ogrom 15.03.06, 12:25 co robią antydepresanty zumysłem człowieka. Zmieniają jakoś strukturę mózgu? Serio mnie to ciekawi jak cholerka......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja30 Re: ciekawska.... 15.03.06, 12:27 ogrom napisała: > co robią antydepresanty zumysłem człowieka. Zmieniają jakoś strukturę mózgu? > > Serio mnie to ciekawi jak cholerka......... > nic nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: ciekawska.... 15.03.06, 12:38 ale to raczej jest niemożliwe.... coś napewno zmieniają..... Tarja a pytałaś lekarza? miłego - Olla ========================================== ...życie jest takie jaki jest stan naszego umysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: ciekawska.... 15.03.06, 13:00 dlatego trzeba stosować ostroznie , pewnie działają jak tranzystor we wzmacniaczu, mogą narobic chuku, bliżej do gry komputerowej jazdy samochodem za pomocą kursorów, uważać na drzewa Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: ciekawska.... 15.03.06, 13:24 :o) strukture moze niekoniecznie zmieniaja, ale chemię-to raczej:o). Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: ciekawska.... 15.03.06, 13:34 w nazwie mają: inhibitory zwrotnego wychwytu serotoniny, niektóre też noradrenaliny, to je wychwytują:) i dzięki temu ich poziom jest, jak trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: ciekawska.... 15.03.06, 15:04 czyli tak naprawdę wszytsko jestw porządku z depresantami byle było jak najmniej skutków ubocznych!!! czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś