emila25 09.03.06, 14:33 Czy ktoś tak ma ? strach przed zarazeniem sie np.katarem, grypa, jakims wirusem. Nie moge sie tego pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vargquorthon Re: Fobia przed chorobami 09.03.06, 15:02 emila25 napisała: > Czy ktoś tak ma ? strach przed zarazeniem sie np.katarem, grypa, jakims > wirusem. Nie moge sie tego pozbyc? Codzien rano ogladam zeby czy przypadkiem nie pozolkly ani troche bo kilka dni temu skusilem sie w knajpie na papierosa, ogladam cere czy nadal widac ze cos pilem kilka dni temu, ogladam wlosy czy bardziej nie wylecialy, zastanawiam sie ciagle nad swoim kaszlem i wciaganiem powietrza glosnym (chyba to nerwowe) czy przypadkiem nie jestem na cos ciezko chory. Moze to nie to o co Ty dokladnie pytasz ale mi i tak wystarczy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emila25 Re: Fobia przed chorobami 09.03.06, 15:59 Hmm...Ciężko z tym wytrzymać ,najgorsze ze jeszcze jestem w stanie zrozumiec Kogoś kto boi sie nieuleczalnych chorób ( moj mąż przez pewien okres widzial wszystkie straszne odmiany nowotwora u siebie) ale zwykłego przeziębienia, grypy? Tylko oglądam się wokól czy przypadkiem ktoś obok mnie przechodzący nie jest chory i moglabym sie od niego zarazic, Straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
pestka71 Re: Fobia przed chorobami 31.03.06, 20:01 Jeśli chodzi o choroby to ja uważam że co ma być to będzie, wierzę w Boga i zgadzam się z Jego wolą, pogodziłam się już też z tym że jestem wariatką, widocznie Bóg chce żebym nią była. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
simian-raticus takich fobii to tylko głupcy nie mają hehe 17.05.06, 17:04 zawsze myślę że mam najgorsze raz mi kleszcz się wszczepił to już myślałem że mam boreliozę, głowa kiedyś bolała to myślałem że guz albo rak mózgu Odpowiedz Link Zgłoś