03.02.06, 18:49
witam !
mam takie pytanko , otoz wyczytałam na jakiejsc stronce w sieci , nie
pamietam adresu , ze ponoc Zoloft działa na podobnej zasadzie jak speedy tzn
wzmaga mozliwosci intelektualne i fizyczne , zwłaszcza u kobiet . Czy to
prawda? tak wogole jaki jest przebieg działania tego leku? co to za lek i czy
działa? prosze o szybka odp. z gory dziekuje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szyderca_i_glupawiec Re: zoloft 03.02.06, 18:51
      Zjedz opakowanie na raz i popij piwem to moze będziesz się czuł jak po speedzie
    • werkass Re: zoloft 03.02.06, 18:53
      taaa.. po co kombinowac moze lepiej od razu zazyc dziake amfetaminki ...
      pytałam sie powaznie ..
      • suchyxxx Re: zoloft 03.02.06, 19:10
        Asentra to to samo co zoloft tylko polskie i tańsze.Zjedzenie naraz 3 tabletek
        może źle się skończyć bo dostaniesz szoku serotoninowego i wylądujesz w
        szpitalu.Oczywiście nie musi być szoku i to zależy od osoby.Jednak lek ten
        raczej nie pobudza tylko uspokaja trochę.Chyba że zjesz 3 albo powyżej 3-ech
        tabletek-wtedy życzę powodzenia;p
        • szyderca_i_glupawiec Re: zoloft 03.02.06, 19:14
          suchyxxx napisał:

> Asentra to to samo co zoloft tylko polskie i tańsze.Zjedzenie naraz 3 tabletek
          > może źle się skończyć bo dostaniesz szoku serotoninowego i wylądujesz w
          > szpitalu.Oczywiście nie musi być szoku i to zależy od osoby.Jednak lek ten
          > raczej nie pobudza tylko uspokaja trochę.Chyba że zjesz 3 albo powyżej 3-ech
          > tabletek-wtedy życzę powodzenia;p

Ta a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Stek bzdur. Jak o czymś się nie
          ma zielonego pojęcia to lepiej zamilknąc
    • werkass Re: zoloft 03.02.06, 19:42
      wiec moze ty o szubrawcze i głupcze nas oswiecisz?
      • werkass Re: zoloft 03.02.06, 19:43
        hy!! ah miało byc szyderco i głupawcze ... taki bład ojojoj
        • suchyxxx Re: zoloft 03.02.06, 19:51
          zoloft to to samo co asnetra bo asentra ma ten sam składnik tylko kosztuje mniej
          od zoloftu.serio
          • szyderca_i_glupawiec Re: zoloft 03.02.06, 19:59
            suchyxxx napisał:

> zoloft to to samo co asnetra bo asentra ma ten sam składnik tylko kosztuje
            mnie
            > j
            > od zoloftu.serio

z tym się zgodzę, ale najtańszy odpowiednik to chorwacka luxeta będzie
        • szyderca_i_glupawiec Re: zoloft 03.02.06, 19:51
          werkass napisała:

> hy!! ah miało byc szyderco i głupawcze ... taki bład ojojoj

Faktycznie tu Ci nie poszło
          Asentra to słoweński wynalazek, statystycznie najskuteczniejszy ssri, ale
          wszystko zależy od człowieka. Brałem przez miesiąc 50mg i czułem się fatalnie i
          do tego jeszcze bardziej odmóżdzony. Ale wielu osobom pomaga i aktywizuje do
          działania. Jeżeli chodzi o prochy, które działają jak dopalacz to polecam
          Petylel (dezypramina, całkowicie refundowany lek). Na starcie łyknij 2 różowe
          tabsy i zobaczysz ze będzie fajnie po około kilku godzinach, pod warunkiem ze
          nie jestes wysoko ciśnieniowcem i nie masz problemów z sercem czy wątrobą. Na
          dłuższąmetę tak fajnie już nie działa!!!!!
          • werkass Re: zoloft 03.02.06, 20:08
            te załtw mi działeczke :D pjose
            co kolwiek byle jakos "dotlenic" moje resztki szarych komorek ... wezme wszytko
            bylebym miała pewnosc ze zadziała .. przynajmniej w srode ... mam egzamin z
            matematyki ;(((
            • suchyxxx Re: zoloft 03.02.06, 20:12
              dezypraminę brałem 2 tygodnie.Przy niej człowiek ma energię ale też chce każdemu
              dowalić i jest się wkurzonym;p Tak się czułem i musiałem odstawić
              • werkass Re: zoloft 03.02.06, 20:15
                oki . wszytko jasne ale skad ja mam to wziąsc? ile kosztuje? czy ktos z was
                jest moze z krakowa?
            • szyderca_i_glupawiec Re: zoloft 03.02.06, 20:15
              werkass napisała:
              przynajmniej w srode ... mam egzamin z
              > matematyki ;(((

CO się tak przejmujesz, przecież będą jeszcze poprawki. Coś co Ci może pomóc i
              nie zaszkodzi to: lucetam (2400 mg dziennie, zwiększa dotlenienie mózgu, tylko
              na receptę) + buerlecithin vita + magnez. Ale efekty będą widoczne dopiero po
              kilku tygodniach. I zmień podejscie, bo przy takim jakie wykazujesz to
              wpakujesz się w jakieś szambo.
              • szyderca_i_glupawiec Re: zoloft 03.02.06, 20:19
                Najlepiej będzie jak przed egzaminem wpierdzielisz czekoladę. Żadne prochy z
                apteki jeżeli chodzi o egzamin w tak krótkim czasie nie pomogą. A w takim
                czasie ekserymenty z lekami to cholerne ryzyko, takze odpusc sobie na jakis czas
              • werkass Re: zoloft 03.02.06, 20:20
                moze i masz racje ale ja chce jusz ! chce sie dobrze czuc , myslec szybciej i
                łatwiej zapamietywac ;(((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka