adavin 05.10.05, 21:08 Witam, przyjmuje od miesiaca Lerivon i pojawil mi sie dziwny objaw uboczny... znacznie przyspieszona akcja serca, mieliscie tez cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: LERIVON 06.10.05, 11:04 Ja miałem na początku przyjmowania.tzn puls wysoki i ciśnienie 160/90 ale po czasie przeszło.Nie martw się tym i pamiętaj aby zaczynać branie od małej dawki a potem stopnio zwiększać.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: LERIVON 06.10.05, 11:43 Kiedyś tak i włanie na początku były sensacje i myślałem że zawału doastanę od dużego ciśnienia i dzwoniłem do lekarza;p Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: LERIVON 06.10.05, 11:53 Chciałem tylko powiedzieć że czuję się wzorowo dzięki seroxatowi.Lekarze pchali we mnie leki i to dawki normalne do dużych a ja biorę teraz tylko 10 mg i wszystko w porządku.Oczywiście jeszcze niedawno trudno mi było wstać i spałem w ciągu dnia ale teraz chyba to mineło ale i tak wstaję o 10-11 Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: LERIVON 06.10.05, 11:54 Sam do siebie podśpiewuję i tańczę a to chyba sukces;) Odpowiedz Link Zgłoś
luszu Re: LERIVON 07.10.05, 21:15 Brałam Lerivon długo i właściwie on postawił mnie na nogi. Nie pamiętam, abym miała takie sensacje jak opisujesz.Na mnie działał super, a teraz biore miansemerck co jest odpowiednikiem lerivonu właśnie i czuje się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
adavin Re: LERIVON 10.10.05, 15:31 Heh... biore LERIVON nadal, akcja serca 130/min , cisnienie 130/80 a zawsze mialem 100/80. Poza tym pojawil mi sie dziwny ucisk w okolicy serca, wiec postanowilem zmniejszyc dawke o polowe. Eh.. jak nie depresja to serce... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: LERIVON 10.10.05, 16:53 eee tam najwyżej przez pomyłkę lekarza padniesz na zawał.Hehe żartowałem. Dzień dobry nazywam się Wojciesz Kuczyński i będę starał się dobrze ciebie leczyć. Czy brałeś kiedykolwiek leki antydepresyjne? Eeee nie. A to dobrze wobec tego na początek damy ci seroxat 50mg.Musisz brać przez 2 dni dawkę 20mg a potem śmiało zwiększyć do 50. Dobra a jeśli będę chciał kiedyś odstawić bobędę zdrowy? A to nie martw się leki nie uzależniają i można seroxat z dnia na dzień odstawić i nic nie poczujesz.Aha no dobra dziękuję panu.100 zeta się należy Zrobiła mi babka takie znieczulenie w gabinecie dentystycznym że nie wiem co się dzieje i gdzie jestem;p Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: LERIVON 10.10.05, 17:00 Ja też, ale to od jedzenia, a nie od Lerivonu... Odpowiedz Link Zgłoś