Dodaj do ulubionych

Fobia przed chorobami

09.03.06, 14:33
Czy ktoś tak ma ? strach przed zarazeniem sie np.katarem, grypa, jakims
wirusem. Nie moge sie tego pozbyc?
Obserwuj wątek
    • vargquorthon Re: Fobia przed chorobami 09.03.06, 15:02
      emila25 napisała:

> Czy ktoś tak ma ? strach przed zarazeniem sie np.katarem, grypa, jakims
      > wirusem. Nie moge sie tego pozbyc?

Codzien rano ogladam zeby czy przypadkiem nie pozolkly ani troche bo kilka dni
      temu skusilem sie w knajpie na papierosa, ogladam cere czy nadal widac ze cos
      pilem kilka dni temu, ogladam wlosy czy bardziej nie wylecialy, zastanawiam sie
      ciagle nad swoim kaszlem i wciaganiem powietrza glosnym (chyba to nerwowe) czy
      przypadkiem nie jestem na cos ciezko chory. Moze to nie to o co Ty dokladnie
      pytasz ale mi i tak wystarczy.
      pzdr.
      • emila25 Re: Fobia przed chorobami 09.03.06, 15:59
        Hmm...Ciężko z tym wytrzymać ,najgorsze ze jeszcze jestem w stanie zrozumiec
        Kogoś kto boi sie nieuleczalnych chorób ( moj mąż przez pewien okres widzial
        wszystkie straszne odmiany nowotwora u siebie) ale zwykłego przeziębienia,
        grypy? Tylko oglądam się wokól czy przypadkiem ktoś obok mnie przechodzący nie
        jest chory i moglabym sie od niego zarazic, Straszne...
        • pestka71 Re: Fobia przed chorobami 31.03.06, 20:01
          Jeśli chodzi o choroby to ja uważam że co ma być to będzie, wierzę w Boga i
          zgadzam się z Jego wolą, pogodziłam się już też z tym że jestem wariatką,
          widocznie Bóg chce żebym nią była. Pozdr.
    • simian-raticus takich fobii to tylko głupcy nie mają hehe 17.05.06, 17:04
      zawsze myślę że mam najgorsze raz mi kleszcz się wszczepił to już myślałem że mam boreliozę, głowa kiedyś bolała to myślałem że guz albo rak mózgu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka