borysgierlinski 11.11.05, 14:17 nie czytac dobrych rad. Nie potrzebuje ich. Potrzebuje normalnej wymiany mysli. Wystarczy mi presja w moim zyciu. Czy juz nie ma czegos takiego jak rozmowa miedzy ludzmi...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micaela Re: chcialem pogadac 11.11.05, 14:32 jest, jest, ale calkiem niekoniecznie na tym forum tu wiekszosc specjalizuje sie w poradnictwie i ocenach Odpowiedz Link Zgłoś
duch_bintoriona Re: chcialem pogadac 11.11.05, 14:58 Czasem wpadnie jakiś zagubiony w sieci i rzucają się na niego jak sępy. KOORYYYTOOOOOO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: chcialem pogadac 11.11.05, 16:31 Sępy? Koryto? Chyba czegoś nie rozumiem. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
duch_bintoriona Re: chcialem pogadac 11.11.05, 17:23 A ty już panujesz nad językiem? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_bintoriona Re: chcialem pogadac 12.11.05, 23:41 Ale musisz sie bardziej skupić przy czytaniu. Pytałem hasanet, a ty jesteś beno_2. Trenuj i będziesz językiem władać jak sam suchy . Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: chcialem pogadac 12.11.05, 23:52 duch_bintoriona napisał: > Ale musisz sie bardziej skupić przy czytaniu. Pytałem hasanet, a ty jesteś > beno_2. Hasa jest rodowitą Polką, ja nie. Sądziłam, że mogę się odezwać. Trenuj i będziesz językiem władać jak sam suchy . Polszczyzna Suchego jest całkiem przeciętna. Kogo innego bym wybrała na mistrza, ale on tu nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_bintoriona Re: chcialem pogadac 12.11.05, 23:54 hasanet napisała: > Hasa jest rodowitą Polką, ja nie. A jak u ciebie z logiką? Odpowiedz Link Zgłoś
beno_2 Re: chcialem pogadac 13.11.05, 08:18 duch_bintoriona napisał: > A jak u ciebie z logiką? Krucho..Jestem nerwowa. To nie sprzyja myśleniu. Moja nerwica zaczyna mi uciekać spod kontroli. Wołam ją do porządku, bo muszę pracować. Czas jak rwąca fala nie jest moim sprzymierzeńcem lecz jej. Odpowiedz Link Zgłoś
beno_2 Re: chcialem pogadac 13.11.05, 08:47 Włączam luz, to tylko pospolita choroba, którą jakby nie patrzeć, cały czas trzymam w opanowaniu. I tak patrzyła z niedowierzaniem taka jedna gbura. Polacca potrafi to co konieczne, słuszne i zbawienne. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_bintoriona Re: chcialem pogadac 11.11.05, 17:22 Racja, przy korycie świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
normaalka Re: kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien 13.11.05, 14:47 A jeśli pierwszy za kamień chwyta winny? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowy_szept Re: kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien 13.11.05, 14:52 normalka Odpowiedz Link Zgłoś
normaalka Re: kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien 13.11.05, 15:08 Nie jest tak, jakby sie chciało. Obrona konieczna czy najdalej idąca: wal! Odpowiedz Link Zgłoś
normaalka Re: kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien 13.11.05, 15:14 Znam odpowiedź, głupie pytanie. Kto pójdzie z patykiem na dzika, doczeka się tylko tego, że będzie pożrty z kościami. Czy dzik żre ludzkie mięso? Wydaje mi się, że nie. O ile pamiętam, żołędzie, maliny co podejdzie pod ryj, byleby było badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_bintoriona Naiwniak 11.11.05, 14:55 Z choiny się zerwał. Aż się prosi, żeby mu dać kuksańca. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowy_szept Re: ostatni romantyk... 11.11.05, 14:58 no dobra znajdzie się jeszcze paru Odpowiedz Link Zgłoś
beno_2 Re: ostatni romantyk... 11.11.05, 16:53 Trzeba stanąć od twarzy. Rozumiesz, bo u mnie są ciągle kłopoty, ale się rozwijam. Forumowicze potwierdzą, że robię postępy w panowaniu języka. Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: chcialem pogadac 11.11.05, 17:04 A jesli dom bede mial to bedzie bukowy koniecznie Pachnacy i sloneczny, wieczorem usiade wiatr gra A zegar na scianie gwarzy Dobrze sie idzie panie zegarze Tik tak tik tak tik tak Swieca swierczy i mruga przewrotnie Wiec puszczam oko do niej dobry humor dzis Pani ma, Dobry humor dzis Pani ma. Szukam, szukania mi trzeba, Domu gitara, i Piorem A gory nade mna jak niebo, A niebo nade mna, jak gory. Gdy glosy uslysze u drzwi, czyjekolwiek, wejdzcie poprosze Jestem zbieraczem glosow, a dom moj lubi gdy Smiech sciany mu rozjasnia I gedzby lubi i piesni Wpadnijcie na pare chwil Kiedy los was zawiedzie w te strony Bo dom moj otworem stoi Dla takich jak wy Dla takich jak wy Zaprosze dzien i noc, zaprosze cztery wiatry Dla wszystkich drzwi otwarte, ktos poda pierwszy ton Zagramy na gory koncert Bukow pora pachnaca Nasiakna sciany gra A zmeczonym wedrownikom Odpoczac pozwola muzyka Bo taki bedzie moj dom Bo taki bedzie moj dom SIELANKA O DOMU Wolna Grupa Bukowina Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: chcialem pogadac 11.11.05, 17:56 Koniecznie bukowy...taa Lubię ich piosenki, a tę szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: chcialem pogadac 11.11.05, 19:22 myślę, że jest. nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli rozmowa przez gg zadowoli Cię choć trochę to zapraszam 1313230. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
borysgierlinski Re: chcialem pogadac 11.11.05, 23:49 dzieki z wypowiedzi na temat... te bez zwiazku z tym co napisalem tez pomogly, rosmieszyly...i cos w nich jest...:) Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś