Dodaj do ulubionych

Prosba do Suchego i Edytuni

18.03.06, 20:29
Chciałbym abyscie mi pozwolili na zebranie Waszych postów z tego forum i
umieszczenie ich na mojej przyszłej stronie w necie. Zgodziecie się?
Szczególne znaczenie mają Wasze posty o życiu, swiecie, cierpieniu.
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 20:31
      i o zębach! plisss i o zębach!!!!
      • miriam11 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 20:32
        Bo zdarza się, że dusza zamieszkuje w zębie....
    • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 20:59
      To zależe w jakim to miałaby być celui zależy też, których. Tyle przyn ajmniej
      jeżeli chodzi o moją odpowiedź na twoje pytanie.
      • zieja7 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:02
        Oj, jak ja lubie to forum, tak cieplutko tu macie.
      • szyderca_i_glupawiec Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:04
        edytunia86 napisała:

> To zależe w jakim to miałaby być celui zależy też, których. Tyle przyn
        ajmniej
        > jeżeli chodzi o moją odpowiedź na twoje pytanie.

Cięzko mi teraz powiedziec dokładniej by mnie interesowały. Chciałbym aby inni
        ludzie dowiedzieli się, że o zęby nalezy bardzo dbac bo leczenie czasem moze
        dac niezle popalic, czego przykładem jestes Ty Edytuniu. Ja myslę, ze Twoje
        posty stawiają Cię w pozytywnym świetle. Tak własnie ja myslę i chyba inni się
        ze mną zgodzą. To będzie taka swoista opowiesc o inteligentmej i błyskotliwej
        dziewczynie, która zmagając się z depresją przeszła przez cięzkie leczenie.

pozdrawiam
        • oskar53 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:55
          Boszsz ;)
    • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:02
      Na ten momemement mogę ci udzielić takiej odpowiedzi.
      • dorcia1974 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:13
        ?.....hmmmm
    • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:35
      Nie obraż się , ale wolałabym nie być bochaterką , żadnej opowieści. Mi raczej
      nie zależy na sławie, bardziej chcieałabym piszą próbować komóś pomóc. Tym
      bardziej, że myslę o tym, żeby w przyszłosci pracować z ludźmi i w związku z
      tym myslę o ukończeniu jeszcze jakiejś szkoły po której mogłabym pracować z
      ludźmi. Mnie samej zdarza sie pisząc szukać jakiejś rady na tym forum.
      • tarja30 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:03
        edytunia86 napisała:

> Nie obraż się , ale wolałabym nie być bochaterką , żadnej opowieści. Mi
        raczej
        > nie zależy na sławie, bardziej chcieałabym piszą próbować komóś pomóc.

Edytko w ten sposob tez mozesz komus pomoc.Jest wielu ludzi jak ty i twoja
        historia moze im pomoc
        • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:06
          Nie wiem w czym moja historia może komuś pomóc, a jeżeli chodzi o problemy z
          zębami to wiem o tym, że nie jestem jedyną osoba , która je ma.
          • tarja30 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:32
            edytunia86 napisała:

> Nie wiem w czym moja historia może komuś pomóc, a jeżeli chodzi o problemy z
            > zębami to wiem o tym, że nie jestem jedyną osoba , która je ma.

depresja i leczenie zebow mysle ze nie jedna osoba sie z tym boryka wiec czemu
            by im nie pomoc?
            • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:59
              Pomóc w komuś podjęciu decyzji o wyrwaniu zęba, albo decyzji o leczeniu zęba?
              Wydaje mi sie , że kazdy kto swie o tym, że ma do wyrwania, albo do leczenia
              jakiś ząb powinien tą decyzje podejąć na spokojne, a nie dlatego, że ktoś go do
              tego namawia. Mnie samej trudno było zdecydować się na 100% na wyrawnie
              pierwszego zęba stałego w moim życiu i pamietam jak dwa razy przed wyrwaniem
              pierwszego zęba płakała dwa razy u dentysty. Raz to było na oczach dentysty,
              pielegniarki i taty i jak wtedyn ie bardzo byłam w stanie słuchać wtedy tego co
              do mnie mówi pielęgniarka, a drugi raz w poczekalni u dentysty i pamiętam jak
              wtedy nawet domnie przyszła pielęgniarka i próbowała mnie przkonać , żebym sie
              czymś zajęła i jak próbowała mnie przkonać , żebym wyrwała tego zęba. Zresztą
              ta pani pielęgniarka z na mnie od kąd chodziłam do podstawóki, ponieważ ona
              wtedy tam pracowała i pamiętała mnie jeszcze jak chodziłam do podstwóki, ale
              pierwszyu raz widziała mnie płaczącą. Po wyrwaniu drugiego zęba płakałam juz w
              domu. Zreszta po leczeniu zęba też zdarzało mi sie płakać. Zresztą każdy jest
              inny i chyba inaczej to przyżywa. Nie pisze tego dla tego, że nie chce komuś
              pomóc. Tylko, że dlatego, że wolałabym nie być bohaterką żadnego opowiadania.
    • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:40
      Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałam moja odpowiedż raczej sie nie zmieni.
      • szyderca_i_glupawiec Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 21:45
        Jak sklecę za jakis czas całosc to podeslę Ci do przeczytania i zdecydujesz, ok?
    • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:03
      Ja już Ci opowiedziałam na twoje pytane. Ja uwarzam, że nie jestem jedyną
      osobą, która nie raz w swoim życiu cierpiała i podobnie jest przynajmniej
      jeżeli chodzi o problemy zębami.
      • micaela Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:13
        Edytuniu nie daj sie wkrecic!!!
        Czy podobalaby Ci sie zmiana z Edytuni na Edith?
        • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:15
          Wydaje mi się , że raczej nie podobałaby mi sie raczej zmaina Edytuni na Edith.
          • micaela Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:22
            szkoda:(
            • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:43
              Dlaczego?
              • micaela Re: Prosba do Suchego i Edytuni 19.03.06, 12:38
                bo Edytunia brzmi zbyt dziecinnie, za to Edith frapujaco:)
                nie chodzilo mi o to zebys zmienila nick, tylko zebys zaakceptowala taka ksywke
                • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 19.03.06, 12:52
                  Aha. Teraz już wiem dlaczego.
    • edytunia86 Re: Prosba do Suchego i Edytuni 18.03.06, 22:14
      Tak poza tym moja lekarka powiedziała mi , że to nie była typowa depresja
      kliniczna, ale reakcja depresyjna , które pojawia się w trakcie psychoterapii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka