czy tylko na czas zażywania leku?? Odpowiedz Link Zgłoś
bruce-wayne33 Re: amitryptylina 15.09.05, 19:40 ból głowy troche rozmazany obraz problemy z koncentracją(większe niż przed) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: amitryptylina 15.09.05, 19:44 To mała dawka - może po prostu za mała, skonsultuj to z lekarzem. Co do objawów ubocznych, o których piszesz, to miną po odstawieniu leku. Dawkę dzienną leku zwiększa się stopniowo, lek też odstawia sie stopniowo, to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce-wayne33 Re: amitryptylina 15.09.05, 19:45 i jeszcze jedno pytanie czy nadpobudliwość i niepokój spowodowane braniem seronilu mogą powodować problemy z koncentracją?? ? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: amitryptylina 15.09.05, 19:54 objawy napewno miną jak odstawisz ten lek nawet za kilka lat nie martw się.widzę że lek ten działa odwrotnie niż seroxat bo seroxat przynajmniej nie powoduje bóli głowy.Tak nawiasem mówiąc czuję się bardzo zdrowy.Najważniejsze że fobia całkowicie mineła i nie mam już tików jak ktoś do mnie mówi Odpowiedz Link Zgłoś